madmegs 03.05.2009 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 3-mam kciuki za dalsze prace i pogodę pozdrawiam cieplutko i majowo M. Trzymaj, potrzebne będa Tylko jak bedziesz pracowała ? Będę stukała w klawisze tylko małymi i serdecznymi palcami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 04.05.2009 05:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Hejka .....ja też trzymam kciuki powodzenia......czekamy na fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 04.05.2009 05:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 anetina, nudzi Ciee wybieranie mnie nie,denerwuje mnie raczej pośpiech, w jakim trzeba cos wybrać,a tu brakuje czasu i co najgorsze patrzenie na cenę tak, nudzi mnie to wybieranie ale ja tam taka inna kobieta jestem zdecydowana, a tu ciągle każą mi wybierać jakieś kolory, kształty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 04.05.2009 05:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 rośnie domek, rośnie gratuluje postępu prac Dziękuje J&M&W Do tej pory była przerwa przez więźbę, ale jutra od nowa wchodzi ekipa i jak na złość zapowiadają opady , trzymam kciuki za ładną pogodę postęp prac rzeczywiście duży ps. u nas piekna pogoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 04.05.2009 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 mam pytanie tak patrząc na fotki - czy wasz domek nie wydaje się na nich mały? i oczywiście życzę miłego dnia, tygodnia - no i super pogody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 04.05.2009 07:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 mam pytanie tak patrząc na fotki - czy wasz domek nie wydaje się na nich mały? i oczywiście życzę miłego dnia, tygodnia - no i super pogody No bo on jest mały ,przytulny Skrzacik, taki w sam raz dla 3 osobowej rodziny Po zrobieniu z garażu pokoju,bedzie miał po podłodze ok. 120m2, i tak wystarczająco dużo sprzątania Dzięki za doping i trzymanie kciuków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 04.05.2009 07:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 3-mam kciuki za dalsze prace i pogodę pozdrawiam cieplutko i majowo M. Trzymaj, potrzebne będa Tylko jak bedziesz pracowała ? Będę stukała w klawisze tylko małymi i serdecznymi palcami Dzięki Madzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 04.05.2009 07:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Hejka .....ja też trzymam kciuki powodzenia......czekamy na fotki No to super, dzięki naLeśnik Skoro tyle ludzi trzyma kciukaski, to musi być bezdeszczowa pogoda naLeśnik,wczoraj oglądałam regionalne wiadomości i tam pokazano zdjęcie zBorów Tucholskich,na którym widoczne było podobno dzikie stworzenie Czy ta puma,lampart, mogłaby już dotrzeć do Borów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 04.05.2009 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 .... Czy ta puma,lampart, mogłaby już dotrzeć do Borów? Teoretycznie jak najbardziej, dla takiego zwierza kilkadziesiąt kilometrów dziennie to pestka. wiadomo na drodze są szlaki komunikacyjne, zabudowa które mogą utrudniać przemieszczanie się bez zauważenia, ale skoro ma aktywność nocą to kto wie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 04.05.2009 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 O chol..a, jak tak dalej pójdzie to na Warmię zawita A ja tam bedę i co najlepiej na piętrze siedzieć i nic tylko drapieżnika wyglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 04.05.2009 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 e'tam.....on jak poczuje człowieka na kilometr to zmyka gdzie pieprz rośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 05.05.2009 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Hej Asia No i doczekałaś się Śliczny daszek się robi!!! Super uczucie, nie? Pozdrawiam cieplutko M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyta_10 08.05.2009 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Domek jak ta lala sie robi. Podgladam z niekłamana ciekawością)) Pozdrawiam edyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 08.05.2009 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Asiu puk-puk. jak tam prace na daszku ? widac brak twojej nieobecnosci na forum to znak ze dachóweczke układasz !!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 11.05.2009 09:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Domek jak ta lala sie robi. Podgladam z niekłamana ciekawością)) Pozdrawiam edyta Dziękuję za odwiedziny i cieszę się,ze oprócz mnie też się komuś podoba Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 11.05.2009 09:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Asiu puk-puk. jak tam prace na daszku ? widac brak twojej nieobecnosci na forum to znak ze dachóweczke układasz !!!!!!!! witaj Gosiu Byłam w Kwidzynie i pozdrowiłam go od Ciebie .Podczas tych pieszych wycieczek .Poznałam tereny,które do tej pory nie znałam Dachóweczka podobno dziś się kładzie,zobaczę okryty dach pod kompletną czapka w środę. No może nie pod kompletną,bo zapewne te docinki długo czasu im zajmą,ale już pomału wyłania się Skrzat Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 11.05.2009 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 OJOJOJ widzę że działo się ...działo !!! Asiu niemartw się . takich spraw dużo wychodzi w praniu!!! ja tez miałam ich bardzo dużo.... to jest urok budowania na odległość!!! ALE EFEKTY WIDAĆ !!!!!!!WARTO DLA NICH POCIERPIEĆ!!!! dzieki za całuski dla kwidzyna. za miesiac sama go ujrze. Twój domek teraz wygląda ślicznie , tak bardziej domowo się zrobiło widać że szefowa była na budowie i pilnowała wszystkiego czekamy na foteczki dachoweczki aaaaa..... klinkier śliczny!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 11.05.2009 15:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 OJOJOJ widzę że działo się ...działo !!! Asiu niemartw się . takich spraw dużo wychodzi w praniu!!! ja tez miałam ich bardzo dużo.... to jest urok budowania na odległość!!! ALE EFEKTY WIDAĆ !!!!!!!WARTO DLA NICH POCIERPIEĆ!!!! dzieki za całuski dla kwidzyna. za miesiac sama go ujrze. Twój domek teraz wygląda ślicznie , tak bardziej domowo się zrobiło widać że szefowa była na budowie i pilnowała wszystkiego czekamy na foteczki dachoweczki aaaaa..... klinkier śliczny!!! Dziękuję za miłe słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 11.05.2009 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Hej Asiu Widzę, że postępy na budowie ho ho! Buduje się więc kolejny ŚLICZNY Skrzacik. Moim zdaniem bryła domu wygląda zaje...fajnie Zwłaszcza u Ciebie, na płaskim terenie. Więźba prezentuje się pięknie, kształt dachu również. Będzie super. Co do rynien - nie przejmuj się tak bardzo. Za 5 lat, kiedy nie będziesz miała co robić koło domku, bo wszystko będzie cycuś-glancuś bedziecie mieli jak znalazł rozrywkę pod tytułem malowanie rynien. Jak je pomalujecie porządnie farbą do ocynku, to wiele, wiele lat nic ich nie ruszy. I śnieg im nie straszny. Plastiki ładne od razu, ale jak taka oblodzona czapa śniegu się po nich przeleci to tylko okruchy zostaną. Okna wymieniłaś i to jest najważniejsze Mam tylko pytanie co do deski okapowej ( tej od rynny). Na jaki kolor chcesz malować podbitkę i resztę? Na ciemno? Bo dałaś zieloną deskę, więc jasne kolory raczej odpadają. Nie pokryją... Chyba, że zamierzasz dawać jakiś podkład nieprzezroczysty? I jaka robicie podbitkę? Na oko mi wygląda, że krokwie sa przycięte do podbitki równoległej do dachu Buziaki i trzymam kciuki za dalsze postępy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 11.05.2009 15:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Kochana ta deska okapowa to kolejny mój babol Kupiłam nieoheblowaną,bo była zbyt droga. A więc miała być na działce wyheblowana,no ale cóż szacowna energrtyka przysłała nam aneks do umowy z datą podłączenia prądu do 30.09.09 A agregat nie pociągnie heblarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts