jessi 17.05.2009 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 dzien dobry jak mija niedziela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 17.05.2009 17:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Pomału,powolutku i przygotowaniu się do kolejnych dni poza domem,na budowie. Dzięki temu,że babcia przyjechała i przejeła opiekę nad małolatem, mogę pojechać na budowę Ciekawi mnie Jessi jakie materiały bierzecie pod uwagę Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 18.05.2009 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Hej Asia Jejku, no i śliczny dach się robi Jakie uczucie widzieć zarys pokoi na górze? buziaki M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 20.05.2009 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Hej Asia Jejku, no i śliczny dach się robi Jakie uczucie widzieć zarys pokoi na górze? buziaki M. Prawda,że cudny ,bo mój ci on i to własny choć nie dokończony(brak wróblówki,stopni i ław kominiarskich) Gdy zaczeły powstawać ścianki na górze,dopiero wtedy tak naprawdę uświadomiłam sobie,ze tu będzie pokój Mateusza,tu będzie nasz,tu gościnna sypialnia,tu łazienka i zaczełam biegać z miarą po pomieszczeniach sprawdzając czy zmieści się segment Małego,czy wejdzie wanna itd. I to naprawdę są duze pokoje z czego bardzo się cieszę Jednak dużo,dużo pracy przed nami,ale pocieszam się,że mamy już pół SSO, a za 3 być może będę miała SSZ.Pożyjemy, zobaczymy Pozdrawiam mocno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 20.05.2009 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 doberek, no i pieknie się robi u was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 20.05.2009 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 doberek, no i pieknie się robi u was Dzięki Jessi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 20.05.2009 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Domek śliczny, plany również ambitne a kiedy okna przed czy po tynkach?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 20.05.2009 10:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Dzięki naLeśnik Tynki zaraz po zamontowaniu okien,chociaż ja myślałam,że po tynkach(boję się pochlapania) ale zostałam uświadomiona,ze to niepotrzebny wydatek (dodatkowa obróbka okien) A plany fakt,ambitne ,ale mam nadzieję ,że zrobimy to co planujemy,jak nie to zostana przełożone na później pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 20.05.2009 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Najważniejsze to dobrze zabezpieczyć okna folią i będzie dobrze. Co prawda u siebie zezuwałem jakieś tam zabrudzenia zaraz prze ścianie ale poradzimy sobie z tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 20.05.2009 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 OJ kochana działo się , działo u ciebie. dach piękny . oh bardzo piękny. tak bardzo mi się taki kolor podoba całość robi wrażenie a przygody muszą być bo bez nich byłoby za nudno wazne ze wam sie podoba wnętrze,ze pasuje do waszych potrzeb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 20.05.2009 18:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 OJ kochana działo się , działo u ciebie. dach piękny . oh bardzo piękny. tak bardzo mi się taki kolor podoba całość robi wrażenie a przygody muszą być bo bez nich byłoby za nudno wazne ze wam sie podoba wnętrze,ze pasuje do waszych potrzeb Przygód na budowie to ja mam serdecznie dosyć W tamtym tygodniu zapłaciliśmy za jedną z nich,za naprawę awari sieci gazowej Z wnętrza jestem naprawdę zadowolona,poza jednym małym wyjątkiem holem na piętrze,jest malutki, ale jakoś się przyzwyczaję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 20.05.2009 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Z wnętrza jestem naprawdę zadowolona,poza jednym małym wyjątkiem holem na piętrze,jest malutki, ale jakoś się przyzwyczaję to najwazniejsze mi moje wnętrza tez odpowiadają w 100% a holl tez mam malutki na pietrze jak te mebelki przez niego przejdą to niewiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 20.05.2009 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Z wnętrza jestem naprawdę zadowolona,poza jednym małym wyjątkiem holem na piętrze,jest malutki, ale jakoś się przyzwyczaję to najwazniejsze mi moje wnętrza tez odpowiadają w 100% a holl tez mam malutki na pietrze jak te mebelki przez niego przejdą to niewiem I to bedzie problem Mały ma meble systemowe więc mozna je rozkręcić, ale trzeba urządzic jeszcze 2 sypialnie i pocieszam się,że także kupię meble do montażu samodzielnego. Nic gotowego, bo nie wejdą A może wyolbrzymiam. następnym razem jak będę na budowie,wezmę duży arkusz od dachówek i wejdę na górę,zobaczę czy zahaczam po drode do sypialni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 20.05.2009 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 wezmę duży arkusz od dachówek i wejdę na górę,zobaczę czy zahaczam po drode do sypialni ha ha ha... dobre ty to masz pomysły lepiej poproś męża zeby cię wziął na opka i zaniósł na góre i po drodzę fikaj nóżkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 20.05.2009 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 wezmę duży arkusz od dachówek i wejdę na górę,zobaczę czy zahaczam po drode do sypialni ha ha ha... dobre ty to masz pomysły lepiej poproś męża zeby cię wziął na opka i zaniósł na góre i po drodzę fikaj nóżkami To by się narobiło A roboty full,więc nie ma fikania .Gdy bedzie po całej wykończeniówce i dom bedzie gotowy do zamieszkania to kto wie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 20.05.2009 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 To by się narobiło A roboty full,więc nie ma fikania .Gdy bedzie po całej wykończeniówce i dom bedzie gotowy do zamieszkania to kto wie... do końca wykończeniówki niedaleko tak więc czas na piękną malutką kamloteczke poczętą w nowiutkich progach SKRZATA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 20.05.2009 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 prrrrrrr ,pomału, aleś się rozpędziła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 20.05.2009 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 prrrrrrr ,pomału, aleś się rozpędziła no co ? taka kolej rzeczy!ha ha ha ja powiem po cichu że boje się próbować bo u mnie to podwójnie wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 20.05.2009 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 zobaczy się Moja droga jak ja się wprowadzę do domu,to mi stuknie symboliczna cyfra,a w tym wieku to nic nie wiadomo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 20.05.2009 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 zobaczy się Moja droga jak ja się wprowadzę do domu,to mi stuknie symboliczna cyfra,a w tym wieku to nic nie wiadomo czyli 3 z przodu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts