kamlotek 01.06.2009 09:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Dzięki za odwiedziny Nadrabiam zaległości w czytaniu,a nazbierało się tego Wybawić , wybawiłam się,wytańczyłam,a najwięcej z 7,5 letnim brzdącem ( dotrwał do godz.2 w nocy ) Gardła,nóg nie czuję,ale to nic,w końcu nie co dzień chodzi się na ślub brata A swoją drogą ślicznie młodzi wyglądali,moją bratowa,jest bardzo drobniutka,filigranowa i miała śliczną suknię w której wyglądała zjawiskowo jak tchnienie pieknego dnia o poranku Może http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/13651/moze_kawa_duza%5B1%5D%7E0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 01.06.2009 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 nie wiem jak to sie stało ze jeszcze do Ciebie nie trafiłam domek rośnie w oczach dachówka i kominy na piątkę A swoją drogą ślicznie młodzi wyglądali to może jakaś foteczka z Kamlolkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 01.06.2009 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Tak powinno być po weselu,nie powinno sie nieczgo czuć Ciesze się,że zabawa się udała,a brzdąc i tak był dzielny jak do 2 wytrwał A bratowej zazdroszczę,że tak ładnie sie o niej wypowiadasz,tak poetycko Ja to tylko pomarzyć moge,bo ze swoją szwagierką serdecznie się nie znosimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 01.06.2009 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 ASIA i jak tam z tymi tynkami ???dzwoniłaś na te numery co Ci dałam ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 01.06.2009 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 ASIA i jak tam z tymi tynkami ???dzwoniłaś na te numery co Ci dałam ? Jeszcze nie cały czas się zbieram ,oby nie było za późno ale w tym tygodniu już na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 01.06.2009 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Tak powinno być po weselu,nie powinno sie nieczgo czuć Ciesze się,że zabawa się udała,a brzdąc i tak był dzielny jak do 2 wytrwał A bratowej zazdroszczę,że tak ładnie sie o niej wypowiadasz,tak poetycko Ja to tylko pomarzyć moge,bo ze swoją szwagierką serdecznie się nie znosimy Brzdąc miał straszną tremę bo niósł obrączki i było to pierwsze wesele na którym był Bratową mam od niedawna i mam nadzieję,a wręcz jestem tego pewna,że nasze stosunki rodzinne i relację bedą takie jak do tej pory,a nawet lepsze A co do szwagierki to mozecie mi zazdrościć kochane,naprawdę super dziewczyna na 5. Dogadujemy się i jedna drugiej w paradę nie wchodzi Wiem,ze ja mogę na nią liczyć( przekonałam się) a ona na mnie i oby tak zostało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 01.06.2009 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 nie wiem jak to sie stało ze jeszcze do Ciebie nie trafiłam domek rośnie w oczach dachówka i kominy na piątkę A swoją drogą ślicznie młodzi wyglądali to może jakaś foteczka z Kamlolkiem Witam serdecznie i liczę na komentarze Dzięki za komplementy, a zdjęcie z Kamlotem no cóż.... tak sie zastanawiam powiedzmy,ze być moze bedzie na ostatnim zdjęciu wykończonego i zamieszkanego domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 01.06.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 ASIA i jak tam z tymi tynkami ???dzwoniłaś na te numery co Ci dałam ? Jeszcze nie cały czas się zbieram ,oby nie było za późno ale w tym tygodniu już na pewno jak będziesz miała jakieś wiadomości to daj znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 01.06.2009 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Masz jak w banku Gosia ,mozesz mi powiedzieć,gdzie kupowałaś swoje okna? Ja mam z 3 wyceny i jedną z oknami 3 szybowymi(chora jestem i mi sie takie marzą,ciepłe ) ale niestety ceny dla mnie zaporowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 01.06.2009 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Masz jak w banku Gosia ,mozesz mi powiedzieć,gdzie kupowałaś swoje okna? Ja mam z 3 wyceny i jedną z oknami 3 szybowymi(chora jestem i mi sie takie marzą,ciepłe ) ale niestety ceny dla mnie zaporowe ja kupowałam na ul. ogrodowej. tam tez robią. z tego co wiem kiedy my szukalismy to było najtaniej. kurcze niewiem jak to dokładnie się nazywało? a jakie ci ceny zaśpiewali ? a chcesz w kolorze czy białe ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 01.06.2009 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Z zew kolor,wew. białe. Ceny od 4.600-6.800. Te 3 szybowe z ciepłym montażem 12.600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 01.06.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Poczytałam, pooglądałam fotki z okresu mojej nieobecności i powiem tak - jestem pod wrażeniem Robota wre na Waszej budowie - gratuluję szczerze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 02.06.2009 06:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Dzięki Iwonko Na razie przestój, schody wyschną do końca,ale od sierpnia ruszamy dalej Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 03.06.2009 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Dawno nie zaglądałam, a Skrzacik rośnie w oczach, super. Czekam cierpliwie do sierpnia na dalsze prace. Chyba że w międzyczasie pokazesz jakieś inspiracje, projekty wnętrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Art12 04.06.2009 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Witam Was Piszę z Olsztyna i też jesteśmy z żoną zainteresowani postawieniem tego domu. Pisaliśmy już trochę wcześniej. Czy jest możliwe żeby w tą niedzielę ok południa moglibyśmy obejrzeć troszkę Wasz piękny dom? Pomogłoby to podjąć dla nas właściwą decyzję. Duzo czasu nie zajmiemy - będziemy ze swoją 2 miesięczną Milenką. Jezeli sie zgodzicie to prosze o przesłanie jakiegoś kontaktu tel i informacji jak do was traficć Pozdrawiam serdecznie! Artur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 04.06.2009 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Dzięki Iwonko Na razie przestój, schody wyschną do końca,ale od sierpnia ruszamy dalej Pozdrawiam nie mów że robisz taki długi przestój i dopiero w sierpniu zaczniesz ,a ja tak czekam na wasze dalsze postępy no mam nadzieję ze jednak będzą jakieś zdjęcia No i dzien dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 04.06.2009 07:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Dzięki Iwonko Na razie przestój, schody wyschną do końca,ale od sierpnia ruszamy dalej Pozdrawiam nie mów że robisz taki długi przestój i dopiero w sierpniu zaczniesz ,a ja tak czekam na wasze dalsze postępy no mam nadzieję ze jednak będzą jakieś zdjęcia No i dzien dobry Doberek Trzeba czasu na dokańczanie ,czyli pieniędzy ,poza tym niech schody dobrze się zwiążą a podsypka dobrze utwardzi,siądzie . No i wolne dni potrzebne na to wszystko W weekendy planujemy zabrać się za ogrodzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 04.06.2009 07:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Witam Was Piszę z Olsztyna i też jesteśmy z żoną zainteresowani postawieniem tego domu. Pisaliśmy już trochę wcześniej. Czy jest możliwe żeby w tą niedzielę ok południa moglibyśmy obejrzeć troszkę Wasz piękny dom? Pomogłoby to podjąć dla nas właściwą decyzję. Duzo czasu nie zajmiemy - będziemy ze swoją 2 miesięczną Milenką. Jezeli sie zgodzicie to prosze o przesłanie jakiegoś kontaktu tel i informacji jak do was traficć Pozdrawiam serdecznie! Artur Odpisałam na pw Mam nadzieję,że bedzie to możliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 04.06.2009 07:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Dawno nie zaglądałam, a Skrzacik rośnie w oczach, super. Czekam cierpliwie do sierpnia na dalsze prace. Chyba że w międzyczasie pokazesz jakieś inspiracje, projekty wnętrza Ania czego Ty ode mnie wymagasz jakie projekty i inspiracje Póki co podpatruje wnętrza innych i myślę sobie takie coś chciałabym mieć ,to mi się podoba ,o takim cudzie marzę .Ale to jeszcze daleko i póki co mam jeszcze czas. W długie zimowe dni nad tym będę myslała,chyba,że się mylę i nastapi pospolite ruszenie .Ale wtedy się pomartwię. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 04.06.2009 07:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Dawno nie zaglądałam, a Skrzacik rośnie w oczach, super. Czekam cierpliwie do sierpnia na dalsze prace. Chyba że w międzyczasie pokazesz jakieś inspiracje, projekty wnętrza Ania czego Ty ode mnie wymagasz jakie projekty i inspiracje Póki co podpatruje wnętrza innych i myślę sobie takie coś chciałabym mieć ,to mi się podoba ,o takim cudzie marzę .Ale to jeszcze daleko i póki co mam jeszcze czas. W długie zimowe dni nad tym będę myslała,chyba,że się mylę i nastapi pospolite ruszenie .Ale wtedy się pomartwię. Pozdrawiam Zapomniałam dodać,że raczej nie należe do osób systematycznych,tylko haotycznych w goracej wodzie kapanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts