Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Skrzat - komentarze do dziennika budowy

Recommended Posts

A zapomniałabym o najważniejszym jak Wam mamy minął 1 dzień szkoly :roll: ,bo mi z przygodami. Ubrani i gotowi i lekko spóźnieni idziemy z synem do szkoly,a ja co czuję lekki dyskomfort związany z poluzowanym sandałem,nic myślę,jeszcze kawałek drogi do szkoly,potem do domu i koniec.Ale zrobiłam kilka kroków i lewa noga zrobiła się dziwnie krótka,bo obcas został za mną :o :-? . Nie zastanawiając sie wróciłam,schowałam go do torebki i idziemy,ja lekko kustykając na 105,105.Doszliśmy do sklepu kupilam super glue i przykleiłam go jako tako,a przy okazji i palce. Ale jakby tego było mało w drodze powrotnej to samo zrobiło mi się z prawym sandałem. Tak to się kończy,jak nie nosi sie obuwia przez rok, i przed ubraniem dokładnie się go nie sprawdzi,tylko na nogi i przed siebie :lol:

• Odpowiedzi 1,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

a czemu niby? :roll:

nie wiem zauważyłam,że cieszy mnie gdy u kogoś znajomego z fm są jakieś postępy, gdy ktoś się wprowadzi do nowego domu,a ja póki co od jakiegoś czasu mam blokadę, na początku,gdy dom zaczął powstawać miałam więcej energi i zapału,teraz mam impas,jak zwał tak zwał, czas wziąć się za siebie i podjąć pewne decyzje co ma być,a z decyzjami,a konkretnie z podejmowaniem decyzji,to u mnie krucho.

Pozdrawiam

kamlotku a ty myślisz, ze my/ja nie mamy takich gorszych dni?????

mi czasami mimo kupy roboty czekajacej za oknem nawet placem nie chce sie ruszyć, przez co potem mam doła, bo tyle roboty a ja leze brzuchem do gory.....jednak nawet po tygodniowej niechęci przychodzi lepszy dzionek ze tak zap....na działeczce, ze potem sama zmeczona stoję i podziwiam

:D

kamlotku a ty myślisz, ze my/ja nie mamy takich gorszych dni?????

mi czasami mimo kupy roboty czekajacej za oknem nawet placem nie chce sie ruszyć, przez co potem mam doła, bo tyle roboty a ja leze brzuchem do gory.....jednak nawet po tygodniowej niechęci przychodzi lepszy dzionek ze tak zap....na działeczce, ze potem sama zmeczona stoję i podziwiam

:D

dzięki,czasami człowiek załapie coś nieodpowiedniego :wink:

Kamlotku dzięki za opinie o naszym skrzaciku :)

Właśnie skończyłam czytać twój dziennik budowy,bardzo mi się podoba to rozwiązanie dwóch wyjść z salonu na taras i fajnie że macie pokój zamiast garażu :D

czekam na dalsze relacje z budowy i oczywiście nowe fotki.

pozdrawiam!

dziekuje za miłe słowa :lol:

fotki będa i to dużo najpóxniej za 2 tygodnie,słowo :wink:

dziś zostały zakupione drzwi wejściowe i drzwi do pomieszczenia gospodarczego :lol: . Nie wiem jak wyglądają,bo te drzwi które wybraliśmy wcześniej nie mogły do nas dotrzeć od 2 tygodni,więc zrezygnowaliśmy z nich i Kamlot dziś wybrał i zakupił, jedno jest pewne są w kolorze złotego dębu,zobaczę je w piątek :roll:

No to i ja podpisuję się pod listę niecierpliwie czekających na jakieś fotki :) bo tyle się u Was dzieje na budowie,że hoho :D

Ale miałaś przygodę z tymi obcasami :lol: Przypomniała mi się jedna moja koleżanka ze studiów :D Po obronie czekałyśmy na resztę dziewczyn i na naszego promotora,żeby sobie trochę podyskutować i wznieść toast.....no i ta koleżanka tak stała sobie przy ścianie i bawiła się tak swoją jedną nogą - w takim sensie,że kręciła sobie obcasem,to go opierała o ścianę......aż wreszcie trrrach....złamał jej się całkiem :lol::o Biedaczka poleciała szybko do akademika,żeby buty przebrać :lol::lol:........ja to bym już została - nie chciałoby mi się lecieć i później wracać :wink::lol: