taka_ja taki_on 05.09.2009 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 Witammmmmmmmmmmm... Otwieram "SKRZAT - DZIENNIK KAMLOTKA" STRONA 2 z 2 lecę kursorem na dół, mało oczopląsu niedostanę a tutaj... A tutaj...... Czw, 16 Lipiec 2009 08:53 http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14515/SugarwareZ-074.gif Nu i smutno mi się zrobiło jak cholera, bo czekam i czekam na te fotkia tutaj nic A tyle pracy zrobiliscie... Ooooooo i będę płakała http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14285/36_2_18.gif http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14285/36_2_58.gif Ale to nie wszystko, bo od tego ryku będę obsmarkana i Misiek ucieknie ode mnie i zero sexu i nawet tulenia... http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14285/36_20_5.gif Nu to teraz załóz sobie na fotoszoku kolejne konto -ja mam 2 i powklejaj tu NAM fotki... A właśnieeeeeeeeeeeeeeeee ktos obiecał zdjęcie z wesela... to so jutlo bendom te ztjencia? Z obcasów się usmiałam a tekst Gosi (perłowki) z trampkami mnie rozwalił ahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... ahahaaa... Asiu jeszcze trochę a WY tam się przeprowadzicie... tyle się dzieje u WAS... Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 05.09.2009 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 Ło matko toż kto jak kto..ale ja musiałam akurat zacząć 13 stronę Idę szukac czarnego kota i musze go przerzucić za siebie... Potem poszukac czterolistnej koniczyny, zobaczyć kobietę w okularach za kierownicą... Jezoo a tutaj ciemno bo 22 -ga... Eeeeeeeeeeeee 13 to taki zabobon... Pozdrawiam... - kici kici... - gdzie ten kot sąsiadki, on jest czarny..łapki mu przemalujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 06.09.2009 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 Hellloooooo a gdzie Asieńka pewnie fotki pstryka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 06.09.2009 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 pewnie fotki pstryka lepiej niech pstryka bo dziennik już się pewnie w najgłębsze czeluści forum zapadł że nie wspomnę o tym, że my tu z ciekawości usychamy........aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..........Miśce ucierpi nawet przez to życie erotyczne Ale to nie wszystko, bo od tego ryku będę obsmarkana i Misiek ucieknie ode mnie i zero sexu i nawet tulenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 06.09.2009 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..........Miśce ucierpi nawet przez to życie erotyczne A to prawda a jej sex jest potrzebny na rozładowanie stresów budowlanych hmmmm......i co teraz ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 08.09.2009 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Asia przeczytałam twój dziennik. Gratuluję postępów, idziesz jak burza. Z tą podkową to dobre, koń by się uśmiał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 08.09.2009 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Podoba mi się ściana na akwarium. Widziałam w realu tak zrobione cudo. Będzie wyglądać powalająco. Nikt nie oderwie oczu. Dobry patent, dla tych co się martwią o wygląd wnętrza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 08.09.2009 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Przebojowa przygoda z budowaniem. Przeboje są i będą. Na to nie ma się wpływu. Ja u siebie mam same przebojowe hity. Skupisko rzec można. Mi tylko czekać na platynową płytę. Więc głowa do góry!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 09.09.2009 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Noooo, jakie postępy!!! I jesteś TERAZ ? To co? Kawka? U mnie czy u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 09.09.2009 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Asiuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.... Zaglądam do dziennika a tutaj niespodzianka Ale przyznam, że ładne drzwi wejściowe i okna super w tym domku wyglądają... zupełnie inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 09.09.2009 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Asiu ślicznie u Ciebie okienka piękne , drzwi boskie. pędzicie jak strusieeeeee długo długo nic nie pisałaś a teraz siuppppp i nas zasypiesz zdjęciami to nic kochana my czekamy na takie burze zdjęć pięknie ...... pięknie ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 09.09.2009 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Jaki to kolor - na metce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 09.09.2009 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Jaki to kolor - na metce złoty dąb,okna i drzwi i o dziwo polskie i nawet pasują kolorem,choc z różnych firm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 09.09.2009 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 dzięki dziewczyny za gratki,ide zatlić i powrzucam jeszcze trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 09.09.2009 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 ale się pięknie zrobiło A mówiłam Ci już, że masz przepiękną dachówkę .....sama bym taką wybrała okna pięknie się do niej komponują (dla mnie to dobra wiadomość) drzwi wejściowe śliczne - jaką mają szerokość??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 09.09.2009 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 dzięki dziewczyny za gratki,ide zatlić i powrzucam jeszcze trochę po łapkach dostaniesz to przestaniesz tlić lepiej nam tu zdjątka wrzucaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 09.09.2009 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 dzięki dziewczyny za gratki,ide zatlić i powrzucam jeszcze trochę Zrobiłaś mi smaka - to ja też idę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 09.09.2009 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 upsssssssssssssssss za chwilę i ja zrypkę od Gosi dostanę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 09.09.2009 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Perłóweczka, dajże dziewczynie spokój! Póki co jeszcze w tym kraju mamy wolność i palenie jest legalne Przynajmniej palenie papierosów. Na marginesie, dziewczyna własnym kosztem ratuje budżet państwa. Gdzie niby idą pieniądze z tej złodziejskiej akcyzy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 09.09.2009 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 dzięki dziewczyny za gratki,ide zatlić i powrzucam jeszcze trochę Zrobiłaś mi smaka - to ja też idę Nooooo niemogę ..... czy te baby oszalały rzucic mi juz te palenie bo grzywki wam się żółte zrobią od tego kopcenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts