Perłóweczka 24.09.2009 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 A to o mnie pisała? Ja tez myslałam, że o desce... o tobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 24.09.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 to o co chodzi z tym wiadrem bo kompletnie nie kumam niemartw się bo i ja tu dziś nic nie kumam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 24.09.2009 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 No ja rżnąć w pampersa nie będę -bo odpażę szybko sobie krocze, a jak Kaczka kuper też nie przystoi mieć... Jak juz to deska może być... Umyje i w ogóle osuszy hm hm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 24.09.2009 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 No ja rżnąć w pampersa nie będę -bo odpażę szybko sobie krocze, a jak Kaczka kuper też nie przystoi mieć... Jak juz to deska może być... Umyje i w ogóle osuszy hm hm... Toście pojechały z tym kaczym kuprem hahahhahahha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 24.09.2009 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 jak Kaczka kuper też nie przystoi mieć... cos ty teraz w modzie są brazylijskie kacze tyłeczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 24.09.2009 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 no właśnie myślałam o swoim świeżo ( przed pół godziną ) zrobionym brazylijskim hahhahah kaczym kuprze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 24.09.2009 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 a propos zepsutego pieca - tez mi się sk...wel spinkolił i kacze ablucje kończyłam w lodowatej wodzie Jak mówią w zimnej wodzie i kaczorowi nie staje hahhahah Dlatego zaintrygowała mnie notka o wiadrze ciepłej wodzie i bednarce... Mam kupioną, na strychu sobie bezczynnie leży.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 24.09.2009 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Mmmmmmmmmmmadzia gdzieś Ty się podziewała znowu list gończy chciałam wysyłać za Tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 24.09.2009 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Mmmmmmmmmmmadzia gdzieś Ty się podziewała znowu list gończy chciałam wysyłać za Tobą Cześć Asieńko Widać szybsza jestem od listów gończych. Normalnie gołąb pocztowy :0 Z brazylijskiem kaczym kuprem buhahhahahahhahahah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 24.09.2009 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Uważaj bo nas już Miśka podpuściła,już uwierzyłam,że oprócz Boba Budowniczego ma tytuł Pomysłowego Dobromira Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 24.09.2009 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Ja nie wiem, ale nie dostawałam ŻADNYCH powiadomień o jakiejlkolwiek aktywności na fm Po jakimś czasie wydało mi się to podejrzane, więc najpierw zajrzałam do swojego pogaduchowa - ale tam puchy , to potem jeszcze zaraz poleciałam do Ciebie - a tu taki ruch w interesie! No to się podczepiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 24.09.2009 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Uważaj bo nas już Miśka podpuściła,już uwierzyłam,że oprócz Boba Budowniczego ma tytuł Pomysłowego Dobromira hahahhaha McGyver normalnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 24.09.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 ale nie dostawałam ŻADNYCH powiadomień o jakiejlkolwiek aktywności na fm ja miałam to samo ostatnio sie cosik chrzani bo wczoraj były problemy z postami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 24.09.2009 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 ogromnie się cieszę dzisiaj miałam wykład encyklopedyczny od Miśki na temat bednarki bo wystraszyła mnie trochę Marta,że u niej jak podłączali bednarkę to wielką dziurę w ścianie jej zrobili a ja myślałam,że bednarka jest połączona t drutem schodzącym po gąsiorach i po murze i to wszystko bo my z tego co się orientuję mamy tylko bednarkę połączoną z ławami za pomocą długich śrub,nie idzie(a bynajmniej nie widać)żaden drut czy coś innego dookoła domu i nie łączy tych 4 bednarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 24.09.2009 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 ale nie dostawałam ŻADNYCH powiadomień o jakiejlkolwiek aktywności na fm ja miałam to samo ostatnio sie cosik chrzani bo wczoraj były problemy z postami a ja o dziwo nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 24.09.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 nie jarzę wogóle tematu bednarki to dla mnie kosmos. Sopelkiewicz jutro wróci to może mi wytłumaczy. Jak będzie w dobrym humorze Bo podczas jego nieobecności ja się zrobiłam half-sztuczna inteligencja ( czytaj na blond łepetynie walnęłam se czerwone pasemka ) i nie wiem czy mu się to spodoba. Zdaje się że faceci wolą blondynki hahhahhaha No, może jak zobaczy kaczy kuper rodem z Ameryki południowej to przyjaźnie się usposobi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 24.09.2009 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 zapewne zarąbiaszczo wyglądasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 24.09.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 zapewne zarąbiaszczo wyglądasz no jak starszawa pankówa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 24.09.2009 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 U nas elektrycy wprowadzając bednarkę do domu zrobili w ścianie taką jopę, że kot by przelazł... także uważaj jak ci będą po tynkach tą instalacją robić... w sumie pewnie nie jest to problem, ale warto zwrócić uwagę. Dodatkowo wykwitów nie widać, nie ma co się martwić... i tak na szczegóły na dachu się patrzy tylko wtedy gdy się go robi Pozdrawiam! to mnie wprowadziło w lekkie zdezorientowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 24.09.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 U nas elektrycy wprowadzając bednarkę do domu zrobili w ścianie taką jopę, że kot by przelazł... także uważaj jak ci będą po tynkach tą instalacją robić... w sumie pewnie nie jest to problem, ale warto zwrócić uwagę. Dodatkowo wykwitów nie widać, nie ma co się martwić... i tak na szczegóły na dachu się patrzy tylko wtedy gdy się go robi Pozdrawiam! to mnie wprowadziło w lekkie zdezorientowanie qrde....nie ogarniam tej kuwety.... Aśka co u Ciebie, bo w dzienniku milczysz jak zaklęta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts