kamlotek 04.06.2009 08:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Dziewczyny zapraszam http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/13651/mycuppa%5B1%5D.jpg Ja właśnie sobie zaparzyłam swoją ulubioną z kostką białej czekolady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 04.06.2009 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Dziewczyny zapraszam http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/13651/mycuppa%5B1%5D.jpg Ja właśnie sobie zaparzyłam swoją ulubioną z kostką białej czekolady O tym samym pomyślałam Dziś kawa bardzo wskazana - na zmianę ulewa i słońce co godzinę My też nie jesteśmy systematyczni i efekt jest taki, że cały czas nie mamy paneli, drzwi nie zamówione i przed przeprowadzką nie przyjadą - chyba że w ostatniej chwili, tak samo wykładziny. Lepiej mieć trochę powybierane, żeby sobie pomierzyć czy umywalka ci sie zmieści, albo kabina - najgorzej z kuchnią i łazienką. Niby wszystko można później poprawiać, tylko po co podwójna robota (i podwójne płacenie). A jak nastąpi pospolite ruszenie, to potem trzeba na szybko kupować...niezbyt fajnie i zazwyczaj za drogo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 04.06.2009 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 ja tylko wpadam na chwilkę powiedzieć HELO i lecę "prackować" PS Asia co to jest ta dziura między kominem? a ścianą kolankową w sypialni? Przedścianka tam będzie, czy jak? Bo nie zakumałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 05.06.2009 10:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 o ile dobrze zrozumiałam o tej dziurze ,to ona jest nad klatką schodową,między ścianką a schodami. Tam sobie postanowiłam trzymać odkurzacz,bo zawsze mam z nim kłopot . Ale jeszcze raz spojrzę na zdjęcia i poszukam ew.innej dziury,która być może jest a ja o niej zapomniałam Pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 05.06.2009 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 o, o to mi chodziło: http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/13651/Obraz_108.jpg Napisane jest że to sypialnia nad garażem... Buziaki i nie gniewaj się na mnie już M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 07.06.2009 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 dzien doberek i zmykam sie pakować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 07.06.2009 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Asieńko helloooooo co porabiasz ? dzwoniłaś już ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 08.06.2009 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 o, o to mi chodziło: http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/13651/Obraz_108.jpg Napisane jest że to sypialnia nad garażem... M. To jest miejsce na odkurzacz,deskę do prasowania .To będzie sypialnia dla gości,więc żadko będzie używana i sterta prania czekająca na zelazko nikomu nie będzie przeszkadzała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 08.06.2009 08:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Buziaki i nie gniewaj się na mnie już M. A niby za co mam się gniewać Nie odzywałam się od piątku,bo byłam na budowie i u rodzinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 08.06.2009 08:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 dzien doberek i zmykam sie pakować Pakuj się ,bo czas ucieka i pamietaj o korkociągu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 08.06.2009 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Asieńko helloooooo co porabiasz ? dzwoniłaś już ? Byłam od piątku poza domem, na budowie i u rodziny Dzwoniłam, ale wyszukałam jedną firmę z Kwidzyna, która kładzie tynki cem-wap za 23zł/m2, a gipsowe za 21zł/m2 czyli tak jak inni. Ale interesują mnie cem-wap. Muszę umówić się z nimi na zobaczenie ich tynków u innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 09.06.2009 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Nie nooo.....takiego cuda to ja jeszcze nie widziałam (w sensie, że takiej deski ) Opis rewelacyjny - i jak tu się nie skusić Tylko jeden problem jest - do takiej kosmicznej deski trzeba mieć d....ę nie z tej ziemi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 10.06.2009 08:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Nie nooo.....takiego cuda to ja jeszcze nie widziałam (w sensie, że takiej deski ) Opis rewelacyjny - i jak tu się nie skusić Tylko jeden problem jest - do takiej kosmicznej deski trzeba mieć d....ę nie z tej ziemi A co nasze zadki warte są najwyższej klasy deski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Art12 15.06.2009 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 WitamBardzo dziekujemy za możliwośc zobaczenia Waszego domu. Jest piękny! A jaka okolica! Bardzo ładnie to wszystko wygląda!Pozdrawiamy z OlsztynaArtur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 15.06.2009 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 to mówisz że bedziesz spogladała w niebo w czwartek ,pomacham do Ciebie juz mi zostało tylko 3 dni !!!! coraz bliżej hihihihiih Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 15.06.2009 07:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Witam Bardzo dziekujemy za możliwośc zobaczenia Waszego domu. Jest piękny! A jaka okolica! Bardzo ładnie to wszystko wygląda! Pozdrawiamy z Olsztyna Artur Proszę bardzo Mam nadzieję,że pomoże Wam przy wyborze projektu A możecie mi powiedzieć, co Wam odpowiada,a co nie w Skrzacie? Co byście zmienili? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 15.06.2009 08:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 to mówisz że bedziesz spogladała w niebo w czwartek ,pomacham do Ciebie juz mi zostało tylko 3 dni !!!! coraz bliżej hihihihiih Obowiązkowo Ta słoneczna pogoda, co była wcześniej na wyspach,teraz do Polski wróciła . Może specjalnie na Wasz powrót Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 15.06.2009 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 to mówisz że bedziesz spogladała w niebo w czwartek ,pomacham do Ciebie juz mi zostało tylko 3 dni !!!! coraz bliżej hihihihiih Obowiązkowo Ta słoneczna pogoda, co była wcześniej na wyspach,teraz do Polski wróciła . Może specjalnie na Wasz powrót Pozdrawiam pewnie tak hihihi niech jest piekna pogoda ,tutaj w Irlandii też piekna pogoda jest i bardzo cieplutko ,jak ja uwielbiam taka pogodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 15.06.2009 08:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Ja też Słońce jest nieodzownie potrzebne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 16.06.2009 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Brzdąc miał straszną tremę bo niósł obrączki i było to pierwsze wesele na którym był mój niósł obrączki 2 lata temu - dzisiaj mamy rocznicę - na naszym weselu miał nieco ponad 3,5 roku, a siostrzenica 14miesięczna niosła miniaturkę mojego bukietu szli przed nami w kościele domek rośnie wam w oczach oj teraz to się będzie już działo pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts