kamlotek 07.07.2009 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 A i najważniejsza wiadomość ostatnich dni, wczoraj zalali nam chudziaka . Wpadli wczoraj na 1 dzień,bo lało na Warmii, teraz znowu kilka dni przerwy,aby wyschło. A ja w tym czasie zaczynam się modlić o deszcze nad Kwidzynem ,aby znowu do mnie wrócili i postawili ścianki działowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 07.07.2009 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 A i najważniejsza wiadomość ostatnich dni, wczoraj zalali nam chudziaka . super wiadomość A ja w tym czasie zaczynam się modlić o deszcze nad Kwidzynem ,aby znowu do mnie wrócili i postawili ścianki działowe :wink o Ty niegrzeczna przestań przywoływać deszcze bo do mnie z elewacją nie wejdą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 07.07.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Ale jaka to przyjemność móc spojrzeć na posprzątaną działkę napewno u nas tak zarosło ze szok moj tato sie wziął za koszenie ale zrobił połowę i odpuscił bo stwierdził ze za duza działka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 07.07.2009 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 A i najważniejsza wiadomość ostatnich dni, wczoraj zalali nam chudziaka . super wiadomość A ja w tym czasie zaczynam się modlić o deszcze nad Kwidzynem ,aby znowu do mnie wrócili i postawili ścianki działowe :wink o Ty niegrzeczna przestań przywoływać deszcze bo do mnie z elewacją nie wejdą ok, mogę iść na kompromis,jak Twoja ekipa się zmęczy i będzie odpoczywać,wtedy zacznie padać,a ja będę miała ściany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 07.07.2009 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Ale jaka to przyjemność móc spojrzeć na posprzątaną działkę napewno u nas tak zarosło ze szok moj tato sie wziął za koszenie ale zrobił połowę i odpuscił bo stwierdził ze za duza działka Nie wiem czy widziałaś dom z bliska czy z daleka, ale my mieliśmy wysoki,prawie do pasa rumian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 07.07.2009 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Gośka zapraszamy na kawkę, a ja mam do tak pysznej kawy małe co nieco http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/13651/31680_jablecznik_0_2.jpg dzięki za kawkę i te pyszności ty wiesz co dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 07.07.2009 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Gośka zapraszamy na kawkę, a ja mam do tak pysznej kawy małe co nieco http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/13651/31680_jablecznik_0_2.jpg dzięki za kawkę i te pyszności ty wiesz co dobre tak mi się wydaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 07.07.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 ok, mogę iść na kompromis,jak Twoja ekipa się zmęczy i będzie odpoczywać,wtedy zacznie padać,a ja będę miała ściany ok. zgoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 07.07.2009 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 a rozpoczęli już,czy dopiero się przymierzają do ocieplenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 07.07.2009 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Nie wiem czy widziałaś dom z bliska czy z daleka, ale my mieliśmy wysoki,prawie do pasa rumian wiesz ja 2 razy przejezdzałam ale za nic nie mogłam znalesc. myslałam ze stoi przy głownej ulicy ale gdy juz wracalam na lotnisko to znalazłam go gdy nagle sie odwróciłam do tyłu bardzo fajny domek. taki zgrabniutki. podoba mi sie bardzo a co do chwasciorkow to nie zwrocilam uwagi bo ja tez mialam po pas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 07.07.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 a rozpoczęli już,czy dopiero się przymierzają do ocieplenia jak dobrze pojdzie to mieli pod koniec tyg. albo w nastepnym tyg. ale wiesz to wszystko zalezy od pogody zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 07.07.2009 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 a rozpoczęli już,czy dopiero się przymierzają do ocieplenia jak dobrze pojdzie to mieli pod koniec tyg. albo w nastepnym tyg. ale wiesz to wszystko zalezy od pogody zobaczymy czyli jak zamówię deszcz na jutro i pojutrze to będzie wilk syty i owca cała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 07.07.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 czyli jak zamówię deszcz na jutro i pojutrze to będzie wilk syty i owca cała ok. umowa stoi będą ścianki działowe no i elewacja i wszyscy zadowoleni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 07.07.2009 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Nie pozostaje mi w takim razie nic innego tylko taniec deszczu odtańcować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropecka 08.07.2009 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 gratuluję zalania chudziaka i poproszę o częstsze wpisy w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 08.07.2009 17:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 gratuluję zalania chudziaka i poproszę o częstsze wpisy w dzienniku Postaram się , na razie był impas,co do chudziaka,to sami jeszcze go nie widzieliśmy , może w weekend Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 08.07.2009 17:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Nie pozostaje mi w takim razie nic innego tylko taniec deszczu odtańcować Bea dam Ci znać,kiedy możesz zaczynać, na razie chudziak musi stwardnieć, a potem już z górki, działówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 08.07.2009 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 ale zróbcie tak, żeby u nas nie padało, ok? ...na razie wykop pod gaz jest pelen wody, a ja przyłącze wody już mam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 09.07.2009 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Witam ja również oczekuje nadrobienia zaległości relacji pisemnej i foto w dzienniku. pozdrawiam i życzę .....mniej deszczu....również sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 09.07.2009 07:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Poprawię się . Tylko muszę tam dotrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts