Ben7 10.02.2009 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Witam,Jestem w trakcie wyboru schodów. Widziałem ekspozycje schodów z firmy Drewpol II (Czechowice-Dziedzice), wyglądają ciekawie i solidnie - czy ktoś takie zamawiał i może podzielić się doświadczeniami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ben7 11.02.2009 16:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Nikt ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dwd89 15.10.2011 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 (edytowane) http://www.Drewpol2.pl o to Ci chodzi ? Najlepszy sposób to odwiedzenie fabryki i zobaczenie jak wygląda proces produkcji i z czego są faktycznie schody zrobione. Byłem i widziałem - ręczna robota. Pozdrawiam Edytowane 5 Lipca 2014 przez Dwd89 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 15.10.2011 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 Witam, Jestem w trakcie wyboru schodów. Widziałem ekspozycje schodów z firmy Drewpol II (Czechowice-Dziedzice), wyglądają ciekawie i solidnie - czy ktoś takie zamawiał i może podzielić się doświadczeniami ? Sąsiad ma te schody bardzo ładnie wykonane widziałem sam montaż masywne cięzkie jak cholera. Byłem tez w ich fabryce rozmawiałem z włascicielem ale osobiście jeszcze nie podjęłem decyzji co do schodów - mam na to jeszcze czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts