margay 25.07.2010 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2010 Witam serdecznie Asiu, wchodzę na Twój dziennik i GAŁY MI Z ORBIT PO PROSTU WYSZŁY......http://emoty.blox.pl/resource/659.gifhttp://emoty.blox.pl/resource/boje_sie.gifhttp://emoty.blox.pl/resource/szczena.gifNo ale nie ma się co dziwić, jak się ma takie zaległości na forum....http://emoty.blox.pl/resource/blush.gif......Szok, u was już ostatnia prosta ale i najtrudniejsze wybory.......z których moim zdaniem wychodzisz na 5 z +++.Bardzo podoba mi się kolor w sypialni, a płytki w górnej łazience jak dla mnie bomba........nawet kolor elewacji już zrobiliście:jawdrop:, ładnie się komponuje z całością, dachem, oknami itd.....choć osobiście jestem zwolenniczką bardziej stonowanych kolorów......Jednym słowem chciałabym już być na takim etapie jak wy.......jest najbardziej fascynujący i wreszcie robi się tak domowo......Asiu GRATULUJĘ POSTĘPÓW!!!!!! Pozdrawiam i ściskam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 26.07.2010 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 Hej Ale juz ślicznie u ciebie . . ja osobiscie boje sie takich wyborow bo niewiem jak to zrobie u siebie. łazienki masz sliczne. kolor w pokoju bardzo mi sie podoba.kolorek elewacji fajny. prosimy o więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 26.07.2010 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 Prrrrrryyyyyyyyyy szalona.............. ale idzieci jak burza............. kiedy będzie ta pierwsza nocka juz tynkami????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 27.07.2010 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 Witaj Asiu Zastanawiam się nad tym twoim gresem hiszpańskim 15x50 drewnopodobnym. Jakbyś mogła wkleić zdjęcia i napisać za po ile to cacko to byłabym wdzięczna. Ja jeszcze nie ten etap, ale pomału muszę myśleć, co będę chciała w przyszłości. Najpierw chciałam jasny duży gres, ale ostatnio byłam w Danexie i zachwyciły mnie płytki podobne do paneli. Wyglądały cudnie. Tylko cena zabijająca 298 zł/m2. Super Ci wyszedł ten kolor na elewacji.:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 27.07.2010 08:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 Hej Ale juz ślicznie u ciebie . . ja osobiscie boje sie takich wyborow bo niewiem jak to zrobie u siebie. łazienki masz sliczne. kolor w pokoju bardzo mi sie podoba.kolorek elewacji fajny. prosimy o więcej Dzięki Gosia:wiggle:. Wybory jak to wybory w chwili naglącej są najbardziej denerwujące . Ostatnio tak długo wybierałam barierkę na schody,zwlekałam ,wybierałam,aż dowiedziałam się,że zbyt długo czekałam i teraz będzie problem z montażem,gdy na holu na górze i dole są kafle ,a nie ma zamontowanych barierek :evil:. Wściekła jestem na samą siebie. Ale co tam pocieszam siebie,że jakoś to będzie;). Jak niedługo będziesz w Polsce,to być może spotkamy się w jakiejś hurtowni budowlanej,przypadkiem........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 27.07.2010 08:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 Prrrrrryyyyyyyyyy szalona.............. ale idzieci jak burza............. kiedy będzie ta pierwsza nocka juz tynkami?????. Pierwsza nos zapowiada się z piątku na sobotę,gdy wyniesie się ekipa. Już nawet spakowałam swoją piżamę,poduszki ,śpiwory są od dawna na miejscu;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 27.07.2010 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 Witaj Asiu Zastanawiam się nad tym twoim gresem hiszpańskim 15x50 drewnopodobnym. Jakbyś mogła wkleić zdjęcia i napisać za po ile to cacko to byłabym wdzięczna. Ja jeszcze nie ten etap, ale pomału muszę myśleć, co będę chciała w przyszłości. Najpierw chciałam jasny duży gres, ale ostatnio byłam w Danexie i zachwyciły mnie płytki podobne do paneli. Wyglądały cudnie. Tylko cena zabijająca 298 zł/m2. Super Ci wyszedł ten kolor na elewacji.:):) Dziękuję Aniu . Zdjęcia wkleję później,bo mam je na lapku w domu. Cena to o ile pamiętam to 82zł/netto/m2. No i były od ręki,a na stonewooda nie mogłam czekać. Mnie się osobiście podobają,bo nie są gładkie,mają wyczuwalną fakturę drewna. Szkoda tylko,że są takie małe,chociaż Kamlot mówi,że przez to są bardziej podobne do desek,bo rzadko mozna spotkać deski w rozmiarze 21,5x98,5 lub 30x60. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 27.07.2010 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 A ja mam pytanie, jakie macie grzejniki drabinkowe?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 27.07.2010 15:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 AGP-ka mamy Delfin Exclusive,do górnej łazienki 580x945,a do dolnej 700x580 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 27.07.2010 16:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 Aniamar na kwitku ten gres widnieje jako MDE120 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RAMILA 27.07.2010 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 Witam dołączam do grona obserwujących,budujemy bardzo podobny domek tylko większy,można powiedzieć większy brat skrzacika:) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 28.07.2010 09:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 Ramila:welcome: ,serdecznie witam w moich progach:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 28.07.2010 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2010 Fajny ten gres . A siu gdzie go kupiłaś? ja musze poszukac takich drewnopodobnych do dziewczyn pokoi. a gdzie jest ta ul. 11list bo nie kumam. kurcze zapomialam polowe ulic. daj wiecej zdjec z połozonymi płytki. powiedz jakie były w kladzeniu ? czy były proste? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 29.07.2010 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 Asiu śliczny ten gres po prostu fantastyczny. Cena od razu przystępna a nie to, co ja znalazłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 29.07.2010 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 AGP-ka mamy Delfin Exclusive,do górnej łazienki 580x945,a do dolnej 700x580 dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 29.07.2010 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 Bardzo ładnie wygląda ten gres, dobry wybór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 30.07.2010 08:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 Perłóweczka to jest w byłej jednostce przy szpitalu. Feston 11 listopada 18 55- 279- 72-21 Gres jak to gres nie zawsze jest prosty.Choć fachman nie narzekał na niego. Najbardziej w nim podoba mi się faktura drewna,dotykajać palcami czujesz słoje,przekrój niby drewna. Aniamar dziękuję,dziękuję Megana cieszę się ,że podoba się nie tylko mi:), choć jeden dobry wybór;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 30.07.2010 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 Kamlotku, czemu tylko jeden??? zakup działki, budowa domku, już na takim etapie, to są same dobre wybory Trzymam kciuki za dalsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 31.07.2010 12:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2010 super juz u Ciebie. mow szybciutko co to za płytki, w łazience i te na podłodze (chyba korytarz) jedne widze ze są fiji. fajnie wam to wyszło . tylko prosimy o wiecej zdjec i wieksze . powiedz co to za kolor fioletu ? jakiej firmy? pięknieeeeee Gosia znalazłam f-rę i mam nazwę gres natural orange Gres Naturale orange 29,7x59,8 http://www.twojaplytka.pl/image_func.php?img=gfx/aa40f26c266844e3b74566c5abc53029.jpg&maxwidth=200 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 31.07.2010 12:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2010 Kamlotku, czemu tylko jeden??? zakup działki, budowa domku, już na takim etapie, to są same dobre wybory Trzymam kciuki za dalsze Dziękuję Megana:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts