Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Skrzat - komentarze do dziennika budowy

Recommended Posts

I wiecie...nie podłączajcie może jednak tego ogrodzenia pod wysokie napięcie,bo może mój syn sie kiedys u was zjawi,a jak każda mama nie chcę,żeby mu się krzywda stała... :D :D :D

Asieńko to tylko takie matczyne gadanie :p

córeczki z pewnością kable same by poprzecinały :lol: :lol: :lol:

widzisz :o jak to mamuśki szybko zapomiały jak na randki przez płotki skakały :oops: :oops: :oops: :wink:

• Odpowiedzi 1,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

QRCZE dziewczyny, ale się rozpędziłyście !!! :wink: :o :wink: :wink: :wink:

u mnie dziewuszka 12 lenia, no... 12 i pół ma... 8) :wink: a synek prawie 7 :o :roll: . Wię mam cokolwiek ambiwalentne uczucia co do tych ogrodzeń pod prądem... 8) :wink: :wink: :wink:

Ale poważnie - Asia - NO I WIDZISZ KOBIETO JAKI PIĘKNY DOMEK MASZ????

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ni c tylko patrzyć, podziwiać i z krzesła spadać . Z zachwytu oczywiście :lol: :lol: :lol:

Buziaki

czekam na ciąg dalszy :D

kamlotek pamiętasz rozmowę dot. piasku kwarcowego dodawanego do tynków?

pytałem fachowców oni na ten temat nic nie wiedzą 8)

Szkoda :cry: ,ale dzięki za pamięć. Dostałam ofertę tynku z perlitem,ale cena 30zł/m2 trochę :-? powala. Nie mówię,może na zewnątrz tak,bo niby ciepłochronny,ale wewnątrz wolę tańsze wapienno-cementowe.

QRCZE dziewczyny, ale się rozpędziłyście !!! :wink: :o :wink: :wink: :wink:

u mnie dziewuszka 12 lenia, no... 12 i pół ma... 8) :wink: a synek prawie 7 :o :roll: . Wię mam cokolwiek ambiwalentne uczucia co do tych ogrodzeń pod prądem... 8) :wink: :wink: :wink:

Ale poważnie - Asia - NO I WIDZISZ KOBIETO JAKI PIĘKNY DOMEK MASZ????

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ni c tylko patrzyć, podziwiać i z krzesła spadać . Z zachwytu oczywiście :lol: :lol: :lol:

Buziaki

czekam na ciąg dalszy :D

Dziękuję Magda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

cieszę się,że Ci się podoba, no bo w końcu nasze domy to powód do dumy :roll: takie piękne

Hej,hej! Witam zapracowane mamusie :)

Tak czytam i wiecie,że raczej rządzą nam tu dziewczyny? Tzn. więcej jest córeczek niż synków,ale ja podnoszę poprzeczkę,bo mam dwóch chłopaków :D

I wiecie...nie podłączajcie może jednak tego ogrodzenia pod wysokie napięcie,bo może mój syn sie kiedys u was zjawi,a jak każda mama nie chcę,żeby mu się krzywda stała... :D :D :D

Witam W moich skromnych progach i proszę o komentarze dotyczące budowy i ogrodu oczywiście( w przyszłości) :wink:

Wszystkiego najlepsiejszego!!!Spełnienia wszystkich marzeń,również tych związanych z budowa :D

http://www.twojekwiaty.pl/photo/s_926.jpg

Teraz juz wiem,że mam imienniczkę swoją wśród znajomych forumowiczek :D

A co tam na budowie? Jak praca? Wre? :wink:

Dziękuję za życzenia,aż się wzruszyłam :p :oops:

Więc zapraszam na poczęstunek, na małe co nieco

http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/13651/normal_zl_szampan%5B1%5D.jpg

Ach,zapomniałam napisać,że masz bardzo ładną dachówkę.Mój sąsiad będzie miał chyba taka samą to popatrze z bliska :wink:

To Roben falista kasztan :lol:

ale żałuję,że nie mamy Koramic czerwonej angoby,niestety jak kupowaliśmy dachówke,to skończył się okres niskich cen i była zbyt droga dla nas :cry: .

Na szczęście ta którą mamy też mi się podoba :lol:

Czytam dziennik kamlotka - a tam hasło "jeśli starczy sił" - napewno wystarczy sił, przecież to Wasz wymarzony domek :wink: Świetnie Wam idzie, byle tak dalej :D

Dziękujemy za doping :lol: :lol: :lol:

A siły same się znajdą, po ostatniej wizycie na budowie nie nadążam z chusteczkami chigienicznymi, a w sobotę ślub mojego braciszka :cry:

Na zdjęciach duży ,czerwony nos murowany(jak klinkier na kominie :lol: )

Pozdrawiam