madmegs 15.09.2009 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 hyhyhy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 15.09.2009 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Miały być inne,ale skoro tamta hurtownia nas olewała,no bo jak inaczej powiedzieć,gdy termin dostawy jest ciągle przesuwany . Na dodatek jak przyszły to nie w takim kolorze jak powinny być Ojj wiem coś o tym olewaniu nie tylko związane z budową Jak w zeszłym roku podejmowaliśmy decyzję,jakie wesele robić (1 czy 2 dniowe),to napisałam maila do jednej restauracji,z zapytaniem czy mają jakieś wolne terminy na sierpień 2010.......brak kontaktu....więc zadzwoniłam i Pani mi powiedziała,że szefowej nie ma,ale jakbym mogła jeszcze raz wysłać maila z wszystkimi pytaniami,to oni odpowiedzą i napiszą,czy sierpień ok......przy czym po miesiącu dostałam odpowiedź,że sierpień już zajęty - i tyle - żadnych propozycji innego terminu,informacji co mają w ofercie,jakie ceny itp.,więc napisałam im zdenerwowana,że już z góry założyli,że jak nie mają sierpnia wolnego,to nic innego nie wezmę i nie odpowiedzieli mi na pytania,a może jakby mieli jakąś ciekawą ofertę,to nawet i wrzesień mógłby być .....to Pani mi odpisała,że istnieje jeszcze kontakt telefoniczny!! a przecież dzwoniłam już.....no więc mój Mężuś się wkur.....zył .....i napisał do nich,że jż dzwoniłam i jako,że nie mogli mi wszystkich odpowiedzi udzielić telefonicznie,więc mieli mi napisać, i żeby na przyszłość bardziej dbali o dobro klienta .... A ostatnio chciałam się zarejestrować na wizytę u naczyniowca (problem z żylakami niestety ),więc napisałam maila z zapytaniem ile kosztuje wizyta i USG oraz ewentualny zabieg i czy dałoby się zapiać na październik....a oni mi w ogóle nie odpowiedzieli na ani jedno pytanie,tylko że muszę z chirurgiem rozmawiać i on zadecyduje jakie środki zastosować.........no ja nie wiem,co oni z tymi cenami mają,że podawać nie chcą toż nie będę w ciemno szła,żeby mi później walnęli jakąś sumę i dooopa Echhh szkoda gadać......a myślałam,że teraz trza się bić o klienta,ale w Polsce to nigdy chyba nie będzie tak jak w Irlandii - klient nasz pan (czasami aż do przesady).... Aż mi się jedna historyjka przypomniała z zeszlorocznego pobytu w Polsce Byłam z siostrą na zakupach i tak sobie weszłyśmy do takiego małego sklepiku z ozdobami do włosów,żeby coś dla mojej siostrzenicy kupić ale tak tam było mało miejsca,że moja siostra przez przypadek trąciła jakąś spineczkę i ta spadła i się odczepiła ozdoba od spinki (co wystarczyłoby przykleić i spoko by było).....no więc moja siostra mówi,że ona zapłaci za to,a ekspedientka na to: NO OCZYWIŚCIE ŻE TAK! :o:o....no i siostra zapłaciła 5 zeta z pier....spinkę - i to nic specjalnego....:x....a ja do niej tak mówię - żeby ekspedientka słyszała: "W Irlandii to by Cię jeszcze przepraszali za to,co się stało,a już na pewno nie musiałabyś za nic płacić" !! Aż się boję powrotu czasami.....:lol: Ależ się rozpisałam ......nio ale przyznacie mi rację,że mogliby u nas lepiej tych klientów traktować Echhhh coś jeszcze dla porównania przytoczę,bo mi się tak przypomniało - Asiu sorki za "zaśmiecanie" bzdetami dziennika Jak mama była u mnie i pojechałyśmy na zakupy,to zrobiłyśmy spore zakupy w jednym sklepie i później poszłyśmy do tego samego,tylko na innej ulicy (a miałyśmy kilka siatek z takiego samego sklepu) i moja mama taka zagubiona pyta się mnie co z tymi siatkami,czy mamy iść do jakiegoś ochroniarza albo gdzieś zostawić :o.....no wiecie,szczerze mówiąc,to do głowy by mi to już nie przyszło,a ona nie mogła się nadziwić,że po sklepach możemy bez problemów chodzić z siatami z innych sklepów :)....jak idę do Tesco,to na wózku mam kilka siatek z zakupami z innych sklepów i np. kurtkę,a ekspedientki na to nie zwracają uwagi A w Polsce: czy może Pani podnieść kurtkę? ....no bez porównania - kiedy to się zmieni? Dobra,już nie nawijam ne na temat .....tak mnie jakoś naszło Dobrej nocki życzę do jutra!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 15.09.2009 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Miały być inne,ale skoro tamta hurtownia nas olewała,no bo jak inaczej powiedzieć,gdy termin dostawy jest ciągle przesuwany . Na dodatek jak przyszły to nie w takim kolorze jak powinny być Ojj wiem coś o tym olewaniu nie tylko związane z budową Jak w zeszłym roku podejmowaliśmy decyzję,jakie wesele robić (1 czy 2 dniowe),to napisałam maila do jednej restauracji,z zapytaniem czy mają jakieś wolne terminy na sierpień 2010.......brak kontaktu....więc zadzwoniłam i Pani mi powiedziała,że szefowej nie ma,ale jakbym mogła jeszcze raz wysłać maila z wszystkimi pytaniami,to oni odpowiedzą i napiszą,czy sierpień ok......przy czym po miesiącu dostałam odpowiedź,że sierpień już zajęty - i tyle - żadnych propozycji innego terminu,informacji co mają w ofercie,jakie ceny itp.,więc napisałam im zdenerwowana,że już z góry założyli,że jak nie mają sierpnia wolnego,to nic innego nie wezmę i nie odpowiedzieli mi na pytania,a może jakby mieli jakąś ciekawą ofertę,to nawet i wrzesień mógłby być .....to Pani mi odpisała,że istnieje jeszcze kontakt telefoniczny!! a przecież dzwoniłam już.....no więc mój Mężuś się wkur.....zył .....i napisał do nich,że jż dzwoniłam i jako,że nie mogli mi wszystkich odpowiedzi udzielić telefonicznie,więc mieli mi napisać, i żeby na przyszłość bardziej dbali o dobro klienta .... A ostatnio chciałam się zarejestrować na wizytę u naczyniowca (problem z żylakami niestety ),więc napisałam maila z zapytaniem ile kosztuje wizyta i USG oraz ewentualny zabieg i czy dałoby się zapiać na październik....a oni mi w ogóle nie odpowiedzieli na ani jedno pytanie,tylko że muszę z chirurgiem rozmawiać i on zadecyduje jakie środki zastosować.........no ja nie wiem,co oni z tymi cenami mają,że podawać nie chcą toż nie będę w ciemno szła,żeby mi później walnęli jakąś sumę i dooopa Echhh szkoda gadać......a myślałam,że teraz trza się bić o klienta,ale w Polsce to nigdy chyba nie będzie tak jak w Irlandii - klient nasz pan (czasami aż do przesady).... Aż mi się jedna historyjka przypomniała z zeszlorocznego pobytu w Polsce Byłam z siostrą na zakupach i tak sobie weszłyśmy do takiego małego sklepiku z ozdobami do włosów,żeby coś dla mojej siostrzenicy kupić ale tak tam było mało miejsca,że moja siostra przez przypadek trąciła jakąś spineczkę i ta spadła i się odczepiła ozdoba od spinki (co wystarczyłoby przykleić i spoko by było).....no więc moja siostra mówi,że ona zapłaci za to,a ekspedientka na to: NO OCZYWIŚCIE ŻE TAK! :o:o....no i siostra zapłaciła 5 zeta z pier....spinkę - i to nic specjalnego....:x....a ja do niej tak mówię - żeby ekspedientka słyszała: "W Irlandii to by Cię jeszcze przepraszali za to,co się stało,a już na pewno nie musiałabyś za nic płacić" !! Aż się boję powrotu czasami.....:lol: Ależ się rozpisałam ......nio ale przyznacie mi rację,że mogliby u nas lepiej tych klientów traktować Echhhh coś jeszcze dla porównania przytoczę,bo mi się tak przypomniało - Asiu sorki za "zaśmiecanie" bzdetami dziennika Jak mama była u mnie i pojechałyśmy na zakupy,to zrobiłyśmy spore zakupy w jednym sklepie i później poszłyśmy do tego samego,tylko na innej ulicy (a miałyśmy kilka siatek z takiego samego sklepu) i moja mama taka zagubiona pyta się mnie co z tymi siatkami,czy mamy iść do jakiegoś ochroniarza albo gdzieś zostawić :o.....no wiecie,szczerze mówiąc,to do głowy by mi to już nie przyszło,a ona nie mogła się nadziwić,że po sklepach możemy bez problemów chodzić z siatami z innych sklepów :)....jak idę do Tesco,to na wózku mam kilka siatek z zakupami z innych sklepów i np. kurtkę,a ekspedientki na to nie zwracają uwagi A w Polsce: czy może Pani podnieść kurtkę? ....no bez porównania - kiedy to się zmieni? Dobra,już nie nawijam ne na temat .....tak mnie jakoś naszło Dobrej nocki życzę do jutra!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 16.09.2009 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 dzien dobry przybiegłam się przywitac i o zdrowko spytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 16.09.2009 07:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 zdrówko w jak najlepszym porządku ,co chwilę zerkam na zegar,aby sprawdzić czy to aby nie czas na kolejną kawę a co tam słychać u Was dziewczyny zapraszam na kawkę http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/13651/zdjecie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 16.09.2009 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 z chęcia przyłącze sie do wspólnej kawki!! ..jakoś mi dzis robota nie idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 16.09.2009 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Dzień dobry Mogę prosić o usunięcie nadmiaru postów?? Wczoraj wieczorem coś nie tak było i z moim netem i z FM i mi kilka razy wysłało tego samego :o:x Miłego dzionka życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 16.09.2009 08:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 zapraszam,ja sobie zaparzyłam z białą czekoladą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 16.09.2009 08:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Dzień dobry Mogę prosić o usunięcie nadmiaru postów?? Wczoraj wieczorem coś nie tak było i z moim netem i z FM i mi kilka razy wysłało tego samego :o:x Miłego dzionka życzę tylko jak to zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 16.09.2009 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 zapraszam,ja sobie zaparzyłam z białą czekoladą o to podziel sie z koleżanką hihihihiih wiesz co ja też musze sobie zrobic kawusie z mleczkiem ide włączyć expres ,ktoś ma tez ochote ..to od razu zaparzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 16.09.2009 08:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 [ ,ktoś ma tez ochote ..to od razu zaparzę ja się wproszę,ale tak po południu,gdy przyjdzie ochota na 3 kawkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 16.09.2009 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 [ ,ktoś ma tez ochote ..to od razu zaparzę ja się wproszę,ale tak po południu,gdy przyjdzie ochota na 3 kawkę e to ty kawoszka jesteś to tak jak ja hihi , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 16.09.2009 08:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 ma człowiek tych nałogów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 16.09.2009 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 ma człowiek tych nałogów hihihi moją jest kawa hihi zawsze rano jak wstanę to pierwsze robię sobie kaweczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 16.09.2009 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Mmmmm a kawka pycha jeszcze takie pyszne muffinki do niej - miodzio :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 16.09.2009 08:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 również uwielbiam mufinki czekoladowo-orzechowe,często je piekę jesienią,gdy już są orzechy włoskie. szybko się je robi i piecze ,a jeszcze szybciej zjada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 16.09.2009 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Dołączam się do kawusi i przekąsek. Mam nadzieję, że kawka jeszcze nie wystygła. W niedzielę naszło mnie na placek ze śliwkami i dawaj do roboty. Okazało się, że zgubiłam mój super świetny przepis, więc postanowiłam zrobić z książki kucharskiej. Co do słowa trzymałam się przepisu i wyszedł zakalec. To sobie w niedzielę pojadłam, dobrze, że tu częstują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 16.09.2009 09:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 szkoda,że nie wyszło,ja ostatnio zostałam poczęstowana plackiem ze śliwkami przez sąsiadkę, mówię Wam niebo w gębie,muszę ją poprosić o przepis, koniecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 16.09.2009 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 przwitam się i lece do pracy... miłego dnia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 17.09.2009 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Asiu wczoraj 2 wiadomości po 24-tej pisałam, a tutaj jakieś błędy mi wyskakiwały, jak chciałam wysłać -ciut nie słownik... Zaglądam dzisiaj, pomyslałam, że może jednak są te wiadomości, ale jednak nie wskoczyły. A pisałam , że wykwity to przerabane, ba nawet po 3 latach potrafią wyjść na klinkierze, Misiek mi mówił, że jego koledzy -budowlancy nieraz mieli z tym problem i tak na serio to nikt dokładnie nie wie, od czego, bo albo w klinkierze są substancje jakieś, czy źle wypalony -no niewiadomo, bo raz wychodziły, raz nie i wszystko dobrze. A zaprawa specjalna itp. Mówił mi Misiek, że wtedy też stosowali rózne preparaty i nici, bo takie oleje to na zewnatrz smarujesz, a to wewnatrz zachodzi reakcja -często fugi z zaprawą też. Może gdzieś Asiu jest jakiś wątek o tych wykwitach... Jak zas nieduże i mało widoczne -dałabym sobie spokój -wiem, że to wkurza, ale po co wydawać kaskę a i tak nici z tego, chyba, że są faktycznie teraz jakieś preparaty ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts