kamlotek 15.07.2009 06:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Asiuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu hop hop... Nic tylko zapracowana kobitka Pewnie coś się tam u niej dzieje... Też tak jak Gosia jestem ciekawa co tam u Was...co zdecydowaliście? Asia Ciebie z pracowitością nie pobiję,nie mam szans Dziać się trochę dzieje ,w sobotę byliśmy na działce,zamawialiśmy materiały,płaciliśmy za materiały już zużyte do budowy ,sprzątaliśmy.Ta górka gruzu coraz większa . A poza tym moja siostra miała urodziny i cały czas u moich rodziców trwa gorączka przygotowań do wesela siostry. Wracam tam w piątek bo mąż idzie na kawalerskie,a ja idę na panieńskie . a wiecie kochane ile to jest roboty,pamiętacie jeszcze Załatwienie strojenia kościoła ,sali itd.Stroić salę chcieliśmy sami,ale jak w restauracji podali nam od której możemy stroić to od razu odpadło , przecież w domu w najlepsze w tym czasie bedzie trwało pultrowanie a cenią sobie za strojenie nie mało ok 1100zł.Dziś jak Mały wstanie muszę uderzyć na sklepy i poszukać czegoś do ubrania. JaK zwykle na ostatnia minutę. Bo wcześniej nic mi si nie podoba,a na ostatni moment biorę to co pasuje na mnie i wtedy jest ok pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 15.07.2009 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 po pierwsze-gratulacje z natrzaskania 1000 postow!!!!! po drugie- ciesze się, że jednak zdecydowałaś sie na tynki...uwierz-oszczedziłaś sobie kłopotow!!! miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 15.07.2009 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Tynki tradycyjne będzie nam robiła ekipa ta sama co stawiała dom. Cena m2 ścian-12zł/m2 cena m2 sufitów-16zl/m2 ceny dobre. kurcze ja nawet niewiem na ile umówił się mój mąż ale będziemy zadowolone z tynków tradycyjnych mam taką nadzieje Wejdą prawdopodobnie we wrześniu,być może pod koniec sierpnia,ale wątpliwa sprawa,skoro budują teraz 2 domy i sklep Nie pozostaje mi nic innego tylko modlić się o deszcze w połowie sierpnia takich ulew znowu to raczej nie życz ja znowu jadę na urlop od 8-19 sierpnia i zamierzam trochę powygrzewać się na tarasie ale znając zycie to będę na miotle latać po domku i działce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 15.07.2009 08:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 po pierwsze-gratulacje z natrzaskania 1000 postow!!!!! po drugie- ciesze się, że jednak zdecydowałaś sie na tynki...uwierz-oszczedziłaś sobie kłopotow!!! miłego dnia też tak myślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 15.07.2009 08:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 [ takich ulew znowu to raczej nie życz ja znowu jadę na urlop od 8-19 sierpnia i zamierzam trochę powygrzewać się na tarasie ale znając zycie to będę na miotle latać po domku i działce Gośka,ze względu na znajomość fm-ową,zacznę modlić się o deszcz po 20tym sierpnia,a niech tam ,niech stracę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 15.07.2009 08:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Tynki tradycyjne będzie nam robiła ekipa ta sama co stawiała dom. Cena m2 ścian-12zł/m2 cena m2 sufitów-16zl/m2 ceny dobre. kurcze ja nawet niewiem na ile umówił się mój mąż ale będziemy zadowolone z tynków tradycyjnych mam taką nadzieje Na pewno będziemy,napisz jak będziesz wiedziała po ile u Was tynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 15.07.2009 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 ale będziemy zadowolone z tynków tradycyjnych mam taką nadzieje Na pewno będzie pełne zadowolenie Jak ekipa dobra była i mają noon stop jakieś zlecenia,to znaczy że na pewno się postarają,tak jak przy budowie domu Dobrze,że zdecydowałaś się na tynki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 15.07.2009 09:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 ale będziemy zadowolone z tynków tradycyjnych mam taką nadzieje Na pewno będzie pełne zadowolenie Jak ekipa dobra była i mają noon stop jakieś zlecenia,to znaczy że na pewno się postarają,tak jak przy budowie domu Dobrze,że zdecydowałaś się na tynki. Pochwalę ich na pewno,ale dopiero po skończonej robocie Iza może się poczęstujesz http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/13651/31680_jablecznik_0_2.jpg a dziewczyny zamilkły,ja też powinnam się wybrać po ciuchy na wesele,ale jakoś nie mogę odejść od kompa coś aromatycznego http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/13651/phpThumb%5B1%5D%7E1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 15.07.2009 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Dziekuję za tak pyszny poczęstunek Oczywiście,że się poczęstuję pychotka ja nigdy nie odmawiam A masz już coś upatrzonego na wesele? Suknia,sukienka,spodnie z marynareczką,spódniczka z bluzeczką ?:D Uchyl rąbka :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 15.07.2009 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 ale wypas! i ja sie poczestuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 15.07.2009 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Gośka,ze względu na znajomość fm-ową,zacznę modlić się o deszcz po 20tym sierpnia,a niech tam ,niech stracę dobra idziemy na kompromis i niech leje od 15 sierp. te pare dni upalne mi starczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 15.07.2009 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 A masz już coś upatrzonego na wesele? Suknia,sukienka,spodnie z marynareczką,spódniczka z bluzeczką ?:D Uchyl rąbka :wink: właśnie wróciłas juz z tego miasta ??? pochwal sie co tam nakupowałaś pewnie pół wypłaty męża przechulałaś co ??? czy moze nic niekupiłas bo tak nieraz bywa i ze mną ze ganiam po sklepach 2 dni i nadal nic nie kupione a mąż mówi; no ile razy mozna tak biegac i nadal nicccc......ale to u nich tak prosto wygląda ze jak idą do sklepu i biorą to i to i wychodzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 15.07.2009 15:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 A masz już coś upatrzonego na wesele? Suknia,sukienka,spodnie z marynareczką,spódniczka z bluzeczką ?:D Uchyl rąbka :wink: właśnie wróciłas juz z tego miasta ??? pochwal sie co tam nakupowałaś pewnie pół wypłaty męża przechulałaś co ??? czy moze nic niekupiłas bo tak nieraz bywa i ze mną ze ganiam po sklepach 2 dni i nadal nic nie kupione a mąż mówi; no ile razy mozna tak biegac i nadal nicccc......ale to u nich tak prosto wygląda ze jak idą do sklepu i biorą to i to i wychodzą Spoko moje drogie Weszłam do 2 sklepu i wyszłam z zakupem .Cholernie ciepło było, dano mi do przymiarki sukienki z dziwnego materiału,z ja się śmieję,że z halką,ale ten materiał mi strasznie przeszkadzał,poza tym kolory takie spokojne. Może i ten kolory modne,ale ja jak zwykle pod prąd i kupiłam sobie 3 częściową garsonkę w kolorze bordowym . Potem do krawcowej ,na poprawki i w piątek odbieram, jeszcze fryzjer w Mikołajkach. Mam już nawet upatrzony kolor-ciemna jagoda na całą głowę lub pasemka ciemny burgund. Zobaczymy U Was też tak duszno ,po 4 godzinach w mieście ledwie nogami powłuczyłam,po powrocie kawka podniosła ciśnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 15.07.2009 15:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Dziekuję za tak pyszny poczęstunek Oczywiście,że się poczęstuję pychotka ja nigdy nie odmawiam Tak jak ja , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 15.07.2009 15:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 ale wypas! i ja sie poczestuje Proszę bardzo ,zapraszamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 16.07.2009 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 grzecznie sie witam i zyczę miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 16.07.2009 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 Witanko Po 2 godzinach wydzwaniania do ZE usłyszałam nowinę na którą nie mogłam się doczekać ,że do 31.07.09 PODŁĄCZĄ NAM PRĄD. Popół godzinie zadzwonił do mnie inny pan i umówił sie ze mną na podłączenie prądu na poniedziałek 20.07.09 . Do tej pory nie moge zrozumieć jak to możliwe,że raptem od razu moga podłączyć,a wcześniej przysłano nam aneks umowy z terminem podłączenia do 30.09.09. Czyżby wpływ na zmiane decyzji miało pismo o wypłaę odsetek i postraszenie sądem , a może moje telefony,których mieli już po dziurki w nosie . Najważniejsze,że w poniedziałek wielki dzień Oby tylko wszystko poszło po naszej myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 16.07.2009 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 cieszę się z Tobą!!!!!!!HURRA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 16.07.2009 09:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 Aka a jak ja się cieszę,o bo.....nie jest okazja,a więc mamy co świętować http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/13651/page390_sidebar_8.jpg http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/13651/Erotica.jpg Zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 16.07.2009 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 Nio ja też GRATULUJE!!!!!! Trzeba to koniecznie uczcić,więc i ja coś przynoszę :lol: coś takiego damskiego http://4shared.com/download/118486631/eaf6b346/drinki1_330.jpeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts