mamajaga 10.02.2009 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 NIe był to zbyt dobry pomysł, ale tearaz trzeba wipić to piwo.MOgłam lepiej kupic gotowe doświetla, ale chciałam zaoszczędzić . Przy oknach piwnicznych wymurowane są studzienki o nietypowych wymiarach (70 x 90). Nie wiem teraz jak i czym je wykończyc , żeby przede wszystkim dzieci tam nie powpadały i złodziej nie wkradł. Macie może jakies rozwiazania.?? Jakieś daszki ,żeby nie wpadał snieg i śmieci?, czy same kratkti wystarczą ? Acha, na dnie mam zrobione odwodnienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 10.02.2009 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 znowu nowy wątek zamiast odpowiedzi we właściwym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamajaga 10.02.2009 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 właśnie po to otwieram nowy wątek ,żeby nie czytac 858 tematów, które wyskakują w wyszukiwarce. Nie mam na to czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 11.02.2009 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 właśnie po to otwieram nowy wątek ,żeby nie czytac 858 tematów, które wyskakują w wyszukiwarce. Nie mam na to czasu.Oki - jeżeli to było celowe - to dla mnie nie ma problemu. Tylko po przeczytaniu posta wydawało się, że wpadło nie tam gdzie powinno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts