jessi 12.05.2009 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 dzien dobry ,witam się z rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 12.05.2009 09:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/13651/phpThumb%5B1%5D%7E0.jpg Witam akurat piję,więc zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 12.05.2009 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 zapraszasz to wiec wpadam ale na wieczorną kawkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 12.05.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 nie wiem czy już o tej porze aby za zimna nie jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 12.05.2009 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Zgadzam się z przedmówcą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 13.05.2009 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 dzień doberek ,ja własnie kawusie pije może sie dołaczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 13.05.2009 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 nie wiem czy już o tej porze aby za zimna nie jest? zgadzam sie w 100%. ja kiedy piję kawe to zaraz znajduje tysiąc innych zajęć i przeważnie kawka jest ZIMNA także to dla mnie to żaden problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 14.05.2009 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 PUK-PUK Asieńko jak tam piękny daszek ??? pewnie tak bardzo cie zachwycił że cieszysz się właśnie jego widokiem!!! OH ja też bym tak chciała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INEZ2007 15.05.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Zapowiada się bardzo ładny domek Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 17.05.2009 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 zapraszasz to wiec wpadam ale na wieczorną kawkę wpadłaś ,a zapraszająca już o tej porze daleko była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 17.05.2009 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Zgadzam się z przedmówcą dla Was cały czas goraca i aromatyczna prosto z fotoszoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 17.05.2009 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 dzień doberek ,ja własnie kawusie pije może sie dołaczysz z miłą chęcią właśnie piję i podjadam lody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 17.05.2009 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 zapraszasz to wiec wpadam ale na wieczorną kawkę wpadłaś ,a zapraszająca już o tej porze daleko była zapraszająca to ostatnio bardzo jest zaganiana robota idzie jak burza jak tak dalej pójdzie to niedługo wprowadzka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 17.05.2009 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 ASIU kolor dachu po ułożeniu dachóweczki wyszedł bombowy takie kolory bardzo mi sie podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 17.05.2009 10:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 PUK-PUK Asieńko jak tam piękny daszek ??? pewnie tak bardzo cie zachwycił że cieszysz się właśnie jego widokiem!!! OH ja też bym tak chciała Dachem się zachwycam i nie . Bo co chwila jak coś ułożyli,to potem zdejmowali, wogóle ten klinkier strasznie dużo czasu im zabiera. Fakt komin obkłada 1 człowiek,jest mnóstwo cięcia ,przykładania i zajeło to 2 dni przy jednym kominie .Gdy zrobili jedną stronę,to jak na złość siadły mi baterie i nie mogłam tego uwiecznić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 17.05.2009 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Zgadzam się z przedmówcą dla Was cały czas goraca i aromatyczna prosto z fotoszoku ha!!! wiedziałam ze ty non stop gorącą kawkę podajesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 17.05.2009 10:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 ASIU kolor dachu po ułożeniu dachóweczki wyszedł bombowy takie kolory bardzo mi sie podobają A wiesz,że mi się też podoba ,z daleka jak jadę busem w słońcu tak się świeci,jakby na dachu była blacha ocynkowana,ale wiadomo,że z czasem angoba zmatowieje,wypłowieje i będzie jak najbardziej normalny dach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 17.05.2009 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 PUK-PUK Asieńko jak tam piękny daszek ??? pewnie tak bardzo cie zachwycił że cieszysz się właśnie jego widokiem!!! OH ja też bym tak chciała Dachem się zachwycam i nie . Bo co chwila jak coś ułożyli,to potem zdejmowali, wogóle ten klinkier strasznie dużo czasu im zabiera. Fakt komin obkłada 1 człowiek,jest mnóstwo cięcia ,przykładania i zajeło to 2 dni przy jednym kominie .Gdy zrobili jedną stronę,to jak na złość siadły mi baterie i nie mogłam tego uwiecznić napewno wyjdzie ok. bo my kobitki tak mamy że za dużo sobie do główki bierzemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 17.05.2009 10:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Zgadzam się z przedmówcą dla Was cały czas goraca i aromatyczna prosto z fotoszoku ha!!! wiedziałam ze ty non stop gorącą kawkę podajesz Mam to do siebie,ze ja uwielbiam aromatyczną kawę, np z kostką białej czekolady lub mlekiem słodzonym,skondensowanym,a taka jeszcze lepiej smakuje w miłym towarzystwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 17.05.2009 10:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Zapowiada się bardzo ładny domek Pozdrawiam Dziękuje za odwiedziny i zapraszam częściej do komentowania moich decyzji budowlanych,raczej z reguły źle podejmowanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts