Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Przepowiednia Nostradamusa

anna_p

Recommended Posts

• Odpowiedzi 71
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

A pamiętacie tego człeka co w kampani wyborczej obiecywał że nie będzie niczego? Toż to był ostatni prorok, bo po 2012 nie będzie już tego świata. / kredytów i banków również/Trzeba umieć czytać znaki czasu! Jak trudno być prorokiem we własnym kraju. :roll:

To nie był prorok ani showman żaden, tylko człowiek zapewne umysłowo opóźniony, którego ktoś dla zabawy w obrzydliwy sposób wykorzystał :evil:

Dziwię się, że kogokolwiek w ogóle mogło to bawić.

A gdzie to było? - chłop z chłopem spać będzie a baba z babą?

prawdziwy koniec świata

To nie był prorok ani showman żaden, tylko człowiek zapewne umysłowo opóźniony, którego ktoś dla zabawy w obrzydliwy sposób wykorzystał

mitologicznej Kasandrze też nikt nie wierzył......

W 1970 roku jedna z grup wyznaniowych w białych szatach udała się na szczyt Czantorii w Ustroniu, bo stamtąd mieli być "zabrani". Koniec świata jednak nie miał miejsca ani tego dnia, kiedy go oczekiwali, ani żadnego innego. Po kilku dniach oczekiwań zleźli z góry i wrócili do prozy życia.

Nie ma byka, chyba będzie trzeba jednak ten kredyt spłacić :-?

:lol:

Szczerze mówiąc dziwię się, że w czasach wróżek, horoskopów i bioenergoterapełtów niektórzy ciągle jeszcze wierzą w przepowiednie Nostrodamusa...

Poza tym albo niektórzy krótko żyja albo maja krótką pamięć. Jezeli chodzi o te anomalie pogodowe, to przeżyłem już w swoim krótkim zyciu gorsze burze, większe ulewy i mocniejsze wiatry, mroźniejsze zimy, zimy bez śniegu, zimy ze śniegiem po pas. To jest raczej normalne. W latach 80-tych była mega susza w afryce (zdaje się 86 i dalej) to sie teraz musi dla odmiany wypadać. Bilans wody w przyrodzie jest zamknięty i cykliczny.

Gość elutek
Bilans wody w przyrodzie jest zamknięty i cykliczny.

Przyroda jest duża, a cykle są różne: zamknięte i otwarte.

Z Marsa woda wyparowała i nie wróciła. Gdzieś jest, ale nie na Marsie.

niektórzy mają w kolanie... a wcześniej nie mieli - może to ta marsowa? :roll:

Fajnie sie czyta ten watek. :D Was wszystkich sie nie da nie lubic. :D

p.s.

Nie trzeba mi zadnej przepowiedni, bo wiem, ze kiedys bede musiala umrzec - i to mnie przeraza, bo ta "przepowiednia" spelni sie na pewno... :roll:

Koniec świata Nostardamus przepowiedział na rok 3797.

ale to jest rok od początku świata! a nie gregoriański.

Jeżeli to jest rok od początku świata licząc, to koniec świata nastąpił już dosyć dawno temu... No to czym się martwić??? Lub cieszyć (to do spłacających dlugoterminowe kredyty)?

na pewno są inne przepowiednie :wink: trzeba dobrze poszukać żeby jednak nie spłacać 8)

A co jak się nie spełnią :-?

To podamy Majów i Egipcjan do sądu! Jak ten Amerykanin podał lekarzy. Słyszeliście? Powiedzieli mu, że umrze za ileś tam miesięcy. No to facet zabalował, przehulał wszystko do zera i... nie umarł! Podał więc lekarzy do sądu, bo został bez środków do życia!

Znaczy się dupa, kredyt jak go dadzą trza będzie spłacić :-? Nie podoba mi się to!!!

17 stycznia 1983 roku Świadkowie Jechowy przpowiadali jako koniec świata ... byli parę dni wcześniej obwieścić mi tę radosną nowinę. Tak się składało, że dokładnie 17 stycznia 1983 r. miałam klasówę z fizy, której serrrrrrdecznie nienawidziłam!! Wyobrażacie sobie moją radość???!!! Zlałam fizykę totalnie i ... pała jak się patrzy!! Bóg Świadków Jechowy zmienił zdanie :-? Kilka końców świata już przeżyłam ... twarda menda jestem, a co!!!!!

Jakby co, dołączam do ekipy pozywającej do sądu Majów i Egipcjan :D