Gość Iza_L 31.10.2003 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2003 moze ktos wie kto w okolicy Białej Podlaskiej sie zajmuje wycinaniem drzwe. albo jak tego szukac np. w internecie , bo przewertowałam całą książkę tel i panorame ale nic takiego nie znalazłam. Może chociaz jaki jest koszt wycięcia dużej brzozy. :Prosze pomóżcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leszko 31.10.2003 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2003 moze ktos wie kto w okolicy Białej Podlaskiej sie zajmuje wycinaniem drzwe. albo jak tego szukac np. w internecie , bo przewertowałam całą książkę tel i panorame ale nic takiego nie znalazłam. Może chociaz jaki jest koszt wycięcia dużej brzozy. :Prosze pomóżcie W Białej Podlaskiej jest dealer Husqvarny na Lubelskiej 16 i Sidorska 2 na pewno znają jakiegoś pilarza powinni dać namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leszko 31.10.2003 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2003 moze ktos wie kto w okolicy Białej Podlaskiej sie zajmuje wycinaniem drzwe. albo jak tego szukac np. w internecie , bo przewertowałam całą książkę tel i panorame ale nic takiego nie znalazłam. Może chociaz jaki jest koszt wycięcia dużej brzozy. :Prosze pomóżcie W Białej Podlaskiej jest dealer Husqvarny na Lubelskiej 16 i Sidorska 2 na pewno znają jakiegoś pilarza powinni dać namiary. Jeżeli bardzo pilne to mam nr.tel.dealera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 01.11.2003 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2003 Zadzwoń do najbliższego leśniczego (nr w książce telefonicznej- z tym w okolicach B.P - nie będzie kłopotu ). On zatrudnia pilarzy do wyrębu lasu i z pewnością poda tobie jakiś namiar. Jeśli koniecznie potrzebujesz faktury to możesz zlecić wprost tę usługę Lasom Państwowym czy też jakieś najbliższej Spółce Leśnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek_doktorek 01.11.2003 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2003 Ale pozwolenie na wycięcie masz? Bo jak ktoś doniesie.... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts