waldi8321 26.06.2009 00:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Wczoraj podjęliśmy decyzję o zwrocie pustaków działowych z Leiera,i zakupie suporeksów. Co by nie było problemów z wieszaniem półek w spiżarni,a na tych od Leiera to mur-beton by były. Co prawda u góry są od Leiera,tylko tam nie będą wieszane półki. No i znowu czegoś nowego się dowiedziałam....A my mamy ścianki działowe od Leiera i pytam się Małża "a co jak będziemy wieszać szafki w kuchni czy gdzieś indziej?, bedzie sie coś działo?" a ona na to,że miejmy nadzieję,że nie no to mnie pocieszył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 26.06.2009 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 A ja przylazłam za Małgosią i budowę domku obserwować mam zamiar. No i kciuki trzymam za szybki finisz ktoś tu mnie szpieguje he,he Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 26.06.2009 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 A ja przylazłam za Małgosią i budowę domku obserwować mam zamiar. No i kciuki trzymam za szybki finisz ktoś tu mnie szpieguje he,he Big Brother jest wszędzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosia0023 26.06.2009 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 A ja przylazłam za Małgosią i budowę domku obserwować mam zamiar. No i kciuki trzymam za szybki finisz ktoś tu mnie szpieguje he,he Big Brother jest wszędzie dziwne bo ja tak z ukrycia klikam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 26.06.2009 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 A ja przylazłam za Małgosią i budowę domku obserwować mam zamiar. No i kciuki trzymam za szybki finisz ktoś tu mnie szpieguje he,he Big Brother jest wszędzie dziwne bo ja tak z ukrycia klikam Taaa z ukrycia Taka nóżka i taki bucik to nikomu nie umknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 26.06.2009 13:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 A ja przylazłam za Małgosią i budowę domku obserwować mam zamiar. No i kciuki trzymam za szybki finisz Miło mi bardzo Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 26.06.2009 13:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 Wczoraj podjęliśmy decyzję o zwrocie pustaków działowych z Leiera,i zakupie suporeksów. Co by nie było problemów z wieszaniem półek w spiżarni,a na tych od Leiera to mur-beton by były. Co prawda u góry są od Leiera,tylko tam nie będą wieszane półki. No i znowu czegoś nowego się dowiedziałam....A my mamy ścianki działowe od Leiera i pytam się Małża "a co jak będziemy wieszać szafki w kuchni czy gdzieś indziej?, bedzie sie coś działo?" a ona na to,że miejmy nadzieję,że nie no to mnie pocieszył Iza to zależy od pustaków,my mamy szary keramzyt z Malborka, te pustaki są w środku puste,mają tylko ścianki zewnętrzne . A u Was widziałam ,Leiera z Tarnobrzegu . Nie wiem co prawda jaką budowę mają one. Ale nie przejmuj się,mój mnie pocieszył -wybierałaś ,a więc masz co chciałaś . I w razie czego,gdy zechcę półkę na tej ścianie ,to są jeszcze kołki odpowiednie chyba z żywicą Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 26.06.2009 13:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 A ja przylazłam za Małgosią i budowę domku obserwować mam zamiar. No i kciuki trzymam za szybki finisz ktoś tu mnie szpieguje he,he Big Brother jest wszędzie dziwne bo ja tak z ukrycia klikam A niby czemu z ukrycia ,dawno Cię nie było,już myślałam,że przy tech przygotowaniach do przeprowadzki,w ferworze walki sama siebie zapakowałaś do kartonu 3mam kciuki za bezproblemową przeprowadzkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 26.06.2009 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 a ja nie z ukrycia, ale tez jakoś z nienacka - bo fotek cegły poszukiwałam... ech, nie mogę się zdecydować, co na tą podmurówkę położyć, czy pod kolor miedzianego dachu, czy kontrastowe? I jeszcze, żeby nie kłóciło się z murkiem granitowym, który, zamiast szary, jest wielokolorowy... A ta Twoja staropiwniczna raz miedziana, a raz ceglasto - pomarańczowa na zdjęciach. Może będzie pasować do wszystkiego, taki "kameleon"? Na etapie stanu surowego wszystko było prostsze, szło szybciej i było widac postępy, a teraz... ...chyba trzeba zrobić sobie jakis urlop! pozdrawiam deszczowo, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 26.06.2009 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2009 puk-puk Asiu wróciłam i muszę się przyznac ze troszkę zerknęłam na twoj domeczek z ukrycia. bardzo mi sie podoba , taki zgrabniutki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 27.06.2009 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 Iza to zależy od pustaków,my mamy szary keramzyt z Malborka, te pustaki są w środku puste,mają tylko ścianki zewnętrzne . A u Was widziałam ,Leiera z Tarnobrzegu . Nie wiem co prawda jaką budowę mają one. Ale nie przejmuj się,mój mnie pocieszył -wybierałaś ,a więc masz co chciałaś . I w razie czego,gdy zechcę półkę na tej ścianie ,to są jeszcze kołki odpowiednie chyba z żywicą Pozdrawiam O rany,ale nas te Małże pocieszają Jakby oni wybierali,to zawsze jakieś wytłumaczenie by było Nio w sumie masz rację,dużo zależy od pustaka Miejmy nadzieję,że wytrzymają Będzie dobrze - 3 mam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 28.06.2009 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Witam nie z ukrycia Asiu jak tam weekend? Odpoczęłaś ciut? Poopalałaś się -tak jak planowałaś? Fakt faktem do putasków potem są właśnie specjalne kołki, ale zależy jaki to pustak... u nas ściany są z leiera -25, zaś ścianki działowe będą g-k. Jak pytałam swojego Miska - co z szafkami np. w kuchni...to wzruszył ramionami i odpowiedział: -Miśka ja zastanawiam się nad więżbą, a ty o szafkach już Nic się nie martw... mam specjalne kołki Ciekawe jak nam wyjdą tynki na g-k, fakt na to czas... Chociaż tutaj gdzie mieszkamy są dwie ściany z g-k i jest ok. No i proszę jak czas szybko zleciał... Perłoweczka wróciła Ja mam tylko nadzieję, że teraz synoptycy mówia prawdę, że ma być lepiej z tą pogodą... kurcze Tarnów zalany, okolice zalane... Szok... W końcu ruszymy może z robotą Pozdrawiam Was wszystkie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 29.06.2009 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Asieńko gdzie się podziewasz ??? bo sie za mocno zesmażysz na słoneczku jak będziesz za długo leżała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 30.06.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Pewnie spalona jak frytka A napewno zapracowana... ot to, że Joanna umilkła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 30.06.2009 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Pewnie spalona jak frytka oj żeby sucharek się nie zrobił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 05.07.2009 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Puk puk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 07.07.2009 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Witam... Przyniosłam kawusię, szczerze, to dzisiaj jakoś senna cały dzień jestem i kawka nie pomaga, ale sama kolejnej pić nie będę... Kawka ze smietanką z amaretto -odrobinka Życzę dobrego wieczoru http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14285/13998_b.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 07.07.2009 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 oj trafiłam jeszcze na cieplutką kawusie z miłą checią sie napije z wami kochaniutkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 07.07.2009 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Witam... Przyniosłam kawusię, szczerze, to dzisiaj jakoś senna cały dzień jestem i kawka nie pomaga, ale sama kolejnej pić nie będę... Kawka ze smietanką z amaretto -odrobinka Życzę dobrego wieczoru http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14285/13998_b.jpg dzięki,jak miło,że pomyślałaś o mnie Gośka zapraszamy na kawkę, a ja mam do tak pysznej kawy małe co nieco http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/13651/31680_jablecznik_0_2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 07.07.2009 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Dzięki dziewczyny za pamięć sucharek się nie zrobiłam , ale ię natyrałam przez ostatni weekend czerwca. 2 razy ścinana była trawa,najpierw kosą,potem podkaszarką,a na końcu spryskaliśmy randapem. Wspomnę,że trawę trzeba było 2 razy grabić i zbierać na kupę. Układaliśmy palety do zwrotu,materiały do zwrotu dla Leiera, dachówki do zwrotu. Przekładaliśmy i układaliśmy pozostałą więźbę. Deski układał na swoją działkę moja siostra i jej przyszły mążż (za 2,5 tygodnia). Także pracowałam,aż pozostały mi 2 pęchęrze i bóle mięśni,nieprzystosowane do takiego wysiłku . Ale jaka to przyjemność móc spojrzeć na posprzątaną działkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts