Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Skrzat - komentarze do dziennika budowy

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

PUK-PUK Asieńko jak tam piękny daszek ???

pewnie tak bardzo cie zachwycił że cieszysz się właśnie jego widokiem!!! :o

OH ja też bym tak chciała :wink:

Dachem się zachwycam i nie :wink: . Bo co chwila jak coś ułożyli,to potem zdejmowali, wogóle ten klinkier strasznie dużo czasu im zabiera. Fakt komin obkłada 1 człowiek,jest mnóstwo cięcia ,przykładania i zajeło to 2 dni przy jednym kominie :roll: .Gdy zrobili jedną stronę,to jak na złość siadły mi baterie :x i nie mogłam tego uwiecznić

ASIU kolor dachu po ułożeniu dachóweczki wyszedł bombowy :D

takie kolory bardzo mi sie podobają :wink:

A wiesz,że mi się też podoba :lol: ,z daleka jak jadę busem w słońcu tak się świeci,jakby na dachu była blacha ocynkowana,ale wiadomo,że z czasem angoba zmatowieje,wypłowieje i będzie jak najbardziej normalny dach :wink:

PUK-PUK Asieńko jak tam piękny daszek ???

pewnie tak bardzo cie zachwycił że cieszysz się właśnie jego widokiem!!! :o

OH ja też bym tak chciała :wink:

Dachem się zachwycam i nie :wink: . Bo co chwila jak coś ułożyli,to potem zdejmowali, wogóle ten klinkier strasznie dużo czasu im zabiera. Fakt komin obkłada 1 człowiek,jest mnóstwo cięcia ,przykładania i zajeło to 2 dni przy jednym kominie :roll: .Gdy zrobili jedną stronę,to jak na złość siadły mi baterie :x i nie mogłam tego uwiecznić

napewno wyjdzie ok. bo my kobitki tak mamy że za dużo sobie do główki bierzemy :p

Zgadzam się z przedmówcą :) 8)

dla Was cały czas goraca i aromatyczna :p prosto z fotoszoku :lol:

ha!!! :p wiedziałam ze ty non stop gorącą kawkę podajesz :p

Mam to do siebie,ze ja uwielbiam aromatyczną kawę, np z kostką białej czekolady lub mlekiem słodzonym,skondensowanym,a taka jeszcze lepiej smakuje w miłym towarzystwie :p