hub75 12.10.2011 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2011 (edytowane) "kornik 1", stolarzu z olsztyna. Zamiast obrażać innych ludzi, kup słownik ortograficzny bo robisz błędy na poziomie "klas początkujących" szkoły podstawowej. Jak już przestudiujesz słownik ortograficzny, to zainwestuj w kodeks cywilny i przeczytaj go zanim kogoś obrazisz. Po przeczytaniu może zrozumiesz (czytaj powoli ze zrozumieniem) jakich masz się spodziewać konsekwencji po obrażeniu mnie lub innych użytkowników na Tym forum. Dla Twojej wiadomości, w sądzie była ugoda i otrzymałem zadośćuczynienie od producenta. Edytowane 13 Października 2011 przez hub75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
compi 23.10.2011 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 Witam, Przeczytałem Wasze posty i troszeczkę się zdziwiłem bo chyba niewielu z Was miało do czynienia z kostką brukową a w szczególności Boho - nie doradzaj sądu jeśli nie masz zielonego pojęcia o produkcie!!!!!!!....................... Czego byś nie pisał kostka ze zdjęć nie wygląda na brudną. Poza tym brud musiałby równo pokryć również tę środkową, a ślepych na forum raczej nie ma. I najważniejsze, że z tego forum można się dowiedzieć o jakości tego producenta. Jeśli tez jestes producentem to podaj nazwy innych zbliżonych jakościowo produktów. Pomoże to nam w wyborach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Glar1 01.12.2011 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Czego byś nie pisał kostka ze zdjęć nie wygląda na brudną. Poza tym brud musiałby równo pokryć również tę środkową, a ślepych na forum raczej nie ma. I najważniejsze, że z tego forum można się dowiedzieć o jakości tego producenta. Jeśli tez jestes producentem to podaj nazwy innych zbliżonych jakościowo produktów. Pomoże to nam w wyborach. Napisałem o brudzie i czymś takim jak wykwit wapienny bo to się wiąże najczęściej z "utratą koloru" środki do kół u większości producentów są produkowane osobno stąd różnica w odcieniach nie nie jestem producentem ale podobne marki produktów na rynku ogólnopolskim to Libet i Semmerlock Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
k.rymowiczwp.pl 14.04.2023 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2023 Witam serdecznie, mam problem z kostką firmy Polbruk, najprawdopodobniej sprawa skończy się w sądzie. Czy mogę prosić o kontakt, chciałbym chwilę porozmawiać na temat przebiegu sprawy. Podaję numer do siebie 538312112. Pozdrawiam Kamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts