seba_x 10.02.2009 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 tak trochę na przekór założyłem ten temat , jest podobny tylko "KTO NIE MA" , a mnie właśnie interesują opinie osób które wcześniej nie miały a teraz mają , jakie zauważyliście plusy/minusy posiadania rekuperatora ? niedługo będę miał montowaną instalację reku. na razie to wiem że nie musiałem budować kominów wentylacyjnych (przynajmniej dwóch) - to pierwszy plus , minus to cena , w porównaniu do kominów muszę dopłacić do tego interesu około 10tyś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 10.02.2009 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 No niestety cena nie jest ciekawa, mimo to też się zdecydowaliśmy na taką wentylację. Chcieliśmy zostawić też kominy, jednak wątki na forum przekonały nas, że to bez sensu. Kolega mieszka już w domu z rekuperatorem i mówi, że nie żaluje, że to bardzo dobra decyzja, że ma świeże powietrze i jest bardzo zadowolony z całego systemu. Szum słyszy tylko w nocy na najwyższym biegu. Poza tym nie słychać w ogóle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts