kiwi19 21.11.2013 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 Okradli nam budowę. Przedłużacz i szlauch trzeba było schować. Ale dachowcy zostawili gotowe do założenia obróbki , haki do rynny i rynny. ktos zapieprzył cały komplecik białych rynien Galeco. Nie wzieli dużych białych arkuszy blachy i wielu innych ciekawych sprzetów. Wniosek zatem ,że złodzieje byli pieszo! Sprawa zgłoszona na policji po 2 dniach bo nie było dachowców i nie mieliśmy świadomości ,że zginęło coś więcej niż przedłużacz. Już za późno było na psa bo zbyt dużo zapachów. Pozostaje mi teraz jeździć po okolicy i szukać kto sobie zafunduje białe rynny na oborze. Teraz przyszło nam do głowy, żeby nie robić końcówek rynny ( bo złodzieje przyjdą znowu bo im brakuje tych części) tylko założyć na zimę rurki jak od odkurzacza. ( takie widziałam u kogoś na forum) I jednak nie założymy okien dachowych bo podobno często padają ofiarą złodziei ( tak powiedzieli na policji). Straszne to jak jakiś śmierdzący żul chodzi po moim wymarzonym domeczku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pfx 24.11.2013 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 Czyżby złodzieje chodzili po dachu i odkręcali okna? Oby gnojki pospadali i połamali kręgosłupy po ciemku. Sądzę, że rynny trafią na złom, niż na czyjś dach. szczerze współczuję Kiwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yoggie 28.11.2013 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2013 Nam też ukradnli parę rzeczy z budowy, skończyło się kiedy zamontowaliśmy okna z drzwiami i wynajęliśmy ochronę. Okna dachowe będziemy instalować w najbliższym tyg, bo też słyszeliśmy że wymontowanie jednego to około 10 min. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yoggie 28.11.2013 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2013 Czy ktoś mógłby polecić coś tańszego zamiast naturalnego piaskowca na elewację? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kiwi19 02.12.2013 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 My zdecydowalismy sie jednak wstawić okna dachowe teraz. Montujemy alarm z powiadomieniem na telefon - tesciowa na miotle podleci bo ma 300 m a my tez nie tak daleko bo 7 km. A Tak najbardziej liczymy na to ,że żula odstraszy sam wyjący i mrugający alarm. Bo nie oszukujmy się , kwiat inteligencji to nie chodzi po budowach. Co do kamienia niestety Ci Yoggie nie pomogę bo my zdecydowaliśmy się na całą białą elewację. Chciałabym elementy drewniane jeszcze ale mój władca sie nie zgadza i nazywa je boazerią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pfx 12.12.2013 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 odnośnie kamienia. Widziałem w live-ie i wygląda on zaj...e. Ale widziałem też elewację z fakturą podobną do kamienia, a na styropianie (bodajże Kaparol) z boniami takimi wąskimi i niegłebokimi. Z daleka wygląda jak kamień. Pamiętaj, że montaż kamienia wymaga murowania z cegły w tym miejscu ścian i ocieplenia wełną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzejkob 16.12.2013 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 Witam serdecznie Poproszę o info czy jest ktoś kto buduje lub zbudował stylowy 2 na dolnym śląsku? pozdrawiamKuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kiwi19 18.12.2013 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 (edytowane) Obiecane fotki mojego Stylowego z tarasem http://images64.fotosik.pl/488/3f0cb1b5859a0d2cmed.jpghttp://images64.fotosik.pl/488/209b51556f74c4c7med.jpghttp://images63.fotosik.pl/486/a4f94d2545ce34a8med.jpghttp://images64.fotosik.pl/488/76f765150ac27588med.jpghttp://images65.fotosik.pl/487/8257ed9869cb9988med.jpg Edytowane 18 Grudnia 2013 przez kiwi19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pfx 04.01.2014 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Wow. Ładnie wygląda ten taras. Zrezygnowaliście widzę, ze ściany nośnej nad garażem. Jak podparliście dach nad garażem, czyżby na 6 m wisiał na samych jętkach i murłatach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meggi501 25.05.2014 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2014 Witam, czy ktoś może buduje Stylowy 2 w okolicach Krakowa lub Tarnowa ? projekt jest przepiękny, ale ciekawi jesteśmy jak w rzeczywistości ;0 Baaardzo proszę o kontakt [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pfx 30.12.2014 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 meggi501 zapraszam na Podkarpacie. W drodze na Bieszczady można wstąpić. Niedaleko mojego stoi jeszcze jeden Stylowy 2 i jest zrobiony jota w jotę jak w projekcie. Nawet tę żaluzję ma na zewnątrz. Mój jeszcze nie skończony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pfx 09.06.2015 03:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 Trochę drgnęło do przodu. Ale przez lato bedzie przestój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin1719513461 11.08.2015 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2015 Witam, czy dysponuje ktoś zestawieniem materiałów? Jeśli tak, bardzo poproszę o maila na [email protected] Pozdrawiam Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qwerty10 02.02.2016 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2016 meggi501 zapraszam na Podkarpacie. W drodze na Bieszczady można wstąpić. Niedaleko mojego stoi jeszcze jeden Stylowy 2 i jest zrobiony jota w jotę jak w projekcie. Nawet tę żaluzję ma na zewnątrz. Mój jeszcze nie skończony. Bardzo podoba mi się ten projekt .Piszesz że można na podkarpaciu obejrzeć ten dom możesz coś bliżej podać w jakich okolicach chciałbym zobaczyć go na żywo Pozdrawiam i Bardzo proszę o odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
surrealistka 29.03.2016 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2016 Witajcie, jesteśmy zdecydowani na zakup projektu Stylowy 2, niemniej chcielibyśmy go zobaczyć wcześniej ponieważ planujemy kilka modyfikacji. Bardzo nam zależy na obejrzeniu budowy, sprawdzeniu jak to wygląda w praktyce - myślę, że każdy kto buduje doskonale rozumie nasze obawy Jeśli tylko ktoś z Was będzie w stanie wpuścić nas na chwilkę na budowę, porozmawiać będziemy szalenie wdzięczni - prośba jest dla nas na tyle wazna, że lokalizacje nie wchodzi w grę - jesteśmy z Krakowa, ale możemy dojechać gdzie trzeba. Dziękuję ! Mój e-mail do kontaktu: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pfx 15.05.2016 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2016 zapraszam na Podkarpacie. W okolicach Brzozowa są takie wybudowane dwa. Mój jest prawie gotowy, czeka tyko na umeblowanie i zewnętrzne zagospodarowanie. Projekt wymaga kilku naprawdę drobnych modyfikacji, które teraz, gdybym budował, na pewno bym wprowadził. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NataliaSy 16.12.2016 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2016 Witam,Czy mogę prosić osoby , które juz mają budowe za sobą o przeslanie zdjęć z realizacji ?A może ktoś z Dolnego Sląska budował ten dom ? [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NataliaSy 16.12.2016 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2016 Jakie np byly by to modyfikacje ?Czy drzwi wejściowe zostawił Pan takiej szerokości jak w projekcie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NataliaSy 16.12.2016 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2016 zapraszam na Podkarpacie. W okolicach Brzozowa są takie wybudowane dwa. Mój jest prawie gotowy, czeka tyko na umeblowanie i zewnętrzne zagospodarowanie. Projekt wymaga kilku naprawdę drobnych modyfikacji, które teraz, gdybym budował, na pewno bym wprowadził. Jakie np byly by to modyfikacje ? Czy drzwi wejściowe zostawił Pan takiej szerokości jak w projekcie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
serenita 16.01.2017 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2017 Witam, szukam miłej duszy, która pokazałaby nam swój Stylowy 2, najchętniej w Polsce centralnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts