Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Skrzat - komentarze do dziennika budowy

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najpierw trzeba by było zakupić full wypas muszle :lol:.....jakieś ocieplane deski itp. :lol::lol:.....tak,żeby było miło i wygodnie..:lol::lol:

teraz są takie cuda ze szok :o full wypas :wink:

nawet była kiedys u kamlotka w dzienniku . trzeba odszukac fotki. taka napewno by nam pasowała 8)

Kto wie....może by i było to lepsze od ciągłego leżenia w łóżku - bo można się płaskodoopia dorobić :o:lol::lol: a u kamlotka to super była ta deska :o:o pozwolę sobie zamieścić obrazek http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/13651/ulrich-toiletspa-deska-s_11490_m.jpg :lol::lol:

Londyńczyków lukałam :wink: Juz jedna nogą byłam u Morfeusza... gdy obudził mnie Misiek z lampką i mówi:

- piecyk znowu nie działa...

To pojechaliśmy na budowę, wykopalismy naszą bednarkę - przedłuzyliśmy od niej kabel i do wiadra z wodą wsadzilismy...

Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii mamy ciepłą wodę

:lol: :lol: :lol:

No ja rżnąć w pampersa nie będę -bo odpażę szybko sobie krocze, a jak Kaczka kuper też nie przystoi mieć...

Jak juz to deska może być...

Umyje i w ogóle osuszy hm hm...

:lol: :lol: :lol:

kamlotek napisał:

mnie też się podoba to cudo

a nasz forumowy i znany Bob Budowniczy chyba poszła spać

pewnie masuje mężowi plecki albo cóś inne

:o :o :o

ne ne ne... :lol:

jeszcze nie wiem co w praktyce takie"cóś" potrafi robić :wink:

ale wiem,przeczuwam,ze nie miałby nic przeciw masowaniu :lol:

ups :oops: :oops: :oops:

a ja myślałam,że Gośce chodzi o deskę,a teraz po powtórnym przeczytaniu -wyszło,że myślała o Miśce :lol:

A to o mnie pisała? Ja tez myslałam, że o desce... :lol: :lol: :lol:

Idę już ale na swoją deskę..a Misiek mówi -ciszej..bo chichram dzisiaj jak kopnięta... ale jak mam się nie chichrać?

Hello dziewczynki :D

ale mnie hihańsko ominęło! :wink: Rozrabiacie tu jak pijany zając w kapuście hahhahaha

Tak szybko chciałam dołaczyć do kamlotkowego plotkowania że logując się wpisywałam w pozycję "użytkownik: jej nicka :o A potem się wk...wiałam że nie mogę się zalogować. Chyba dopiero za trzecim razem zajarzyłam, że madmegs a nie kamlotek mam wpisać hahhaha :lol: :lol: :lol: :lol: