anetina 10.02.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 mam skrzynkę od elektryka na fundamentachmam skrzynkę od zakłądu energetycznego jutro mam spotkanie z panią z ZE na działce czy mam mieć jakieś dokumenty?coś mam sprawdzić przed podpisem? pomóżcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin714 10.02.2009 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 A niby co chcesz sprawdzac? Ciesz sie ,że masz te skrzynki i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 11.02.2009 06:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 A niby co chcesz sprawdzac? Ciesz sie ,że masz te skrzynki i tyle. a no sprawdzić w ciemno wszystko podpisujesz? a może potrzebuję jakieś dokumenty na ten odbiór? nie można odpowiedzieć? a jak nie wiesz, to nie szkoda czasu tylko na napisanie tego, co napisałeś ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin714 11.02.2009 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 A co ja mam Ci odpowiedziec skoro wiem tylko tyle ,że masz skrzynki. Nie wiem po co ta pani z ZE przychodzi. Moge Ci tylko powiedziec ,że wszelkie umowy podpisuje sie w biurze a nie na polu wiec pewnie nic nie podpiszesz,. I dalej stoje przy swoim ,że sprawdzic możesz jedynie że skrzynki stoją bo co innego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts