waldi8321 24.09.2009 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 my chyba bedziemy musiały laptopy brac do łazienki Najpierw trzeba by było zakupić full wypas muszle .....jakieś ocieplane deski itp. :lol:.....tak,żeby było miło i wygodnie..:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 24.09.2009 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Najpierw trzeba by było zakupić full wypas muszle .....jakieś ocieplane deski itp. :lol:.....tak,żeby było miło i wygodnie..:lol: teraz są takie cuda ze szok full wypas nawet była kiedys u kamlotka w dzienniku . trzeba odszukac fotki. taka napewno by nam pasowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 24.09.2009 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Najpierw trzeba by było zakupić full wypas muszle .....jakieś ocieplane deski itp. :lol:.....tak,żeby było miło i wygodnie..:lol: teraz są takie cuda ze szok full wypas nawet była kiedys u kamlotka w dzienniku . trzeba odszukac fotki. taka napewno by nam pasowała Kto wie....może by i było to lepsze od ciągłego leżenia w łóżku - bo można się płaskodoopia dorobić :lol: a u kamlotka to super była ta deska :o pozwolę sobie zamieścić obrazek http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/13651/ulrich-toiletspa-deska-s_11490_m.jpg :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 24.09.2009 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 no widzisz ze cudooo to kiedy kupujemy bo jak hurtowe zamówienie to taniej będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 24.09.2009 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 mnie też się podoba to cudo a nasz forumowy i znany Bob Budowniczy chyba poszła spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 24.09.2009 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 mnie też się podoba to cudo a nasz forumowy i znany Bob Budowniczy chyba poszła spać pewnie masuje mężowi plecki albo cóś inne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 24.09.2009 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 jeszcze nie wiem co w praktyce takie"cóś" potrafi robić ale wiem,przeczuwam,ze nie miałby nic przeciw masowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 24.09.2009 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Londyńczyków lukałam Juz jedna nogą byłam u Morfeusza... gdy obudził mnie Misiek z lampką i mówi: - piecyk znowu nie działa... To pojechaliśmy na budowę, wykopalismy naszą bednarkę - przedłuzyliśmy od niej kabel i do wiadra z wodą wsadzilismy... Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii mamy ciepłą wodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 24.09.2009 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 A na serio piecyk zrobiony i znowu siadł... Teraz poszła w nim membrana..jeszcze trochę a u nas będzie jak w tym programie -usterka ahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 24.09.2009 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 pierniczysz naprawdę ,a dziś o bednarce była mowa ja bym w życiu nie wpadła na taki pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 24.09.2009 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 A na serio piecyk zrobiony i znowu siadł... Teraz poszła w nim membrana..jeszcze trochę a u nas będzie jak w tym programie -usterka ahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa no coś Ty nie daj się tak jakiemus piecykowi pokonaj go !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 24.09.2009 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 czyli co to z tą bednarką to ściema,bo nie kumam już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 24.09.2009 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Ja też nie kumam za bardzo.........ale i tak twardo czytam....może coś wykumam :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 24.09.2009 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 No ja rżnąć w pampersa nie będę -bo odpażę szybko sobie krocze, a jak Kaczka kuper też nie przystoi mieć... Jak juz to deska może być... Umyje i w ogóle osuszy hm hm... kamlotek napisał: mnie też się podoba to cudo a nasz forumowy i znany Bob Budowniczy chyba poszła spać pewnie masuje mężowi plecki albo cóś inne ne ne ne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 24.09.2009 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 jeszcze nie wiem co w praktyce takie"cóś" potrafi robić ale wiem,przeczuwam,ze nie miałby nic przeciw masowaniu ups a ja myślałam,że Gośce chodzi o deskę,a teraz po powtórnym przeczytaniu -wyszło,że myślała o Miśce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 24.09.2009 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 czyli co to z tą bednarką to ściema,bo nie kumam już Asiu teraz takkkkkkkkkkkk wczesniej -nie -to jakby początek piorunochronu..wody niestety nie zagrzeje... Nu chyba, ze od wysokiego napięcia uziemienie idzie -ahahaaaaaaaaaaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 24.09.2009 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 jeszcze nie wiem co w praktyce takie"cóś" potrafi robić ale wiem,przeczuwam,ze nie miałby nic przeciw masowaniu ups a ja myślałam,że Gośce chodzi o deskę,a teraz po powtórnym przeczytaniu -wyszło,że myślała o Miśce A to o mnie pisała? Ja tez myslałam, że o desce... Idę już ale na swoją deskę..a Misiek mówi -ciszej..bo chichram dzisiaj jak kopnięta... ale jak mam się nie chichrać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 24.09.2009 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Hello dziewczynki ale mnie hihańsko ominęło! Rozrabiacie tu jak pijany zając w kapuście hahhahaha Tak szybko chciałam dołaczyć do kamlotkowego plotkowania że logując się wpisywałam w pozycję "użytkownik: jej nicka A potem się wk...wiałam że nie mogę się zalogować. Chyba dopiero za trzecim razem zajarzyłam, że madmegs a nie kamlotek mam wpisać hahhaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 24.09.2009 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Asiu teraz takkkkkkkkkkkk wczesniej -nie -to jakby początek piorunochronu..wody niestety nie zagrzeje... Nu chyba, ze od wysokiego napięcia uziemienie idzie -ahahaaaaaaaaaaaaaa Miska Ty nas zakręcisz jak wekiiiiii tymi wykładami bo my nie kumamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 24.09.2009 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 to o co chodzi z tym wiadrem bo kompletnie nie kumam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts