Perłóweczka 28.04.2009 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Ja też zdecydopwanie jestem za uchylonym oknem! u mnie mój meżulek, zamyka wszyskie okna jak leci i rozkręca kaloryfery jak leci! Swój chłop,lubiący ciepełko mój mąż zaś spałby przykryty po uszy i odkręcony kaloryfer na maxa a ja latam i zakręcam bo nie moge spać w ciepłym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 28.04.2009 07:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Klara ,a co słychać u Ciebie w papierologii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 28.04.2009 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 oj... przeskoczłam na 5 stronke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 28.04.2009 07:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Ja też zdecydopwanie jestem za uchylonym oknem! u mnie mój meżulek, zamyka wszyskie okna jak leci i rozkręca kaloryfery jak leci! Swój chłop,lubiący ciepełko mój mąż zaś spałby przykryty po uszy i odkręcony kaloryfer na maxa a ja latam i zakręcam bo nie moge spać w ciepłym Wychodzi na to,że ja jestem jedynym odmieńcem, w dzień biegam w krótkim rękawku,a na noc ubieram piżamę z długim rękawem Ale odmieńcy zawsze są wśród nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 28.04.2009 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Wczoraj była 4,a dziś już 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 28.04.2009 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Gosia kolor dachu wybrany,czy jeszcze się zastanawiasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 28.04.2009 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Asiu ale mąż sie cieszy bo wtedy pewnie czesciej sie przytulasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 28.04.2009 07:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 A co mu innego pozostaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 28.04.2009 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Gosia kolor dachu wybrany,czy jeszcze się zastanawiasz? no ja to jestem za kolorem ciemna wisnia, kasztan , coś takie klimaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 28.04.2009 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 podłogówki nie w sypialniach - i ja takiego jestem zdania ale my lubimy temperaturę w domu około 18-19 stopni a tym bardziej na noc praktycznie cały rok mamy okna uchylone anetina gorąca kobieta z ciebie jakoś nie lubie gorąca a niemowlakowi do kąpieli grzałam jedynie pokój do 21 stopni może dlatego dziecko mi praktycznie nei choruje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 28.04.2009 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Witam serdecznie, dzień dobry w tak miły dzień i jakże słoneczny Zapraszam na kawęhttp://www.fotoszok.pl/albums/userpics/13651/phpThumb%5B1%5D.jpg Aneta podziwiam,za spanie przy otwartym oknie , mój Kamlot by się z Wami dogadał. U nas jest odwieczny problem,on zakręca, a ja czekam aż zaśnie i odkręcam kaloryfery.Bo mi wiecznie zimno,choć do drobniutkich osób nie należe. Po prostu uwielbiam ciepło ja tam mam ciepło, gdy się przytulę do męża ale dzięki temu choroby tfu tfu tfu omijają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 28.04.2009 08:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 wiem,wiem niższa temperatura lepsza i zdrowsza, człowiek uodparnia się, tylko ja mam liche krążenie i ciepło uwielbiam, szczególnie wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 28.04.2009 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Co do podłogówek to zdania są podzielone. Nasza rodzina wybudowała dom,na dole podłogówka, u góry kaloryfery,tylko w górnej łazience podłogówka. I powiem,że tam gdzie jest podłogówka,jest o wiele cieplej,fakt być może dłużej się nagrzewa,ale też i o wiele dłużej trzyma ciepła. Zanim na dobre ostygnie beton ,to znowu palisz. NO i przy podłogówce trzeba mieć piec z podajnikiem,chodzi bodajże o nieprzekraczanie temperatury do 40 stopni. A pomyślcie chodzenie po całym domu bez kapci po ciepłej podłodze. Mówią też ,że przy podłogówce kurz się tak nie unosi,dobre dla alergików. A co do kosztów utrzymania i ogrzewania ,słyszałam,że podłogówka tańsza. Jedyny jej mankament moim zdaniem ,koszt położenia o wiele droższy od kaloryferów czyli przy podłogówce w sypialni non stop okna bym miała otwarte tez słyszałam, że założenie - kaloryfery tańsze, ale utrzymanie - podłogówka tańsza kwestia pieca z podajnikiem - sprzedawca nam odradził, gdy chcemy palić wszystkim więc zamiast pieca za 7,5 tys. zł, kupimy piec za 3,1 tys. zł zobaczymy jeszcze co na to hydraulik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 28.04.2009 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 wiem,wiem niższa temperatura lepsza i zdrowsza, człowiek uodparnia się, tylko ja mam liche krążenie i ciepło uwielbiam, szczególnie wieczorem no jak krew wolniej krąży, to ... może przed snem warto czegoś się napić ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 28.04.2009 08:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Nikektóre piece z podajnikiem mają podobno wymieniany ruszt i mozna w nim palić wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 28.04.2009 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 wiem,wiem niższa temperatura lepsza i zdrowsza, człowiek uodparnia się, tylko ja mam liche krążenie i ciepło uwielbiam, szczególnie wieczorem no jak krew wolniej krąży, to ... może przed snem warto czegoś się napić ??? oj tak dobrze cos wypic przed snem tylko by był problem jak by musiał to robić codziennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 28.04.2009 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 wiem,wiem niższa temperatura lepsza i zdrowsza, człowiek uodparnia się, tylko ja mam liche krążenie i ciepło uwielbiam, szczególnie wieczorem no jak krew wolniej krąży, to ... może przed snem warto czegoś się napić ??? To dobry pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 28.04.2009 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Nikektóre piece z podajnikiem mają podobno wymieniany ruszt i mozna w nim palić wszystko. ale cena dodatkowa jest a gdy nie trzeba ? więc po co przepłacać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 28.04.2009 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 wiem,wiem niższa temperatura lepsza i zdrowsza, człowiek uodparnia się, tylko ja mam liche krążenie i ciepło uwielbiam, szczególnie wieczorem no jak krew wolniej krąży, to ... może przed snem warto czegoś się napić ??? To dobry pomysł dziewczyny tylko NIE zaduzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 28.04.2009 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 wiem,wiem niższa temperatura lepsza i zdrowsza, człowiek uodparnia się, tylko ja mam liche krążenie i ciepło uwielbiam, szczególnie wieczorem no jak krew wolniej krąży, to ... może przed snem warto czegoś się napić ??? To dobry pomysł i ... po czymś takim może później być owocnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts