anetina 16.06.2009 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 o, o to mi chodziło: http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/13651/Obraz_108.jpg Napisane jest że to sypialnia nad garażem... M. To jest miejsce na odkurzacz,deskę do prasowania .To będzie sypialnia dla gości,więc żadko będzie używana i sterta prania czekająca na zelazko nikomu nie będzie przeszkadzała super pomysł z wnęką a deska zaj...sta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 16.06.2009 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 dzien doberek przyszłam sie przywitac jak także pożegnać na dłużej ,ale wrócę tu i się odezwę za jakiś czas a teraz przesyłam dużo słoneczka http://i279.photobucket.com/albums/kk126/kamilaJ/390.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 16.06.2009 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Jessi, jedziesz na wakacje? słoneczko się przyda , u mnie jest brzydko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 16.06.2009 07:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 dzien doberek przyszłam sie przywitac jak także pożegnać na dłużej ,ale wrócę tu i się odezwę za jakiś czas a teraz przesyłam dużo słoneczka http://i279.photobucket.com/albums/kk126/kamilaJ/390.gif Piękne słoneczko tylko szkoda,że nie grzeje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 16.06.2009 07:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Jessi, jedziesz na wakacje? słoneczko się przyda , u mnie jest brzydko Do Polski wraca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 16.06.2009 07:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 o, o to mi chodziło: http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/13651/Obraz_108.jpg Napisane jest że to sypialnia nad garażem... M. To jest miejsce na odkurzacz,deskę do prasowania .To będzie sypialnia dla gości,więc żadko będzie używana i sterta prania czekająca na zelazko nikomu nie będzie przeszkadzała super pomysł z wnęką a deska zaj...sta Fajna nie , tak sobie myślałam, jak nie zmieści mi się bidet w górnej łazience, to alternatywą będzie taka deska Tylko cena mnie odstrasza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 16.06.2009 07:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 [mój niósł obrączki 2 lata temu - dzisiaj mamy rocznicę - na naszym weselu miał nieco ponad 3,5 roku, a siostrzenica 14miesięczna niosła miniaturkę mojego bukietu szli przed nami w kościele Skoro dziś masz rocznicę no to gratuluję Wszystkiego najlepszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 16.06.2009 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Skoro dziś masz rocznicę no to gratuluję Wszystkiego najlepszego dziękuję bardzo Jessi, jedziesz na wakacje? słoneczko się przyda , u mnie jest brzydko Do Polski wraca a no to będziemy witac na naszej polskiej ziemi ps. dlaczego ja nie dostaję info, że są nowe wiadomości ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 16.06.2009 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Powinny być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 16.06.2009 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 ja mam często problemy z muratorem nie wiem, czy to wina sieci mojej, czy w ogóle muratora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 16.06.2009 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 muratora raczej nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 16.06.2009 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Ja przepraszam,że tak nie często wpadam,ale nie masz założonej galerii tylko dziennik i zapominam wejśc na to drugie forum No tak,rocznicowo się zrobiło co? Ja tez miałam 15.06 i tak sie zastanawiam,jak to człowiek moze się przywiązac do -jak by nie było-obcej osoby i tyle lat razem przezyc... ja mam nadz.,że oby ja najdłużej!! ale jesli budowe razem przetrwaliśmy,to chyba powiino byc juz ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 16.06.2009 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Ja przepraszam,że tak nie często wpadam,ale nie masz założonej galerii tylko dziennik i zapominam wejśc na to drugie forum No tak,rocznicowo się zrobiło co? Ja tez miałam 15.06 i tak sie zastanawiam,jak to człowiek moze się przywiązac do -jak by nie było-obcej osoby i tyle lat razem przezyc... ja mam nadz.,że oby ja najdłużej!! ale jesli budowe razem przetrwaliśmy,to chyba powiino byc juz ok hihihi oj ja nie wiem, czy ja budowę z obecnym mężem wykończę czy sami się nie wykończymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 16.06.2009 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Ja przepraszam,że tak nie często wpadam,ale nie masz założonej galerii tylko dziennik i zapominam wejśc na to drugie forum No tak,rocznicowo się zrobiło co? Ja tez miałam 15.06 i tak sie zastanawiam,jak to człowiek moze się przywiązac do -jak by nie było-obcej osoby i tyle lat razem przezyc... ja mam nadz.,że oby ja najdłużej!! ale jesli budowe razem przetrwaliśmy,to chyba powiino byc juz ok Rzeczywiście wysyp Bo ja miałam rocznicę 08.06 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 16.06.2009 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Ja przepraszam,że tak nie często wpadam,ale nie masz założonej galerii tylko dziennik i zapominam wejśc na to drugie forum No tak,rocznicowo się zrobiło co? Ja tez miałam 15.06 i tak sie zastanawiam,jak to człowiek moze się przywiązac do -jak by nie było-obcej osoby i tyle lat razem przezyc... ja mam nadz.,że oby ja najdłużej!! ale jesli budowe razem przetrwaliśmy,to chyba powiino byc juz ok hihihi oj ja nie wiem, czy ja budowę z obecnym mężem wykończę czy sami się nie wykończymy W takim tempie to zdążysz Bo gdzie znajdziesz lepszego,wytrzymującego to tempo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 17.06.2009 05:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 W takim tempie to zdążysz Bo gdzie znajdziesz lepszego,wytrzymującego to tempo święta racja miłego dnia wszystkim zyczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 17.06.2009 07:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 W takim tempie to zdążysz Bo gdzie znajdziesz lepszego,wytrzymującego to tempo święta racja miłego dnia wszystkim zyczę Witam I jak samopoczucie po wczorajszym dniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 18.06.2009 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Witam serdecznie Fajniutki, zgrabniutki ten Skrzacik -jak na skrzata przystało:) Asiu -moja imenniczko tempo macie niezawodne... Ta dachówka jest bardzo ładna Fakt faktem, u mnie tez będzie po dachu przestój, jeszcze wstawimy tylko potem okna i drzwi, bo planujemy w tym roku SSZ. Wykańczać będziemy jak sie uda, bo mój Misiek ma wyjechać do pracy... Ale Asiu akurat zregenerujecie siły i sobie wyobrażam potem tempo Jak czytam dzienniki, to po roku po 1,5 domki są gotowe do wpowadzki, gdzie jeszcze często się kończy wnętrza. To pocieszam siebie, że nie odrazu Rzym zbudowali Asiu pozdrawiam i trzymam kciuki, oczywiście powodzenia na dalszych etapach, które nieomieszkam śledzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 18.06.2009 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 No proszę nie dość,że rocznicowo to jeszcze same Asie prawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 18.06.2009 16:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 Witam serdecznie Fajniutki, zgrabniutki ten Skrzacik -jak na skrzata przystało:) Asiu -moja imenniczko tempo macie niezawodne... Ta dachówka jest bardzo ładna Fakt faktem, u mnie tez będzie po dachu przestój, jeszcze wstawimy tylko potem okna i drzwi, bo planujemy w tym roku SSZ. Wykańczać będziemy jak sie uda, bo mój Misiek ma wyjechać do pracy... Ale Asiu akurat zregenerujecie siły i sobie wyobrażam potem tempo Jak czytam dzienniki, to po roku po 1,5 domki są gotowe do wpowadzki, gdzie jeszcze często się kończy wnętrza. To pocieszam siebie, że nie odrazu Rzym zbudowali Asiu pozdrawiam i trzymam kciuki, oczywiście powodzenia na dalszych etapach, które nieomieszkam śledzić Święte słowa nie od razu zbudowali, a byli bogaci,więc dajmy się na luz i pomału w ciągu 2 lat do 09.2011 wprowadzimy się. Tym bardziej,że do wykończeniówki sami siebie zaangażujemy poza tynkami, podłączeniem pieca , zobaczymy jeszcze co to będzie z podłogówką. Ale chęci mamy szczere Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts