Stokrotka 12.02.2009 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Konopielka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stokrotka 12.02.2009 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 A pamiętacie tego człeka co w kampani wyborczej obiecywał że nie będzie niczego? Toż to był ostatni prorok, bo po 2012 nie będzie już tego świata. / kredytów i banków również/Trzeba umieć czytać znaki czasu! Jak trudno być prorokiem we własnym kraju. To nie był prorok ani showman żaden, tylko człowiek zapewne umysłowo opóźniony, którego ktoś dla zabawy w obrzydliwy sposób wykorzystał Dziwię się, że kogokolwiek w ogóle mogło to bawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 12.02.2009 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 A gdzie to było? - chłop z chłopem spać będzie a baba z babą? prawdziwy koniec świata To nie był prorok ani showman żaden, tylko człowiek zapewne umysłowo opóźniony, którego ktoś dla zabawy w obrzydliwy sposób wykorzystał mitologicznej Kasandrze też nikt nie wierzył...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 12.02.2009 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 W 1970 roku jedna z grup wyznaniowych w białych szatach udała się na szczyt Czantorii w Ustroniu, bo stamtąd mieli być "zabrani". Koniec świata jednak nie miał miejsca ani tego dnia, kiedy go oczekiwali, ani żadnego innego. Po kilku dniach oczekiwań zleźli z góry i wrócili do prozy życia. Nie ma byka, chyba będzie trzeba jednak ten kredyt spłacić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.02.2009 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Nie ma byka, chyba będzie trzeba jednak ten kredyt spłacić no to co ? wskakujemy w białe szatki i na Czantorię ?? a nóż ktoś daty pomylił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 12.02.2009 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 w zasadzie to nawet dobrze że nie będzie tego końca bo miałam takie wrażenie bezcelowości przy wykańczaniu domu , a tak wiem że zdązę pomieszkać a kredyt ..... może jakaś inflacja i spłacę jak znajomi z jednej pensji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oxa 12.02.2009 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 o matko, nie straszcie mnie, ja się łatwo nakręcam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Broda79 13.02.2009 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Szczerze mówiąc dziwię się, że w czasach wróżek, horoskopów i bioenergoterapełtów niektórzy ciągle jeszcze wierzą w przepowiednie Nostrodamusa...Poza tym albo niektórzy krótko żyja albo maja krótką pamięć. Jezeli chodzi o te anomalie pogodowe, to przeżyłem już w swoim krótkim zyciu gorsze burze, większe ulewy i mocniejsze wiatry, mroźniejsze zimy, zimy bez śniegu, zimy ze śniegiem po pas. To jest raczej normalne. W latach 80-tych była mega susza w afryce (zdaje się 86 i dalej) to sie teraz musi dla odmiany wypadać. Bilans wody w przyrodzie jest zamknięty i cykliczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 13.02.2009 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Bilans wody w przyrodzie jest zamknięty i cykliczny. Przyroda jest duża, a cykle są różne: zamknięte i otwarte. Z Marsa woda wyparowała i nie wróciła. Gdzieś jest, ale nie na Marsie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 13.02.2009 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Bilans wody w przyrodzie jest zamknięty i cykliczny. Przyroda jest duża, a cykle są różne: zamknięte i otwarte. Z Marsa woda wyparowała i nie wróciła. Gdzieś jest, ale nie na Marsie. niektórzy mają w kolanie... a wcześniej nie mieli - może to ta marsowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 13.02.2009 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Fajnie sie czyta ten watek. Was wszystkich sie nie da nie lubic. p.s. Nie trzeba mi zadnej przepowiedni, bo wiem, ze kiedys bede musiala umrzec - i to mnie przeraza, bo ta "przepowiednia" spelni sie na pewno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 13.02.2009 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Koniec świata Nostardamus przepowiedział na rok 3797. ale to jest rok od początku świata! a nie gregoriański. Jeżeli to jest rok od początku świata licząc, to koniec świata nastąpił już dosyć dawno temu... No to czym się martwić??? Lub cieszyć (to do spłacających dlugoterminowe kredyty)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 13.02.2009 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 na pewno są inne przepowiednie trzeba dobrze poszukać żeby jednak nie spłacać A co jak się nie spełnią To podamy Majów i Egipcjan do sądu! Jak ten Amerykanin podał lekarzy. Słyszeliście? Powiedzieli mu, że umrze za ileś tam miesięcy. No to facet zabalował, przehulał wszystko do zera i... nie umarł! Podał więc lekarzy do sądu, bo został bez środków do życia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.02.2009 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2009 Znaczy się dupa, kredyt jak go dadzą trza będzie spłacić Nie podoba mi się to!!! 17 stycznia 1983 roku Świadkowie Jechowy przpowiadali jako koniec świata ... byli parę dni wcześniej obwieścić mi tę radosną nowinę. Tak się składało, że dokładnie 17 stycznia 1983 r. miałam klasówę z fizy, której serrrrrrdecznie nienawidziłam!! Wyobrażacie sobie moją radość???!!! Zlałam fizykę totalnie i ... pała jak się patrzy!! Bóg Świadków Jechowy zmienił zdanie Kilka końców świata już przeżyłam ... twarda menda jestem, a co!!!!! Jakby co, dołączam do ekipy pozywającej do sądu Majów i Egipcjan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 15.02.2009 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Rok 2012, czyli krótka kronika zapowiedzianego końca świata http://wyborcza.pl/1,75475,6267889,Rok_2012__czyli_krotka_kronika_zapowiedzianego_konca.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekcmarecki 15.02.2009 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 To podamy Majów i Egipcjan do sądu! Jak ten Amerykanin podał lekarzy. Słyszeliście? Powiedzieli mu, że umrze za ileś tam miesięcy. No to facet zabalował, przehulał wszystko do zera i... nie umarł! Podał więc lekarzy do sądu, bo został bez środków do życia! Super!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andk 15.02.2009 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 Wszystkie przepowiednie są trafne. Niestety cywilizacja od tysięcy lat nie może uporać się z pojęciem "termin realizacji" Pojęcie czasu jest względne. Nie można mówić o końcu kiedy nie wie się gdzie początek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 16.02.2009 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Gorzej. Naukowcy ostatnio zastanawiają się, czy czas w ogóle istnieje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stokrotka 16.02.2009 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Gorzej. Naukowcy ostatnio zastanawiają się, czy czas w ogóle istnieje... A jak dojdą, że nie istnieje, to co to zmieni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 16.02.2009 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Gorzej. Naukowcy ostatnio zastanawiają się, czy czas w ogóle istnieje... A jak dojdą, że nie istnieje, to co to zmieni? Będzie można podróżować w tak zwanym czasie, skoro przestanie nas on ograniczać No i będzie można poznać Nostradamusa osobiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts