jessi 01.05.2009 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 wiesz co ja to juz tak się nie mogę doczekac tego wszystkiego że mnie tu roznosi,chciałabym byc na takim etapie jak wy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tasha 01.05.2009 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Oglądłam twój dziennik i fajnie idą te początkowe prace cały czas coś przybywa i widać na co idzie kasiorka. U mnie to już będzie tak ze będziemy się zastanwaiać gdzie jest ten kolejny tysiaczek wypłacony z banku Powodzenia w budowaniu i szybkiego wprowadzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 01.05.2009 15:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Miłego ,słonecznego i udanego majowego weekendu wasz domek juz tak ładnie wygląda a przed nami jeszcze daleko do tego żeby tak wygladał a wiesz, jak to syzbko zleci teraz masz czas na ewentualne poprawki zgadza sie że mamy jeszcze czas na ewentualne " poprawki" no ale jednak budowa jest lepsza wiecej się dzieje ,widzi się jak rosnie nasz domek i to jest wspaniałe ,owszem załatwianie papierów też na początku cieszy bo to zbliża nas do tego jednego momentu jakim jest BUDOWANIE etap stawiania domu raduje serce - to tak jak patrzeć, jak dziecko dorasta ale ... później przychodzi faza lekkiego znudzenie ja np. mam dosyć już wybierania czegokolwiek anetina, nudzi Ciee wybieranie mnie nie,denerwuje mnie raczej pośpiech, w jakim trzeba cos wybrać,a tu brakuje czasu i co najgorsze patrzenie na cenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 01.05.2009 15:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Oglądłam twój dziennik i fajnie idą te początkowe prace cały czas coś przybywa i widać na co idzie kasiorka. U mnie to już będzie tak ze będziemy się zastanwaiać gdzie jest ten kolejny tysiaczek wypłacony z banku Powodzenia w budowaniu i szybkiego wprowadzenia. Witam tasha,w te piękne popołudnie, my co prawda nie mamy tak do przodu z budową jak Wy, ale od poniedziałku wchodzi z powrotem ekipa i wszystko wróci na swoje tory. A co do tych tysiączków,to fakt nie wiadomo,kiedy i gdzie pezelatują przez palce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 01.05.2009 15:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 wiesz co ja to juz tak się nie mogę doczekac tego wszystkiego że mnie tu roznosi,chciałabym byc na takim etapie jak wy Jeszcze trochę,zobaczysz,że lato się dobrze nie rozpocznie,a dostaniecie PnB,potem raz,dwa i ani się obejrzysz,a koparka wbije 1 łychę. Trzymam kciuki za jak najszybszy obrót spraw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tasha 02.05.2009 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 Wiesz co, ja też wiem coś o budowaniu na odległość ale u nas to było 2.000 km Mielismy przeboje typu że okazywało się zże nie ma drzwi z domu do garażu i takie tam przeboje na szczęście szwagier z moim tatą stali na straży bo... Pierwszy raz zobaczyłam nasze gniazdko jak już był pokryty dach. Teraz już jesteśmy i mąż robi a ja nadzoruję (cztytaj:wymyślam ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JMW 03.05.2009 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 rośnie domek, rośnie gratuluje postępu prac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 03.05.2009 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 rośnie domek, rośnie gratuluje postępu prac Dziękuje J&M&W Do tej pory była przerwa przez więźbę, ale jutra od nowa wchodzi ekipa i jak na złość zapowiadają opady , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 03.05.2009 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 3-mam kciuki za dalsze prace i pogodę pozdrawiam cieplutko i majowo M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 03.05.2009 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 Witaj,ścigamy sie po różnych stronach Jak po komuni? Najedzona,zazdroszczę ciast ,to moja pięta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 03.05.2009 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 3-mam kciuki za dalsze prace i pogodę pozdrawiam cieplutko i majowo M. Trzymaj, potrzebne będa Tylko jak bedziesz pracowała ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 03.05.2009 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 od jutra pogoda napewno nad waszym domkiem bedzie sliczna musi być i koniec!!!!!!!!!bo my czekamy na relacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 03.05.2009 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 Gosia,oby Twoje słowa,okazały się prorocze . Tyle czasu było ładnie i słonecznie,a tu pogodynki zapowiadają deszcz ,jakby nie mogło być słonecznie do środy. Oby tylko zdążyli położyć membranę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 03.05.2009 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 a i więźbę opijać bedę sama z ekipą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 03.05.2009 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 pozdrów Kwidzyn odemnie och jak ja tęsknie w szczególnosci za domkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 03.05.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 a i więźbę opijać bedę sama z ekipą szlaneczke prosze za nasze zdrówko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 03.05.2009 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 pozdrowię go od Ciebie . Do Grabówka nie pojadę, bo ja niezmotoryzowana i główny środek lokomocji to bus,taxi i autobus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 03.05.2009 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 a i więźbę opijać bedę sama z ekipą szlaneczke prosze za nasze zdrówko obowiązkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 03.05.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 pozdrowię go od Ciebie . Do Grabówka nie pojadę, bo ja niezmotoryzowana i główny środek lokomocji to bus,taxi i autobus a o Rowerku to już zampomiałaś ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 03.05.2009 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 A czy ja jeszcze pamiętam jak to się robiło,aby równowagę utrzymać ? Bo od 2 lat praktycznie używam tylko stacjonarnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts