naLeśnik 16.07.2009 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 No ja też ciesze się z rozwiązania sprawy z Zakładem Energetycznym jednak ostatecznie gratulacje złożę w chwili gdy ......prąd już popłynie w gniazdkach. Niestety mam z nimi złe doświadczenie i wole dmuchać na zimne jednak mam nadzieje że w Twoim przypadku wszystko będzie zgodnie z terminem. Co do odpowietrzenia kanalizacji to mam to zrobione z górnej łazienki rura PCV na stryszek i kominkiem wentylacyjnym, który jeszcze de facto nie jest założony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 16.07.2009 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 No ja też ciesze się z rozwiązania sprawy z Zakładem Energetycznym jednak ostatecznie gratulacje złożę w chwili gdy ......prąd już popłynie w gniazdkach. Niestety mam z nimi złe doświadczenie i wole dmuchać na zimne jednak mam nadzieje że w Twoim przypadku wszystko będzie zgodnie z terminem. Co do odpowietrzenia kanalizacji to mam to zrobione z górnej łazienki rura PCV na stryszek i kominkiem wentylacyjnym, który jeszcze de facto nie jest założony Masz rację co do ZE ,zadzwoniłam jeszcze raz ,aby sie upewnić,bo nie dawało mi spokoju,ze chcą podłączyć,a ja nawet licznika nie mam,nie było uzgodnień,gdzie ma stanąć słup,a gdzie skrzynka . No i dowiedziałam się od pana kierownika,że w poniedziałek będą,ale nie podłączać,tylko by uzgodnić co i jak . Podłączenie nastąpi do końca lipca .Zobaczymy Jeśli chodzi o odpowietrzenie kanalizy,to my będziemy musieli podłączyć się do pionu wentylacyjnego w kominie lub dokupić kominek wentylacyjny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 16.07.2009 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 Nio ja też GRATULUJE!!!!!! Trzeba to koniecznie uczcić,więc i ja coś przynoszę :lol: coś takiego damskiego http://4shared.com/download/118486631/eaf6b346/drinki1_330.jpeg Niestety cieszyłam się zbyt szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 16.07.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 Niestety cieszyłam się zbyt szybko niemartw sie to juz niedługo i bedziesz miała prunddd http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14003/cincodemayo2.gifhttp://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14003/cincodemayo2.gifhttp://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14003/cincodemayo2.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 16.07.2009 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 Czy ktoś z Was robił odpowietrzenie pionu kanalizacyjnego? Jak to rozwiązaliście Pytanie nie jest czy ktoś robił Odpowietrzenie musi być, w przeciwnym razie spuścisz wodę w wannie, a np w kibelku zassie z syfonu i będzie smrodek U siebie robiłem standardowo - przedłużenie pionu kanalizy rurą min fi 100mm do dachu i kominek dachowy. Po drodze rura jak najbardziej prosto i kominek jak najwyżej na dachu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 17.07.2009 06:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Czy ktoś z Was robił odpowietrzenie pionu kanalizacyjnego? Jak to rozwiązaliście Pytanie nie jest czy ktoś robił Odpowietrzenie musi być, w przeciwnym razie spuścisz wodę w wannie, a np w kibelku zassie z syfonu i będzie smrodek U siebie robiłem standardowo - przedłużenie pionu kanalizy rurą min fi 100mm do dachu i kominek dachowy. Po drodze rura jak najbardziej prosto i kominek jak najwyżej na dachu. Masz rację to na pewno standart,tylko mało o tym piszą,a wiem,że nie zbędne. U nas w mieszkaniu chyba nie ma odpowietrzenia ,bo przykre zapachy rozchodzą się czasami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 17.07.2009 06:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Żegnam się z Wami do "przeczytania " za tydzień, zapewne znowu będę nadrabiała ze 2 dni Pozdrawiam,a odwiedzających zapraszam ponownie za tydzień pa Ps. zostawiam cos na osłodę http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/13651/malinowe_szalenstwo_miniaturka_pionowa.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 17.07.2009 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 paaaaaaaaaaaaaa jeśli to urlop-to miłego wypoczynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 17.07.2009 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Witaj Asiuuuuuuuuuu... Z tym prądem się nie martw, ja tez cieszyłam się, gdy stanęła skrzynka, zaraz myslałam, że będzie prąd... A tutaj kolejna umowa i kolejne czekanie. Jednak warto było czekać, bo my mamy teraz prąd pociągnięty bezpośrednio do budynku... Asiu ty tutaj wklej zdjęcia tej fryzurki, kompletu itp. Życzę superrrrrrrrrrrrrrrrrrrr zabawy na Wieczorze Panieńskim siostry i za tydzień baw się też superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr na weselu To czekamy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 17.07.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Ja także życzę szalonego pańienskiego no i wspaniałego weseliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 18.07.2009 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2009 Czekamy na zdjęcia Z zakupionej garsoneczki i fryzurki... http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14285/7_18_5.gif Sama rok temu miałam problem z sukienka aż w końcu weszłam z Miskiem, tam gdzie sprzedawali suknie slubne, tam były takie z kołem sukienki z gorsetem... była promocja za suknię złotą zapłaciłam o wiele mniej... a tak warta z 1000 zł. Koło na wesele wyjęłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mcz 18.07.2009 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2009 Czy ktoś z Was robił odpowietrzenie pionu kanalizacyjnego? Jak to rozwiązaliście Witam. Zalecenia jakie dostaliśmy, to było wyprowadzić rurkę kanalizacyjną przez dach najwyżej jak się da. Jest to część kanalizacji po prostu. Aby nie niszczyć dachu najpierw chcieliśmy przebić się na górze wyższej ścianki kolankowej (musi być powyżej pozostałych punktów)... ale na szczęście mieliśmy dachówki z kominkami wentylacyjnymi (pod dachem takie rury wystają z tego) i do jednej znich podłączyliśmy kanalizację... także jest wysoko i nie powinno śmierdzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 26.07.2009 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2009 Puk puk Asiu Jak tam po zabawie chyba dalej odsypiasz? :lol: Cierpliwie czekamy na Twój powrót i wieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 26.07.2009 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2009 Asia dziś pewnie poprawia na poprawinach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 27.07.2009 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Albo odsypia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 29.07.2009 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 Noooo Aśka melduj się na forum.....czy nie zadługo balujeszzzzz ?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 29.07.2009 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 Asiu jeszcze chciałybyśmy Cię zaprosić na NK. My juz się wszystkie poznałyśmy tylko nam Ciebie brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 29.07.2009 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 Hmmmm coś długo nie ma Asi chyba imprezka znacznie się przedłużyła ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 29.07.2009 14:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 Witajcie kobitki,jak ja się za Wami stęskniłam Dziś wróciłam i od razu do kompa,zobaczyć co u Was słychać. Nieważne porządki, układanie rzeczy po podróży-tylko newsy. Nie było dnia,żebym o Was nie pomyślała.Już oczami wyobraźni widziałam kolejne strony w galerii Perłóweczki, kolejne prace na budowie Asi itd.pa narka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 29.07.2009 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 uż oczami wyobraźni widziałam kolejne strony w galerii Perłóweczki, kolejne prace na budowie Asi itd.pa narka Ty tu nam nieściemniaj tylko podawaj nam link do twojego profilu na NK na prywat. wiad. Ps. opowiadaj co tam na panieńskim żeś wyrabiała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts