Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Skrzat - komentarze do dziennika budowy

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Dziewczyny zapraszam

http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/13651/mycuppa%5B1%5D.jpg

Ja właśnie sobie zaparzyłam swoją ulubioną z kostką białej czekolady :wink:

O tym samym pomyślałam :D Dziś kawa bardzo wskazana - na zmianę ulewa i słońce co godzinę :roll:

My też nie jesteśmy systematyczni i efekt jest taki, że cały czas nie mamy paneli, drzwi nie zamówione i przed przeprowadzką nie przyjadą - chyba że w ostatniej chwili, tak samo wykładziny.

Lepiej mieć trochę powybierane, żeby sobie pomierzyć czy umywalka ci sie zmieści, albo kabina - najgorzej z kuchnią i łazienką. Niby wszystko można później poprawiać, tylko po co podwójna robota (i podwójne płacenie).

A jak nastąpi pospolite ruszenie, to potem trzeba na szybko kupować...niezbyt fajnie i zazwyczaj za drogo.

o, o to mi chodziło: :oops:

http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/13651/Obraz_108.jpg

Napisane jest że to sypialnia nad garażem... :roll:

M.

To jest miejsce na odkurzacz,deskę do prasowania .To będzie sypialnia dla gości,więc żadko będzie używana i sterta prania czekająca na zelazko nikomu nie będzie przeszkadzała :wink: :lol:

Asieńko helloooooo :wink:

co porabiasz ? dzwoniłaś już ?

Byłam od piątku poza domem, na budowie i u rodziny :p

Dzwoniłam, ale wyszukałam jedną firmę z Kwidzyna, która kładzie tynki cem-wap za 23zł/m2, a gipsowe za 21zł/m2 czyli tak jak inni. Ale interesują mnie cem-wap. Muszę umówić się z nimi na zobaczenie ich tynków u innych

Witam

Bardzo dziekujemy za możliwośc zobaczenia Waszego domu. Jest piękny! A jaka okolica! Bardzo ładnie to wszystko wygląda!

Pozdrawiamy z Olsztyna

Artur

Proszę bardzo :lol: Mam nadzieję,że pomoże Wam przy wyborze projektu :roll:

A możecie mi powiedzieć, co Wam odpowiada,a co nie w Skrzacie? Co byście zmienili?

to mówisz że bedziesz spogladała w niebo w czwartek :wink: ,pomacham do Ciebie :lol: :lol: :lol: juz mi zostało tylko 3 dni !!!! coraz bliżej hihihihiih :D :D :D :D

Obowiązkowo :lol: Ta słoneczna pogoda, co była wcześniej na wyspach,teraz do Polski wróciła :lol: . Może specjalnie na Wasz powrót :roll: :lol:

Pozdrawiam :p

pewnie tak hihihi :wink: :p niech jest piekna pogoda 8) ,tutaj w Irlandii też piekna pogoda jest i bardzo cieplutko :D ,jak ja uwielbiam taka pogodę :p

Brzdąc miał straszną tremę bo niósł obrączki i było to pierwsze wesele na którym był :lol:

mój niósł obrączki 2 lata temu - dzisiaj mamy rocznicę - na naszym weselu

miał nieco ponad 3,5 roku, a siostrzenica 14miesięczna niosła miniaturkę mojego bukietu

szli przed nami w kościele :)

domek rośnie wam w oczach :)

oj teraz to się będzie już działo :)

pozdrawiam