Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Skrzat - komentarze do dziennika budowy

Recommended Posts

Asiuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu hop hop...

Nic tylko zapracowana kobitka :wink:

Pewnie coś się tam u niej dzieje...

Też tak jak Gosia jestem ciekawa co tam u Was...co zdecydowaliście? :wink: :D

Asia Ciebie z pracowitością nie pobiję,nie mam szans :lol:

Dziać się trochę dzieje :roll: ,w sobotę byliśmy na działce,zamawialiśmy materiały,płaciliśmy za materiały już zużyte do budowy ,sprzątaliśmy.Ta górka gruzu coraz większa :o .

A poza tym moja siostra miała urodziny i cały czas u moich rodziców trwa gorączka przygotowań do wesela siostry. Wracam tam w piątek bo mąż idzie na kawalerskie,a ja idę na panieńskie :wink: :roll: .

a wiecie kochane ile to jest roboty,pamiętacie jeszcze :wink: :lol:

Załatwienie strojenia kościoła ,sali itd.Stroić salę chcieliśmy sami,ale jak w restauracji podali nam od której możemy stroić to od razu odpadło :o , przecież w domu w najlepsze w tym czasie bedzie trwało pultrowanie :lol:

a cenią sobie za strojenie nie mało ok 1100zł.Dziś jak Mały wstanie muszę uderzyć na sklepy i poszukać czegoś do ubrania. JaK zwykle na ostatnia minutę. Bo wcześniej nic mi si nie podoba,a na ostatni moment biorę to co pasuje na mnie i wtedy jest ok :wink:

pozdrawiam :lol:

• Odpowiedzi 1,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Tynki tradycyjne będzie nam robiła ekipa ta sama co stawiała dom.

Cena m2 ścian-12zł/m2

cena m2 sufitów-16zl/m2

ceny dobre.

kurcze ja nawet niewiem na ile umówił się mój mąż :roll:

ale będziemy zadowolone z tynków tradycyjnych :wink: mam taką nadzieje

Wejdą prawdopodobnie we wrześniu,być może pod koniec sierpnia,ale wątpliwa sprawa,skoro budują teraz 2 domy i sklep

Nie pozostaje mi nic innego tylko modlić się o deszcze w połowie sierpnia :wink: :lol:

takich ulew znowu to raczej nie życz :roll:

ja znowu jadę na urlop od 8-19 sierpnia i zamierzam trochę powygrzewać się na tarasie 8) ale znając zycie to będę na miotle latać po domku i działce :o :roll: :o

[

takich ulew znowu to raczej nie życz :roll:

ja znowu jadę na urlop od 8-19 sierpnia i zamierzam trochę powygrzewać się na tarasie 8) ale znając zycie to będę na miotle latać po domku i działce :o :roll: :o

Gośka,ze względu na znajomość fm-ową,zacznę modlić się o deszcz po 20tym sierpnia,a niech tam ,niech stracę :wink: :lol:

Tynki tradycyjne będzie nam robiła ekipa ta sama co stawiała dom.

Cena m2 ścian-12zł/m2

cena m2 sufitów-16zl/m2

ceny dobre.

kurcze ja nawet niewiem na ile umówił się mój mąż :roll:

Na pewno będziemy,napisz jak będziesz wiedziała po ile u Was tynki :roll:

Na pewno będzie pełne zadowolenie :) Jak ekipa dobra była i mają noon stop jakieś zlecenia,to znaczy że na pewno się postarają,tak jak przy budowie domu :D Dobrze,że zdecydowałaś się na tynki.

Pochwalę ich na pewno,ale dopiero po skończonej robocie :roll:

Iza może się poczęstujesz :lol:

http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/13651/31680_jablecznik_0_2.jpg

a dziewczyny zamilkły,ja też powinnam się wybrać po ciuchy na wesele,ale jakoś nie mogę odejść od kompa :roll:

coś aromatycznego

http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/13651/phpThumb%5B1%5D%7E1.jpg

A masz już coś upatrzonego na wesele? Suknia,sukienka,spodnie z marynareczką,spódniczka z bluzeczką ?:D:D Uchyl rąbka :D:wink:

właśnie :o wróciłas juz z tego miasta ???

pochwal sie co tam nakupowałaś :o pewnie pół wypłaty męża przechulałaś co ???

czy moze nic niekupiłas bo tak nieraz bywa i ze mną ze ganiam po sklepach 2 dni i nadal nic nie kupione :roll: a mąż mówi; no ile razy mozna tak biegac i nadal nicccc......ale to u nich tak prosto wygląda ze jak idą do sklepu i biorą to i to i wychodzą :o

A masz już coś upatrzonego na wesele? Suknia,sukienka,spodnie z marynareczką,spódniczka z bluzeczką ?:D:D Uchyl rąbka :D:wink:

właśnie :o wróciłas juz z tego miasta ???

pochwal sie co tam nakupowałaś :o pewnie pół wypłaty męża przechulałaś co ???

czy moze nic niekupiłas bo tak nieraz bywa i ze mną ze ganiam po sklepach 2 dni i nadal nic nie kupione :roll: a mąż mówi; no ile razy mozna tak biegac i nadal nicccc......ale to u nich tak prosto wygląda ze jak idą do sklepu i biorą to i to i wychodzą :o

Spoko moje drogie :lol:

Weszłam do 2 sklepu i wyszłam z zakupem :o .Cholernie ciepło było, dano mi do przymiarki sukienki z dziwnego materiału,z ja się śmieję,że z halką,ale ten materiał mi strasznie przeszkadzał,poza tym kolory takie spokojne. Może i ten kolory modne,ale ja jak zwykle pod prąd i kupiłam sobie 3 częściową garsonkę w kolorze bordowym :lol: . Potem do krawcowej ,na poprawki i w piątek odbieram, jeszcze fryzjer w Mikołajkach. Mam już nawet upatrzony kolor-ciemna jagoda na całą głowę lub pasemka ciemny burgund. Zobaczymy

U Was też tak duszno :roll: ,po 4 godzinach w mieście ledwie nogami powłuczyłam,po powrocie kawka podniosła ciśnienie :wink:

Witanko :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Po 2 godzinach wydzwaniania do ZE usłyszałam nowinę na którą nie mogłam się doczekać ,że do 31.07.09 PODŁĄCZĄ NAM PRĄD. Popół godzinie zadzwonił do mnie inny pan i umówił sie ze mną na podłączenie prądu na poniedziałek 20.07.09 :o :o :o :o :o :lol: :lol: :lol: .

Do tej pory nie moge zrozumieć jak to możliwe,że raptem od razu moga podłączyć,a wcześniej przysłano nam aneks umowy z terminem podłączenia do 30.09.09. :roll: :roll: Czyżby wpływ na zmiane decyzji miało pismo o wypłaę odsetek i postraszenie sądem :roll: , a może moje telefony,których mieli już po dziurki w nosie :wink: :roll: :lol: .

Najważniejsze,że w poniedziałek wielki dzień :lol:

Oby tylko wszystko poszło po naszej myśli :-? :roll: