Robak 09.02.2009 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 w jaki sposób można sprawdzić czy zakupiony towar to ten co trzeba ekogroszek? mam w tej chwili kolejne worki od tego samego dostawcy i ten sam gatunek węgla, ale jakoś w październiku paliło się ok i pozostawał jedynie popiół a w chwili obecnej groszek bardzo trudno rozpalić; nie daje tyle samo energii i do tego wszystkiego skieka się - robi się coś w rodzaju szlaki może są jakieś sposoby aby to sprawdzić; kolega przestraszył mnie że handlarze mielą zwykły węgiel i mówią że to ekogroszek osobiście nie mam o tym żadnego pojęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kris2222 09.02.2009 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 może jest mokry tak sie dzieje jak groszek w worku sie zapoci trafiłem na takie chujstwo ( dwie tony w workach) wszystko musiałem rozpruc i suszyć zanim do podajnika wsypałem , obecnie nie chce słyszeć o groszku workowanym , tylko luzem min. 3 miesiące przed sezonem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robak 09.02.2009 22:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 wcześiej groszek od razu z worka szedł do podajnika - zawsze był mokry/ wilgotny a ostatnio na podłodze wysypuję i groszek schnie - nawet 3 tygodnie, zatem to nie to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin714 10.02.2009 00:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 może są jakieś sposoby aby to sprawdzić; kolega przestraszył mnie że handlarze mielą zwykły węgiel i mówią że to ekogroszek No to byłbyś szczęśliwcem bo ekogroszek to II gatunek węgla w porównaniu do orzecha nawet zmielonego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts