malgosia0023 10.02.2009 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 dzisiaj pewien pan zapewnial mnie ze zlewozmywak kamienny pęknie jak spadnie do niego szklanka z wysokości 20 cm Zamierzałam taki zakupić a tu takie cuś....wydaje mi sie to trochę dziwne Pytanie do użytkowników-naprawde tak jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edybre 10.02.2009 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Mam Aurę teki i wprawdzie nie mam go długo ale zdadza mi się czasem czymś tam puknąć i jak dotąd wszystko ok. Sprawia wrażenie na tyle solidnego, że informacja o pękaniu spowodowanym szklankami brzmi lekko .... dziwnie. Prędzej to ta szklanka pęknie.http://image.ceneo.pl/data/products/877523/productToCategory.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witu102 10.02.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 chyba szklanka pęknie:)idąc tym tropem ta sama szklanka powodowałaby pękanie blatów, o podłogach i płytkach nie wspominając..a jakby Ci upadł garnek to by chyba do piwnicy wpadł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 11.02.2009 07:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 no,właśnie wydawało mi sie to dziwne "Ten" pan tak zapewniał (2x tal mu sie stało) że naprawdę zwątpiłam . Dzięki za odp. Zawsze o takim marzyłam i napewno dojdzie do realizacji A jakiej firmy macie zlewy i ile kosztowały-jak to nie tajemnica Edybre Twój jest śliczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edybre 11.02.2009 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Nieskromnie powiem, że też mi się podoba Tu kupowałam: http://www.klikagd.pl/p/pl/896/zlewozmywak+teka+aura+60+b-tg++deska+szklana+linea+gratis+.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 11.02.2009 11:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 ale z nas skromne dziewczyny Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 16.02.2009 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 mój pęka.. nie przypominam sobie czy coś mi do niego wpadło.. raczej nie, ale często odlewam do niego gorącą wodę z ziemniaków.. nie wiem czemu tak się stało, to jedyne co mi na myśl przychodzi... cieniutka kreseczka, która idzie od odpływu w bok.. widać ją tylko wówczas, gdy zlew jest już trochę przybrudzony, jak jest dokładnie umyty, to jej nie widać. No, chyba, że się ktoś dobrze przyjrzy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
huragan 16.02.2009 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Jak pęka - to reklamuj. Nam uznali reklamację. Ja też bylam pewna, że nic nam nie spadło. Oczywiście najpierw próbowano nam wmówić, że to pewnie z naszej winy, ale nie daliśmy się. Pęknięcie najpierw było niewielkie - jakby włos, a z czasem zrobiła się siateczka i zaczęło przeciekać. Teraz mamy nowy zlew i jak narazie wszystko jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 16.02.2009 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Jak pęka - to reklamuj. Nam uznali reklamację. Ja też bylam pewna, że nic nam nie spadło. Oczywiście najpierw próbowano nam wmówić, że to pewnie z naszej winy, ale nie daliśmy się. Pęknięcie najpierw było niewielkie - jakby włos, a z czasem zrobiła się siateczka i zaczęło przeciekać. Teraz mamy nowy zlew i jak narazie wszystko jest ok. długo macie ten zlew? My już rok ponad mogłam odrazu lecieć z reklamacją, bo to już ze 4 miesiące jest i coraz bardziej to widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
helism 17.02.2009 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Ja mam franke beżowy (modelu już nie ma w sprzedaży) od 5 lub 6 lat i nic nie pękło. Kosztował 1700 zł (około). Szklanek co prawda nie rzucałam, ale myłam gary i patelnie. Odcedzam ziemniaki i makaron, odkładam gorące garnki. Czyszczę cifem zielonym od czasu do czasu. Trochę jest ciemniejszy na dnie (nie da się doczyścić), ale poza tym jak nowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 17.02.2009 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Helsim, spróbuj przelać domestosem, powinien pomóc Ja mam Deante Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
helism 17.02.2009 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Dzięki DarioKiedyś już czyściłam i chyba puszczało, ale zapomniałam czym to było. Po cifie ostatnio nie puściło. Spróbuję domestosem.Moi znajomi posiadający czarny blanco narzekali, że im się zacieki robią, ale ja nic takiego nie stwierdziłam u siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 17.02.2009 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Dziewczyny ale mówicie o kamiennym z litego kamienia czy o kompozycie? Bo jak granitowy pęka no to coś już jest seriosuly wrong... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
helism 17.02.2009 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Dziewczyny ale mówicie o kamiennym z litego kamienia czy o kompozycie? Bo jak granitowy pęka no to coś już jest seriosuly wrong... Ja mówię o kompozycie. Moim zdaniem jak kompozytowy pęka to też "coś jest seriosuly wrong" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 17.02.2009 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Dziewczyny ale mówicie o kamiennym z litego kamienia czy o kompozycie? Bo jak granitowy pęka no to coś już jest seriosuly wrong... Ja mówię o kompozycie. Moim zdaniem jak kompozytowy pęka to też "coś jest seriosuly wrong" mój tez granitowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 18.02.2009 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Dziewczyny ale mówicie o kamiennym z litego kamienia czy o kompozycie? Bo jak granitowy pęka no to coś już jest seriosuly wrong... Ja mówię o kompozycie. Moim zdaniem jak kompozytowy pęka to też "coś jest seriosuly wrong" mój tez granitowy Też? Czyli też kompozytowy? Czy nie też - granitowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 18.02.2009 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 wykonany z granitu, wczoraj mąż był złożyć tą reklamację, ma do nas przyjechać rzeczoznawca na zlew jest 10 lat gwarancji, specjalnie wczoraj patrzyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 18.02.2009 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 No to ja już nic nie czaję - granitowy pęka??? A ja chciałam ceramiczny - może to też będzie pękać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
helism 18.02.2009 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Ceramiczny może pękać na tej samej zasadzie co umywalka ceramiczna - zdarza się. A ja dzisiaj chcąc nie chcąc wytestowałam mój zlew na pękanie: spadł mi kubek (z jakiej wysokości - nie mierzyłam, ale może ze 20 cm) i rozbił się. Zlew oglądałam, ale nawet nie draśnięty . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
saraha 04.06.2009 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Dziewczyny, na "zakochałam się" w Aurze Teki (Edybre pisałaś, że masz taki). Mam dwa pytania - po pierwsze, czy na antracytowym bardzo widać zacieki? I drugie, czy trzeba samemu w nim wywiercić otwór do baterii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts