kamlotek 20.05.2009 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 +1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 20.05.2009 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 +1 to młoda laska z ciebie ja tez przekroczyłam 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 20.05.2009 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 +1 to młoda laska z ciebie ja tez przekroczyłam 3 Cały czas to sobie mówię lub wmawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 20.05.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 +1 to młoda laska z ciebie ja tez przekroczyłam 3 Cały czas to sobie mówię lub wmawiam ja też dlaczego ten piękny czas tak szybko ucieka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 20.05.2009 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 +1 to młoda laska z ciebie ja tez przekroczyłam 3 Cały czas to sobie mówię lub wmawiam ja też dlaczego ten piękny czas tak szybko ucieka Być może dlatego,że ostatnimi czasy nic tylko budowa, a budowa to pozeraczka czasu A czas nieubłagalnie leci,wystarczy spojrzeć na dzieci Twoje skarby mają już 12 lat,a mój ma prawie 8. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 20.05.2009 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 O tak kochaniutka i niedługo kawalerka będzie nam pukać do drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 20.05.2009 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Musisz mieć koniecznie wysokie płoty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 20.05.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Musisz mieć koniecznie wysokie płoty koniecznie pod wysokim napięciem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 20.05.2009 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 musowo,koniecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 21.05.2009 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 witam ,cóz to za tematy hihiihi moje małe pannice sa dopiero małe wiec kawalerzy jeszcze za długo nie zastukają do drzwi ihhi jedna ma 5,5 a druga ma dopiero 3 latka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 21.05.2009 09:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Gosia ma córeczki ,ja mam synka więc chyba się mnie to nie tyczy ,ale jej tak,a i na Ciebie padnie blady strach . Podobno mamy córek w pewnym wieku to przechodzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 21.05.2009 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Gosia ma córeczki ,ja mam synka więc chyba się mnie to nie tyczy ,ale jej tak,a i na Ciebie padnie blady strach . Podobno mamy córek w pewnym wieku to przechodzą oj sie będzie działo hihiih ,całe szczęście że jeszcze mam kilka dobrych latek na to żeby się przygotować aż moje troszkę podrosną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 21.05.2009 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 zdążysz postawić piękny dom z pieknym ogrodzeniem i najlepiej czujnikami ruchu ja właśnie poszukuję ekipy do tynków z Kwidzyna, muszę pamiętać,żeby spytać się o możliwość dodania piasku kwarcowego .podobno wtedy tynki są bardzo gładkie i nie ma potrzeby cekolowania ścian Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 21.05.2009 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 zdążysz postawić piękny dom z pieknym ogrodzeniem i najlepiej czujnikami ruchu ja właśnie poszukuję ekipy do tynków z Kwidzyna, muszę pamiętać,żeby spytać się o możliwość dodania piasku kwarcowego .podobno wtedy tynki są bardzo gładkie i nie ma potrzeby cekolowania ścian Pozdrawiam pewnie do tej pory bedzie domek juz stał i czujniki tez będą ,niech tylko podejdą do płota hihiih co do tynków to powiem ze jeszcze nad nimi sie nie zastanawiam bo mi jeszcze daleko do nich , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 21.05.2009 10:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 szybko zleci zobaczysz,ani się obejrzysz,a juz bedziesz szukała i zastanawiała się nad wyborem jakie tynki : maszynowe czy tradycyjne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 21.05.2009 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 wiesz co ja coraz bardziej mysle nad maszynowymi tynkami ale tak dokładniej sie dowiem o nich jak juz zaczniemy budowe to wtedy tak mniej wiecej rozeznanie zrobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 21.05.2009 10:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 właśnie dodałam nasze zlecenie w internecie i zobaczę ile dostanę ofert i w jakiej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 21.05.2009 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 właśnie dodałam nasze zlecenie w internecie i zobaczę ile dostanę ofert i w jakiej cenie to pózniej daj znac co i jak wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 21.05.2009 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 oczywiście,póki co dostałam potwierdzenie z getup i 123zapytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 22.05.2009 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Hej,hej! Witam zapracowane mamusie Tak czytam i wiecie,że raczej rządzą nam tu dziewczyny? Tzn. więcej jest córeczek niż synków,ale ja podnoszę poprzeczkę,bo mam dwóch chłopaków I wiecie...nie podłączajcie może jednak tego ogrodzenia pod wysokie napięcie,bo może mój syn sie kiedys u was zjawi,a jak każda mama nie chcę,żeby mu się krzywda stała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts