Perłóweczka 28.04.2009 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Nikektóre piece z podajnikiem mają podobno wymieniany ruszt i mozna w nim palić wszystko. ale cena dodatkowa jest a gdy nie trzeba ? więc po co przepłacać ? własnie te piece jak wybrac ten dobry skoro zawsze jest tak ze ten ma to , tamten co innego, jeden lepszy od drugiego i tysiąc różnych opinii użytkowników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 28.04.2009 08:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 wiem,wiem niższa temperatura lepsza i zdrowsza, człowiek uodparnia się, tylko ja mam liche krążenie i ciepło uwielbiam, szczególnie wieczorem no jak krew wolniej krąży, to ... może przed snem warto czegoś się napić ??? To dobry pomysł i ... po czymś takim może później być owocnie zawsze trzeba się z czymś takim liczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 28.04.2009 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 wiem,wiem niższa temperatura lepsza i zdrowsza, człowiek uodparnia się, tylko ja mam liche krążenie i ciepło uwielbiam, szczególnie wieczorem no jak krew wolniej krąży, to ... może przed snem warto czegoś się napić ??? To dobry pomysł i ... po czymś takim może później być owocnie OWOCNIE moze być i bedzie trzeba pokoje dobudować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 28.04.2009 08:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Nikektóre piece z podajnikiem mają podobno wymieniany ruszt i mozna w nim palić wszystko. ale cena dodatkowa jest a gdy nie trzeba ? więc po co przepłacać ? własnie te piece jak wybrac ten dobry skoro zawsze jest tak ze ten ma to , tamten co innego, jeden lepszy od drugiego i tysiąc różnych opinii użytkowników Na allegro widziałam piece z pleszewa,bynajmniej dla mojego Skrzata do 130m2 ,z podajnikiem z wymiennym rusztem za 5.700zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 28.04.2009 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 to chyba dobra cena jak na piec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 28.04.2009 08:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 chyba tak ,ale jak dla mnie ,dla nas piece z pełnym wyposażeniem powinny kosztować w promocji 3000zł. Zobaczymy,wszystko okaże się w praniu, na co i ile pójdzie jeszcze pieniędzy dokładnie nie wiadomo. Juz sie przekonałam,ze moje wyliczenia moge sobie wsadzić między wiersze, zakładałam w swoim kosztorysie tyle, ale 30% musieliśmy dołożyć do budowy w stanie w jakim jest obecnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 28.04.2009 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 wiem,wiem niższa temperatura lepsza i zdrowsza, człowiek uodparnia się, tylko ja mam liche krążenie i ciepło uwielbiam, szczególnie wieczorem no jak krew wolniej krąży, to ... może przed snem warto czegoś się napić ??? To dobry pomysł i ... po czymś takim może później być owocnie OWOCNIE moze być i bedzie trzeba pokoje dobudować ja mam bardzo dużo pokoi na upartego mogę jeszcze mieć trójkę brzdąców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 28.04.2009 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 chyba tak ,ale jak dla mnie ,dla nas piece z pełnym wyposażeniem powinny kosztować w promocji 3000zł. Zobaczymy,wszystko okaże się w praniu, na co i ile pójdzie jeszcze pieniędzy dokładnie nie wiadomo. Juz sie przekonałam,ze moje wyliczenia moge sobie wsadzić między wiersze, zakładałam w swoim kosztorysie tyle, ale 30% musieliśmy dołożyć do budowy w stanie w jakim jest obecnie. ja odpukać się póki co mieszczę w kosztorysie własnym z tym, Że zastanawiam sie jak będzie ze SSZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 28.04.2009 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 chyba tak ,ale jak dla mnie ,dla nas piece z pełnym wyposażeniem powinny kosztować w promocji 3000zł. Zobaczymy,wszystko okaże się w praniu, na co i ile pójdzie jeszcze pieniędzy dokładnie nie wiadomo. Juz sie przekonałam,ze moje wyliczenia moge sobie wsadzić między wiersze, zakładałam w swoim kosztorysie tyle, ale 30% musieliśmy dołożyć do budowy w stanie w jakim jest obecnie. ja odpukać się póki co mieszczę w kosztorysie własnym z tym, Że zastanawiam sie jak będzie ze SSZ Twoje wyliczenia, to szczyt perfekcjonizmu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 28.04.2009 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 czy raczej oszczędności ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 28.04.2009 08:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Dziewczyny,na razie muszę Was opuscić,muszę załatwić jedną sprawę Do przeczytania później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 28.04.2009 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Dziewczyny,na razie muszę Was opuscić,muszę załatwić jedną sprawę Do przeczytania później czyli możemy się gospodarzyć sami ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 28.04.2009 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Asiu ja tez tak mam ze mysle oooo ale oni dzisiaj malo zrobili albo duzo zrobili nieznam twojej ekipy ale kazda ekipa ma swój rytm pracy i czasami jest dla nas ok a innym razem nie powiem ze teraz bardzo fajnie wyglada domek ze swoja czapeczką to juz inna sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 28.04.2009 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 ja po prostu tak mam,jestem czasami niecierpliwa a przez to niesprawiedliwa dla innych ,może lepiej,że pracują powoli,a dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 28.04.2009 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 co do tempa pracy: powoli, powoli - narzekasz Zobaczysz jak dojdzie do wykończeń dachówki. Wtedy to można się wściec z niecierpliwości! Dni mijają a postępów nie widać Ale co ma wisieć nie utonie, moja droga. Głowa do góry ! pozdrówki M. PS Mnie ponoć JUTRO skończą dach Nie mogę się doczekać, więc rozumiem doskonale co czujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 28.04.2009 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 ciekawe,czy Twój aparat poprawił się i zobaczę jutro zdjęcia ? Jak myślisz? Można liczyć ,że jutro objawisz Swoje cudo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 28.04.2009 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Próbowałam dzisiaj ale nie udało mi się zgrać żadnego zdjęcia Spróbuję jutro w pracy i wrzucić to na pen drive'a. O ile będę miała chwilę czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 28.04.2009 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 spróbuj,będę czekać z niecierpliwością właśnie czytam o wykwitach na klinkierze,jak zapobiegać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 28.04.2009 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 z czystej ciekawości - jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 28.04.2009 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 stosując zaprawy do klinkieru zawierający tras reński,a poza tym dodając wapno hydratyzowane( podobno ogranicza do minimum możliwość wystapienia wykwitu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts