kamlotek 01.08.2009 17:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2009 Napisała rym i zniknęła Bo ona ostatnio pojawia się i znika i znika....... Bo ja taka mała jestem Ostatnimi czasy,taak czas mi zapin...ala,że szok http://www.cosgan.de/images/midi/konfus/a045.gif Dziś jak wariatka biegałam po domu,myłam okna,wyprałam 4 pralki,obiad,odkurzałam,latałam na mopie,przed momentem siadłam przy kompie i piję kawkę i mam dość http://www.cosgan.de/images/midi/muede/b040.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 01.08.2009 17:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2009 a ja odczytałam go tak: Było nas 4 mężatki i 4 panny, zanim się rozebrałyśmy i zaczęłyśmy się bawić trzeba się było rozejść,wiecie jak to jest gdy połowy osób się nie zna. Ale uwierzcie mi było bardzo spokojnie bez żadnych szaleństw A mi się własnie ta wersja podoba bardziej pikantniej jest wyobraznia pracuje Też by mi sie podobało Jak czytałam opowieść Asi,to też tak odczytałam to,co się działo :lol:.....hmmhmmm dziewczyny,chyba już we wszystkim takie rzeczy widzimy ......Po Internecie kiedyś krążyły takie różne pokazy slajdów i na jednym był obrazek i pytanie: co widzisz na obrazku? Ja widziałam oczywiście parę w uścisku,a okazało się,że to było ileś tam delfinów,ale one tworzyły jakby wizję pary w uścisku :lol:.... Ja to w październiku idę na wesele,ale nie wiem jeszcze,czy jakiś panieński wieczorek będzie Zapewne będzie,w końcu trzebe podtrzymywać dobre tradycję,nawet takie,które niedawno do nas dotarły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 01.08.2009 18:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2009 Wczoraj byliśmy umówieni z panami od tynków,ale nas olali i nie przyjechali Tylko niepotrzebnie jechaliśmy 160km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 01.08.2009 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2009 Wczoraj byliśmy umówieni z panami od tynków,ale nas olali i nie przyjechali Tylko niepotrzebnie jechaliśmy 160km żartujesz i tylko nie mów ze to ci od nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 01.08.2009 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2009 niestety tak , ale przecież ani Ty ani ja nic na to nie poradzimy,że nie są słowni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 01.08.2009 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2009 Wczoraj byliśmy umówieni z panami od tynków,ale nas olali i nie przyjechali Tylko niepotrzebnie jechaliśmy 160km Ooooooooooooooooo rany To mnie właśnie najbardziej wkurza... umawia się człek a ktos olewa... i weź tu jedź tyle km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 01.08.2009 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2009 niestety tak , ale przecież ani Ty ani ja nic na to nie poradzimy,że nie są słowni ale co nawet nie zadzwonili ze nie będą jak pojadę to ich tak zje...ie ze pójdzie im w nogawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 01.08.2009 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2009 Wogóle nie odbierali ode mnie telefonu ,aż wysłałam im smsa,że nie olewa się potencjalnych klientów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 01.08.2009 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2009 Wogóle nie odbierali ode mnie telefonu ,aż wysłałam im smsa,że nie olewa się potencjalnych klientów O mój Ty bosheeee ale im dam ze im w pięty pójdzieeeee jak tak mozna !!!!!! kutafo.....yyy jedneee przyznam ze nie mialam zadnych najmniejszych problemow z nimi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 02.08.2009 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 Napisała rym i zniknęła Bo ona ostatnio pojawia się i znika i znika....... Bo ja taka mała jestem Ostatnimi czasy,taak czas mi zapin...ala,że szok http://www.cosgan.de/images/midi/konfus/a045.gif Dziś jak wariatka biegałam po domu,myłam okna,wyprałam 4 pralki,obiad,odkurzałam,latałam na mopie,przed momentem siadłam przy kompie i piję kawkę i mam dość http://www.cosgan.de/images/midi/muede/b040.gif Ja tak mam - zauwazyłam, taką handrę na porządki na maksa, gdy dostanę okres... Kiedyś koleżanka powiedziała, że ma to samo... że gdyby mogła, to nawet szczoteczką wypucowałaby zakamarki zakurzone... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 02.08.2009 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 Kurcze no ciut przykra sprawa z tymi panami od tynków, ale rozumiem, że szukacie innej ekipy? Będzie Asiu dobrze...wiem... są nerwy itp. Ale ... nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 03.08.2009 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 No tak chyba nie ma inwestora któremu by jakaś ekipa nie nawaliła marne to pocieszenie ale pewnie większość z nas coś takiego przerabiała. Chyba warto rozejrzeć się za inną ekipą, obecnie chyba aż tak bardzo dużo zleceń nie mają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 03.08.2009 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Ojjjj Asiu,biedaku Ty mój,znowu szukanie ekipy a niby taka walka o klientów na rynku,a tu proszę totalna olewka na maxa a to jest najgorsze,bo człowiek chciałby już coś zrobić w domku,a tu ktoś wywija taki numer Nie martw się,jeszcze pożałują,że tak zrobili!! Na pewno kogoś lepszego znajdziecie U nas też nie ma tak wesoło,bo przyznam,że ekipa,która nam budowała dom,wstawiała okna i ma robić teraz elewację - jest spoko,godna polecenia,ale strasznie im się terminy przesuwają i mieli już u nas być robić elewację,a tu doooopa - ani widu ani słychu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 03.08.2009 13:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Ojjjj Asiu,biedaku Ty mój,znowu szukanie ekipy a niby taka walka o klientów na rynku,a tu proszę totalna olewka na maxa a to jest najgorsze,bo człowiek chciałby już coś zrobić w domku,a tu ktoś wywija taki numer Nie martw się,jeszcze pożałują,że tak zrobili!! Na pewno kogoś lepszego znajdziecie U nas też nie ma tak wesoło,bo przyznam,że ekipa,która nam budowała dom,wstawiała okna i ma robić teraz elewację - jest spoko,godna polecenia,ale strasznie im się terminy przesuwają i mieli już u nas być robić elewację,a tu doooopa - ani widu ani słychu Tak to jest Izka,też chcieliśmy,aby tynki robiła nam ekipa,która budowała dom,ale niestety czas na nasze tynki określili na koniec września,a bardziej początek października. Dlatego musieliśmy z nich zrezygnować i wziąć inną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 03.08.2009 13:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/d040.gif W końcu dogadaliśmy się z jedną ekipą od tynków, wejdą do nas w ostatni tydzień sierpnia http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/a060.gif Co prawda piasek,który już kupiliśmy do tynków trzeba będzie wykorzystać jeszcze nie wiem do czego , bo ta ekipa robi tynki z gotowych komponentów,ale najważniejsze ,że do końca sierpnia będziemy mieli tynki. Okna też dziś zamówiłam,mam nadzieję,że zostaną wmontowane przed tynkami . Pozostałe 3 tygodnie spędzimy na kładzeniu instalacji elektrycznej ,hydraulice Zobaczymy jak nam to wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 03.08.2009 13:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 No tak chyba nie ma inwestora któremu by jakaś ekipa nie nawaliła marne to pocieszenie ale pewnie większość z nas coś takiego przerabiała. Chyba warto rozejrzeć się za inną ekipą, obecnie chyba aż tak bardzo dużo zleceń nie mają? Tak ludzie mówią,ale niektóre ekipy mogą wejść dopiero za 1,5-2 miesiące ,a to dla mnie za długo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 03.08.2009 13:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Kurcze no ciut przykra sprawa z tymi panami od tynków, ale rozumiem, że szukacie innej ekipy? Będzie Asiu dobrze...wiem... są nerwy itp. Ale ... nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło Szukaliśmy i znaleźliśmy,wszystko póki co wyszło na dobre http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/b020.gif ,zobaczymy tylko czy do końca. Na razie trzymam kciuki,aby dotrzymali terminu i weszli do nas w czasie http://www.cosgan.de/images/midi/konfus/g035.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 03.08.2009 13:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Wogóle nie odbierali ode mnie telefonu ,aż wysłałam im smsa,że nie olewa się potencjalnych klientów O mój Ty bosheeee ale im dam ze im w pięty pójdzieeeee jak tak mozna !!!!!! kutafo.....yyy jedneee przyznam ze nie mialam zadnych najmniejszych problemow z nimi A daj im porządnie http://www.cosgan.de/images/midi/boese/c030.gif , sami nie wiedzą co stracili,kolejną dobrą fuchę u pani z kółka http://www.cosgan.de/images/midi/figuren/d100.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 03.08.2009 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Witam Wpadłam z rewizytką i od razu ostrzegam, że planuję się tu zadomowić bo tu same znajome kobitki z koła:lol: Dziennik przeczytałam od deski do deski Mieliście z tą więźbą przeboje, u nas też przez to że nie przywieźli więźby na czas mieliśmy przestój, na szczęście tylko jeden dzień i tylko dla tego że mąż był już bardzo upierdliwy A na łaty i kontrłaty to jeszcze się nie doczekaliśmy na szczęście teraz robią kominy a łaty mają być na jutro - zobaczymy Dachówkę mamy z tej samej firmy roben i ten sam kolor kasztan, tylko my mamy typ "S", także już jestem zadowolona bo zobaczyłam kolor na twoim dachu i bardzo mi się podoba Fajnie już macie - domek przykryty to nie leje już na głowę A widok z synka pokoju super - lubię takie widoki na łono natury Pozdrawiam i życzę powodzenia przy wykończeniówce Będę zaglądać i kibicować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 03.08.2009 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Witam Ja z dachówki jestem zadowolona,a jaki to typ "S" ? A Widoków z Waszego domku żadne widoki tak łatwo nie pobiją Zapraszam częściej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts