kamlotek 10.09.2009 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Madmegs ,my nie zardzewiejemy przy budowie domu nie ma takiej mozliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 10.09.2009 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 no to wychodzi na to, że ja też nie .......zardzewieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 11.09.2009 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Witam Asiu...... Popatrzyłam na te kabelki, drzwi od wewnatrz i nawet ty w tych drzwiach się odbijasz... ładnie Tobie w tej fryzurce... balejaż ... ula la A mi się wydaje że ja rdzewieję... Bo jak czasami chodzę to w kolanie mi pstryka Pisałam ale jeszcze raz napiszę - piknie piknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 14.09.2009 08:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Witam Asiu...... Popatrzyłam na te kabelki, drzwi od wewnatrz i nawet ty w tych drzwiach się odbijasz... ładnie Tobie w tej fryzurce... balejaż ... ula la A mi się wydaje że ja rdzewieję... Bo jak czasami chodzę to w kolanie mi pstryka Pisałam ale jeszcze raz napiszę - piknie piknie lecę sprawdzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 14.09.2009 08:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 ja nic nie widzę a poza tym to nie byłabym ja tylko mój osobisty bo to on robił te zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 14.09.2009 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 dzien doberek przyszłam sie przywitac i co tam ciekawego słychac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 14.09.2009 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 ja nic nie widzę a poza tym to nie byłabym ja tylko mój osobisty bo to on robił te zdjecia Ahahaaaaaaaaaaaaaaaaaa A ja tylko czekałam kiedy któraś coś odpisze i założe się, że nie jedna poleciała do dziennika sprawdzić ahahahaaaaaaaaaaaaa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 14.09.2009 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 A wróciłam napisać, że zapewne już z wesela masz te zdjęcia -to chętnie zerknę na NK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 14.09.2009 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 No proszę proszę - jakie piękne zdjątka nareszcie pojawiły się w dzienniku A już myślałam,że może link do swojego dziennnika zgubiłaś albo coś :lol:......hehehe z Ciebie się śmieję,a sama coś dawno u siebie nie zamieszczałam :lol:.......czas nadrobić zaległości No ale super już Wasz domek wygląda Okna i drzwi - miodzio My też mamy weneckie w drzwiach,tylko takie mniejsze Długo wybieraliście drzwi? Bo tyle teraz tych modeli,że ciężko się zdecydować,które wybrać,co nie? .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 15.09.2009 07:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Iza drzwi kupił mój szanowny ,tak szybko ,jak szybko kupuje sie chleb w piekarni.Wszedł,zobaczył,kupił i za 2 godz. drzwi były na budowie . Miały być inne,ale skoro tamta hurtownia nas olewała,no bo jak inaczej powiedzieć,gdy termin dostawy jest ciągle przesuwany . Na dodatek jak przyszły to nie w takim kolorze jak powinny być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 15.09.2009 07:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 A wróciłam napisać, że zapewne już z wesela masz te zdjęcia -to chętnie zerknę na NK Zdjęcia to ja widziałam,ale ich nie mam,bo swój aparat zapomnieliśmy , po prostu trzeba je w koncu kiedyś skopiować, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 15.09.2009 07:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 dzien doberek przyszłam sie przywitac i co tam ciekawego słychac powoli do przodu jessi,dawno Cię nie widziałam i bardzo się cieszę ,że znowu jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 15.09.2009 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 dzien doberek przyszłam sie przywitac i co tam ciekawego słychac powoli do przodu jessi,dawno Cię nie widziałam i bardzo się cieszę ,że znowu jesteś ja tez sie cieszę że znowu mogę spokojnie "podgladać " wasze poczynania w domkach i się udzielać na fm buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 15.09.2009 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 teraz domek wyglada tak przytulniej z tymi tynkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 15.09.2009 09:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 ja też mówiłam swojemu,że można by już zamieszkać jak tylko ekipa od tynków odjechała,od razu pomyłam okna na dole,bo strasznie denerwowały mnie te zacieki na oknach po umyciu przez tynkarzy, same białe zacieki.Ale teraz można już sobie śmielej pomarzyć o dalszym wykańczaniu się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 15.09.2009 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 ja też mówiłam swojemu,że można by już zamieszkać jak tylko ekipa od tynków odjechała,od razu pomyłam okna na dole,bo strasznie denerwowały mnie te zacieki na oknach po umyciu przez tynkarzy, same białe zacieki.Ale teraz można już sobie śmielej pomarzyć o dalszym wykańczaniu się hihihi ja też bym pomyła wszystkie okna nawet gdyby nie było tych zacieków ,to teraz powoli zaczniecie "iśc " w stronę wykończeniówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 15.09.2009 10:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 od wiosny ,coś rozpoczniemy,na razie trzeba odpocząć i pozbierać parę guldenów budowlanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 15.09.2009 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Ja myslałam, że u nas będa okna -ale niestey właśnie Asiu te guldeny budowlane by się oj przydały Ale od dawna chorowałam na złoty dąb... a takie drzwi jak Wasz- może podobne bardzo oglądałam jeszcze niedawno Asiu oj trzeba i odpocząć -trzeba... U nas dach i the end do wiosny (chyba) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 15.09.2009 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Hejka No idziecie jak burza! Gratuluję!!!! :):) Dziękuję za fotki especially 4 me A co to jest ten pomarańczowy kabel owinięty wokół bednarki? :0 Bo nie kumam Tynki śliczniutkie, nic tylko jak mówi kropecka - zamówić mobilny internet - i można mieszkać! buziaczki M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 15.09.2009 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Hejka No idziecie jak burza! Gratuluję!!!! :):) Dziękuję za fotki especially 4 me A co to jest ten pomarańczowy kabel owinięty wokół bednarki? :0 Bo nie kumam Tynki śliczniutkie, nic tylko jak mówi kropecka - zamówić mobilny internet - i można mieszkać! buziaczki M. to zwykły przedłużacz okręcony wokół bednarki,aby go nie zasypać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts