Perłóweczka 09.09.2009 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Perłóweczka, dajże dziewczynie spokój! Póki co jeszcze w tym kraju mamy wolność i palenie jest legalne Przynajmniej palenie papierosów. Na marginesie, dziewczyna własnym kosztem ratuje budżet państwa. Gdzie niby idą pieniądze z tej złodziejskiej akcyzy? ja tak muszę bo ja niedawno rzuciłam palenie a one mnie tu kuszą i kuszą..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 09.09.2009 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 upsssssssssssssssss za chwilę i ja zrypkę od Gosi dostanę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 09.09.2009 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 no...już się dotleniłam....i dalej czekam na fotki nowe Gosiu zazdroszczę ci że rzuciłaś to świństwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 09.09.2009 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 no...już się dotleniłam....i dalej czekam na fotki nowe już są - elektryka pikna Gosiu zazdroszczę ci że rzuciłaś to świństwo ale za to więcej pije ....hi hi hi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 09.09.2009 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 widać, że dużo pracy włożone chciałabym u siebie juz widzieć takie kabelki na ścianach......no i macie już z głowy odwodnienie koło domu ale za to więcej pije ....hi hi hi to się uzupełniamy A mój mąż pyta się mnie przed chwilą:"co wy tam tak piszecie....? twoje koleżanki nie wiedzą, że jest teraz MECZ....??????" Jak zwykle nasi przesrają już jest 3:0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 09.09.2009 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 ale się pięknie zrobiło A mówiłam Ci już, że masz przepiękną dachówkę .....sama bym taką wybrała okna pięknie się do niej komponują (dla mnie to dobra wiadomość) drzwi wejściowe śliczne - jaką mają szerokość??? czyli dobrze wybrałyśmy dachówkę,naprawdę jest piekna,skubana póki co lśni w słońcu z daleka,jak raz jechałam autobusem to kierowca skarzył sie,ze go ten dach oslepia za każdym razem gdy jedzie i swieci słońce drzwi mają 100cm szerokosci z oscieżnicą, są anty z atestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 09.09.2009 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Perłóweczka, dajże dziewczynie spokój! Póki co jeszcze w tym kraju mamy wolność i palenie jest legalne Przynajmniej palenie papierosów. Na marginesie, dziewczyna własnym kosztem ratuje budżet państwa. Gdzie niby idą pieniądze z tej złodziejskiej akcyzy? są wydawane na bzdety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 09.09.2009 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 dzięki dziewczyny za gratki,ide zatlić i powrzucam jeszcze trochę Zrobiłaś mi smaka - to ja też idę Nooooo niemogę ..... czy te baby oszalały rzucic mi juz te palenie bo grzywki wam się żółte zrobią od tego kopcenia ja palę na balkonie,a że w Chełmnie hula wiatr,więc dym od razu rozwiewa,więc grzywce nic nie grozi,a poza tym mam balejaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 09.09.2009 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 widać, że dużo pracy włożone chciałabym u siebie juz widzieć takie kabelki na ścianach......no i macie już z głowy odwodnienie koło domu ale za to więcej pije ....hi hi hi to się uzupełniamy A mój mąż pyta się mnie przed chwilą:"co wy tam tak piszecie....? twoje koleżanki nie wiedzą, że jest teraz MECZ....??????" Jak zwykle nasi przesrają już jest 3:0 normalne i po co ogladać,jak już z góry wiadomo jaki bedzie wynik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 09.09.2009 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 ale się pięknie zrobiło A mówiłam Ci już, że masz przepiękną dachówkę .....sama bym taką wybrała okna pięknie się do niej komponują (dla mnie to dobra wiadomość) drzwi wejściowe śliczne - jaką mają szerokość??? czyli dobrze wybrałyśmy dachówkę,naprawdę jest piekna,skubana póki co lśni w słońcu z daleka,jak raz jechałam autobusem to kierowca skarzył sie,ze go ten dach oslepia za każdym razem gdy jedzie i swieci słońce drzwi mają 100cm szerokosci z oscieżnicą, są anty z atestem to dobrze mam nadzieję, że moja też będzie oślepiać Ja też mam drzwi na 100cm (zmniejszyliśmy ze 110, żeby się we wiatrołapie szafa na bety wymieściła)....no i u ciebie widzę, że na 100 też piękne drzwi można wybrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 09.09.2009 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 jak rozpoczniesz etap poszukiwań drzwi,a to nastąpi niedługo,to zobaczysz,że też mogą i drzwi przyprawić o zawrót głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 09.09.2009 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Łał ile zdjęć, kawał dobrej roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 09.09.2009 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Co do drzwi to racja, ja jeszcze nie teraz a już mam bolączkę głowy w tym temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 09.09.2009 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 jak rozpoczniesz etap poszukiwań drzwi,a to nastąpi niedługo,to zobaczysz,że też mogą i drzwi przyprawić o zawrót głowy Nie strasz mnie Dopiero zaczynam wybory a już mam dość - wolałabym żeby za mnie ktoś decydował (niekiedy) Człek się cieszy że się na coś wreszcie zdecydował a tu już kolejne sprawy czekają i kolejne decyzje i mnoży się to a nie ubywa A co będzie przy wykończeniówce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 09.09.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 A co będzie przy wykończeniówce wykończy nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 09.09.2009 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 co będzię -nie wiem, ale wiem co moze być,widziałam taki ładny niebieski kaftan nie wiem tylko u której z Was . Nic z tych rzeczy ,damy radę i każdy z nas z osobna,bedzie miała swój najpiekniejszy domek pod słońcem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 09.09.2009 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 A co będzie przy wykończeniówce wykończy nas nie strasz ją będzie dobrze,bo to raczej my ja wykończymy http://www.cosgan.de/images/midi/teufel/f030.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 09.09.2009 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 A co będzie przy wykończeniówce wykończy nas nie strasz ją będzie dobrze,bo to raczej my ja wykończymy http://www.cosgan.de/images/midi/teufel/f030.gif Jak to mówią co nas nie zabije to nas wzmocni. Tak będzie i w tym temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 09.09.2009 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 co będzię -nie wiem, ale wiem co moze być,widziałam taki ładny niebieski kaftan nie wiem tylko u której z Was . Nic z tych rzeczy ,damy radę i każdy z nas z osobna,bedzie miała swój najpiekniejszy domek pod słońcem No z ust mi to wyjęłaś......właśnie miałam ten kaftan wspomnieć, że w razie czego sie przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 09.09.2009 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Niebieski kaftan, różowe tabletki ( chociaż te ziołowe są niebieskie... ) "co nas nie zabije to nas wzmocni" Zawsze dziewczyny, twierdziłam: lepiej się zużyć niż zardzewieć powodzenia wszelakiego Wam życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts