Perłóweczka 22.05.2009 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 I wiecie...nie podłączajcie może jednak tego ogrodzenia pod wysokie napięcie,bo może mój syn sie kiedys u was zjawi,a jak każda mama nie chcę,żeby mu się krzywda stała... Asieńko to tylko takie matczyne gadanie córeczki z pewnością kable same by poprzecinały widzisz jak to mamuśki szybko zapomiały jak na randki przez płotki skakały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 23.05.2009 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 QRCZE dziewczyny, ale się rozpędziłyście !!! u mnie dziewuszka 12 lenia, no... 12 i pół ma... a synek prawie 7 . Wię mam cokolwiek ambiwalentne uczucia co do tych ogrodzeń pod prądem... Ale poważnie - Asia - NO I WIDZISZ KOBIETO JAKI PIĘKNY DOMEK MASZ???? Ni c tylko patrzyć, podziwiać i z krzesła spadać . Z zachwytu oczywiście Buziaki czekam na ciąg dalszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 24.05.2009 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 kamlotek pamiętasz rozmowę dot. piasku kwarcowego dodawanego do tynków? pytałem fachowców oni na ten temat nic nie wiedzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 25.05.2009 08:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 kamlotek pamiętasz rozmowę dot. piasku kwarcowego dodawanego do tynków? pytałem fachowców oni na ten temat nic nie wiedzą Szkoda ,ale dzięki za pamięć. Dostałam ofertę tynku z perlitem,ale cena 30zł/m2 trochę powala. Nie mówię,może na zewnątrz tak,bo niby ciepłochronny,ale wewnątrz wolę tańsze wapienno-cementowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 25.05.2009 08:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 QRCZE dziewczyny, ale się rozpędziłyście !!! u mnie dziewuszka 12 lenia, no... 12 i pół ma... a synek prawie 7 . Wię mam cokolwiek ambiwalentne uczucia co do tych ogrodzeń pod prądem... Ale poważnie - Asia - NO I WIDZISZ KOBIETO JAKI PIĘKNY DOMEK MASZ???? Ni c tylko patrzyć, podziwiać i z krzesła spadać . Z zachwytu oczywiście Buziaki czekam na ciąg dalszy Dziękuję Magda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! cieszę się,że Ci się podoba, no bo w końcu nasze domy to powód do dumy takie piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 25.05.2009 08:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Hej,hej! Witam zapracowane mamusie Tak czytam i wiecie,że raczej rządzą nam tu dziewczyny? Tzn. więcej jest córeczek niż synków,ale ja podnoszę poprzeczkę,bo mam dwóch chłopaków I wiecie...nie podłączajcie może jednak tego ogrodzenia pod wysokie napięcie,bo może mój syn sie kiedys u was zjawi,a jak każda mama nie chcę,żeby mu się krzywda stała... Witam W moich skromnych progach i proszę o komentarze dotyczące budowy i ogrodu oczywiście( w przyszłości) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maryna 25.05.2009 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 No i widzisz jaki fajny skrzacik Ci powstał. Robota idzie pełna para , az człowieka ciesz zyć. Oby tak dalej. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 25.05.2009 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 No i widzisz jaki fajny skrzacik Ci powstał. Robota idzie pełna para , az człowieka ciesz zyć. Oby tak dalej. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 25.05.2009 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Wszystkiego najlepsiejszego!!!Spełnienia wszystkich marzeń,również tych związanych z budowa http://www.twojekwiaty.pl/photo/s_926.jpg Teraz juz wiem,że mam imienniczkę swoją wśród znajomych forumowiczek A co tam na budowie? Jak praca? Wre? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 25.05.2009 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Ach,zapomniałam napisać,że masz bardzo ładną dachówkę.Mój sąsiad będzie miał chyba taka samą to popatrze z bliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 25.05.2009 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Wszystkiego najlepsiejszego!!!Spełnienia wszystkich marzeń,również tych związanych z budowa http://www.twojekwiaty.pl/photo/s_926.jpg Teraz juz wiem,że mam imienniczkę swoją wśród znajomych forumowiczek A co tam na budowie? Jak praca? Wre? Dziękuję za życzenia,aż się wzruszyłam Więc zapraszam na poczęstunek, na małe co nieco http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/13651/normal_zl_szampan%5B1%5D.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 25.05.2009 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Ach,zapomniałam napisać,że masz bardzo ładną dachówkę.Mój sąsiad będzie miał chyba taka samą to popatrze z bliska To Roben falista kasztan ale żałuję,że nie mamy Koramic czerwonej angoby,niestety jak kupowaliśmy dachówke,to skończył się okres niskich cen i była zbyt droga dla nas . Na szczęście ta którą mamy też mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 25.05.2009 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Asiu spóznione ale szczere życzenia Dla Ciebie http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14003/kwiatuszki.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 26.05.2009 07:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Dziękuję Każda oznaka pamięci mile widziana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 27.05.2009 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 No coś Ty! Ta dachówka jest ładna i nie powiem,ale chyba ceramiczna co??? A ja mam cementową Ale nam tez się udało i to bardzo,bo znajomego naszego kuzyn pracuje w jednej z firm co mają dachówki i sprzedał nam po cenie produkcyjnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 27.05.2009 18:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Jednym słowem miałaś szczęście W końcu o to chodzi,aby wybudować dom za jak najmniejsze pieniądze A dachówka jest rzeczywiście ceramiczna I nam się też podoba pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasabar 28.05.2009 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Czytam dziennik kamlotka - a tam hasło "jeśli starczy sił" - napewno wystarczy sił, przecież to Wasz wymarzony domek Świetnie Wam idzie, byle tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 28.05.2009 15:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Czytam dziennik kamlotka - a tam hasło "jeśli starczy sił" - napewno wystarczy sił, przecież to Wasz wymarzony domek Świetnie Wam idzie, byle tak dalej Dziękujemy za doping A siły same się znajdą, po ostatniej wizycie na budowie nie nadążam z chusteczkami chigienicznymi, a w sobotę ślub mojego braciszka Na zdjęciach duży ,czerwony nos murowany(jak klinkier na kominie ) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasabar 28.05.2009 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Duża porcja witaminek, a na wesele puder na nos i będzie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 01.06.2009 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 No,chyba zabalowałaś ostro na tej imprezie,bo na forum cicho sza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts