anna_p 10.02.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Czy ktoś wierzy w przepowiednie Nostradamusa? Nie wydaje się wam, że Obama to "czarny papież", a anomalia pogodowe np. chociażby pożary w Australii i inne kataklizmy które coraz częściej nawiedzają nasza planetę to spełniająca się przepowiednia??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 10.02.2009 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Obama to czarny papież, JAk się bardzo chce uwierzyć, to we wszystko można szkoda, że facet trochę jaśniej nie pisał, ale nie byłoby zabawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 10.02.2009 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 no i zostało nam tylko trzy lata nie będzie trzeba kredytu spłacać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna_p 10.02.2009 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Ostatnio oglądam dużo telewizji i strasznie się nakręcam przez ten kryzys. Chętnie poczytam co macie do powiedzenia w tym temacie , to może się trochę uspokoję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna_p 10.02.2009 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 No właśnie trzy lata , może pojdę po kredyt- dobra myśl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 10.02.2009 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 no i zostało nam tylko trzy lata nie będzie trzeba kredytu spłacać To może dobrać jeszcze kredytu i hulać po świecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.02.2009 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 cholera, gdzieś był wątek, że zostało nam 5 lat. no tak ale to wątek sprzed 2 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 10.02.2009 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 przeciez kalendarz Majów kończy się 21. 12. 2012 roku.nie trza Nostra czy tam CosaMleko się gdzieś tam już wylało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 10.02.2009 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Czy ktoś wierzy w przepowiednie Nostradamusa? Nie wydaje się wam, że Obama to czarny papież, a anomalia pogodowe np. chociażby pożary w Australii i inne kataklizmy które coraz częściej nawiedzają nasza planetę to spełniająca się przepowiednia??? szkoda, że nie iluminował w sprawie kryzysu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.02.2009 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 no i zostało nam tylko trzy lata nie będzie trzeba kredytu spłacać To może dobrać jeszcze kredytu i hulać po świecie Banki pewnie te przepowienie znają ... nie ma tak letko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 10.02.2009 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 no i zostało nam tylko trzy lata nie będzie trzeba kredytu spłacać To może dobrać jeszcze kredytu i hulać po świecie Banki pewnie te przepowienie znają ... nie ma tak letko to co zarządają natychmiastowej spłaty ?? a po co im, bankom też trzy lata zostały więc mają w d.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.02.2009 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Matko Dyrektorko ... no to mi do głowy nie przyszło... Może im wspomnę mimochodem o tej przepowiedni ... kredytu na gwałt potrzebuję!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 10.02.2009 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Matko Dyrektorko ... no to mi do głowy nie przyszło... Może im wspomnę mimochodem o tej przepowiedni ... kredytu na gwałt potrzebuję!!!! podobno stąd kryzys, że głupki nie wiedziały, że bankowcy już dawno odpuścili. Mają zapasy na ponad 3 lata, a na resztę czniają. I tylko patrzą, coby za dużo nie zostało i martwią się jak tu taka górę kasy przep...olić. Miałem taki przypadek kiedyś w Moskwie, kiedy w ciągu doby musieliśmy przep..olić 2 tys USD. We trzech. Matko, ile mnie to zdrowia kosztowało... ale na samolot zdążyliśmy (podobno). Odzyskałem przytomność w kolejce do odprawy na Okęciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 10.02.2009 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Czy ktoś wierzy w przepowiednie Nostradamusa? Nie wydaje się wam, że Obama to czarny papież, a anomalia pogodowe np. chociażby pożary w Australii i inne kataklizmy które coraz częściej nawiedzają nasza planetę to spełniająca się przepowiednia??? kataklizmy, powodzie, tornada , "czarni papierze" byli zawsze ...:/ nie wierze kompletnie - tym bardziej ze "koniec swiata" to już wiele razy miał być (ostatni raz temu to chyba w 2002 ) teraz nastepny przewidywany termin to 2012 hehehe (czyli euro w Polsce LOL ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 10.02.2009 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 teraz nastepny przewidywany termin to 2012 hehehe (czyli euro w Polsce LOL ) EURO jest w lecie. w grudniu to będzie tylko wspomnienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.02.2009 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Nie wydaje się wam, że Obama to czarny papież, o cholera, cos przegapiłam , to on nie jest prezydentem bosze............................chyba czas przestac pić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 10.02.2009 23:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Nie wydaje się wam, że Obama to czarny papież, o cholera, cos przegapiłam , to on nie jest prezydentem bosze............................chyba czas przestac pić eeee tam, jeszcze lufa i świat się wyprostuje... zawsze tak robię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 11.02.2009 00:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Nie wydaje się wam, że Obama to czarny papież, o cholera, cos przegapiłam , to on nie jest prezydentem bosze............................chyba czas przestac pić eeee tam, jeszcze lufa i świat się wyprostuje... zawsze tak robię... Stasiu, kochany, bez lufy to ja du..y z łózka nie zwlekę, ale pic to trza przestać jak mamy juz papieża afroamerykanina (tak to się politycznie poprawnie mówi chyba) i ja nie załapałam momentu konklawe - to już ze mną źle. A tak na marginesie , to co się stało z papieżem co to "soli Kościół " lefebrystami. ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 11.02.2009 01:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 nie wiem, bo się wszystko pomięszało...podobno teraz biały dom to to samo co czarny barak... cuda jakiesić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stokrotka 11.02.2009 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Oj, a ja zawsze myślałam że ten czarny papież to Condoleeza Co z tego, że kobieta, jak już brniemy w abstrakcje, to co szkodzi ten jeden krok dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts