madmegs 28.04.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 acha No i tak z każdym dniem człowiek robi się coraz mądrzejszy Będę kiedyś z klinkieru donice i murki oporowe murować. Jak w toto lotka wygram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 28.04.2009 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 widziałam ,bodajże u Perłóweczki, płot z cegieł betonowych wyglądających jak klinkier,tak mi się wydaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 28.04.2009 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Płot pewnie ok. Przewiewny i deszcz spływa. Nie chcę betonu na donice. Beton nasiąka. A tam w środku będzie ziemia i woda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 28.04.2009 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 na donice to nie,no bo kto by na zime tę donicę zataszczył do pomieszczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 29.04.2009 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Witam piękny dzień dziś mamy Klara (Ania) dla Ciebie za nasze dachy,dla ochłody http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/13651/1660%5B2%5D.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 29.04.2009 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 na donice to nie,no bo kto by na zime tę donicę zataszczył do pomieszczenia ja już miałam na działce taka wielka donicę - nic nie było w stanie ja unieść teraz jest całkowicie zakryta skalniakiem miłego dnia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mort 29.04.2009 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Tyle się tutaj działo, a ja nie trafiłem wcześniej do Waszego dziennika.. Ale nadrabiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 29.04.2009 09:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 witamy i zapraszamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 29.04.2009 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Tyle się tutaj działo, a ja nie trafiłem wcześniej do Waszego dziennika.. Ale nadrabiam... dużo jest do nadrabiania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.04.2009 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Sumienie mnie ruszyło W końcu się przyznam : strasznie intrygujący jest Wasz matriał na ściany. NIe mogę sie napatrzec na zdjęcia- są zupełnie inne niż wszystkie. Już się przyzwyczaiłam do ścian białych, czerwonych, szarych, ale takich jak Wasze nikt nie ma norrrrrmalnie. Dla mnie czad. A za chwilę będzie gotowa czapeczka i będzie pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 29.04.2009 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Dziękuję .Nawet nie wiesz jaki to miód na moje obolałe serce inwestora,patrzącego na diedokończoną budowę A co do scian ,bedą 1-warstwowe z monolitu od Leiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 30.04.2009 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Miłego ,słonecznego i udanego majowego weekendu wasz domek juz tak ładnie wygląda a przed nami jeszcze daleko do tego żeby tak wygladał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 30.04.2009 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Miłego ,słonecznego i udanego majowego weekendu wasz domek juz tak ładnie wygląda a przed nami jeszcze daleko do tego żeby tak wygladał a wiesz, jak to syzbko zleci teraz masz czas na ewentualne poprawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 30.04.2009 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Dzięki za życzenia ,jutro wyjeżdzamy na piknik . Kamlot będzie wędkował,Mati zabiera piłkę i laptopa,a ja bedę siedziała lub leżała i nabierała koloru , o ile bedzie słońce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.04.2009 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 Dziękuję .Nawet nie wiesz jaki to miód na moje obolałe serce inwestora,patrzącego na diedokończoną budowę A co do scian ,bedą 1-warstwowe z monolitu od Leiera No to odważnie - ale mnie się podoba :) Bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 30.04.2009 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 skoro komentujesz ... to Ci się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 01.05.2009 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 skoro komentujesz ... to Ci się podoba no tak komu się nie podoba, podobno nie pisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 01.05.2009 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Miłego ,słonecznego i udanego majowego weekendu wasz domek juz tak ładnie wygląda a przed nami jeszcze daleko do tego żeby tak wygladał a wiesz, jak to syzbko zleci teraz masz czas na ewentualne poprawki zgadza sie że mamy jeszcze czas na ewentualne " poprawki" no ale jednak budowa jest lepsza wiecej się dzieje ,widzi się jak rosnie nasz domek i to jest wspaniałe ,owszem załatwianie papierów też na początku cieszy bo to zbliża nas do tego jednego momentu jakim jest BUDOWANIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 01.05.2009 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Dzięki za życzenia ,jutro wyjeżdzamy na piknik . Kamlot będzie wędkował,Mati zabiera piłkę i laptopa,a ja bedę siedziała lub leżała i nabierała koloru , o ile bedzie słońce ale wam zazdroszcze że jedziecie sobie poodpoczywać ,u nas tego swięta dzisiaj nie ma i wszyscy idą do pracy a dzieci do szkoły ,własnie niedługo musze córeczke zaprowadzić do szkoły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 01.05.2009 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Miłego ,słonecznego i udanego majowego weekendu wasz domek juz tak ładnie wygląda a przed nami jeszcze daleko do tego żeby tak wygladał a wiesz, jak to syzbko zleci teraz masz czas na ewentualne poprawki zgadza sie że mamy jeszcze czas na ewentualne " poprawki" no ale jednak budowa jest lepsza wiecej się dzieje ,widzi się jak rosnie nasz domek i to jest wspaniałe ,owszem załatwianie papierów też na początku cieszy bo to zbliża nas do tego jednego momentu jakim jest BUDOWANIE etap stawiania domu raduje serce - to tak jak patrzeć, jak dziecko dorasta ale ... później przychodzi faza lekkiego znudzenie ja np. mam dosyć już wybierania czegokolwiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts