kamlotek 30.09.2009 08:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Witam ,wiem słyszałam w radio,nawt podawali miejsca zawarcia zakładu,ale nie słyszałam nic o Chełmnie. Więc to nie byłam ja,ale może kiedyś to będzie Chełmno.Na razie wykończę dom na ile będzie stać,a jak trafię,to podejmę się nowej budowy,bo brakuje mi już trochę tej adrenaliny. A na pocieszenie http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/13651/Klasyczne_zdjecie_kawy%2C_kawa_na_zdjeciach_fotki_kawowe_1418_mini.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 30.09.2009 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 dzien doberek a ja własnie popijam kawusie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 30.09.2009 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Witam!! ponoć 8 osób trafiło wczoraj "6" ponoć...... znów nie te liczby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 30.09.2009 08:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 ja "prawie" miałabym 3kę,gdyby 3 liczby były o jedną w tą lub w tą. Ale wiadomo prawie robi wielką różnicę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 30.09.2009 08:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 dzien doberek a ja własnie popijam kawusie to napijmy się razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 30.09.2009 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 no cóż to ja sobie tez robię kawkę.......a co?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 30.09.2009 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 ja "prawie" miałabym 3kę,gdyby 3 liczby były o jedną w tą lub w tą. Ale wiadomo prawie robi wielką różnicę Przypomniał mi się jeden kawał: Kolejka do totalizatora.W kolejce czeka m.in.facet,a za nim starsza babka i ta babka tak do siebie mówi,gdybym liczbę z tego rzędu przełożyła tutaj,to mialabym trójkę,a gdybym liczbę z tego rzędu przełożyła tutaj,to miałanym czwórkę,a gdybym liczbę z tamtego rzędu przełożyła tutaj to miałabym piątkę.... Facet stojący przed babką nie wytrzymał,obrócił się i mówi do babki unosząc jedną rękę,tak że było mu widać pachę: - Wdzi Pani te włosy? -Ano widzę - gdybym tutaj miał jaja,to bym miał taaaaakiegoooo chu......ja!! :lol::lol: U nas ostatnio było losowanie Euromillions i gościu we Francji wygrał 100 milionów euro!! :o:o:o..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 30.09.2009 09:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 dobre,dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 30.09.2009 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Przypomniał mi się jeden kawał: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 30.09.2009 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Przypomniał mi się jeden kawał: kawał dobry naLeśnik - my też byliśmy blisko wygranej - padła w Kluczborku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 30.09.2009 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 ale mam zaległości idę czytać miłęgo dnia życze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 30.09.2009 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 01.10.2009 07:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Przypomniał mi się jeden kawał: Hejka dziś u mnie pada ,jest pochmurno ogólnie pogoda barowa na rozgrzanie i poprawę humoru zapraszam http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/13651/cappuccino_domowej_roboty_miniaturka_pionowa.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 01.10.2009 07:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Przypomniał mi się jeden kawał: kawał dobry naLeśnik - my też byliśmy blisko wygranej - padła w Kluczborku Ania,przyznaj się,to może Ty byłaś w Kluczborku i wysłałaś Tego życzę każdemu z Was no i oczywiście sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 01.10.2009 07:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 ale mam zaległości idę czytać miłęgo dnia życze Witam ,zaległości u mnie to pikuś,Pan pikuś U Ciebie i Twoich siostrzyczek 2 dni zaległości urasta do niewyobrażalnych rozmiarów życzę miłej lektury i zapraszam do komentarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 01.10.2009 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Hej, u nas tak samo Deszczowo-barowo choć jak napisałam te słowa zaświeciło słońce - oby tak dalej A kawy sobie nie mogę zrobić, bo...mleko mi się skończyło, a bez mleka nie pijam Chętnie poczęstuję się twoją naLeśniku, no niestety - wysyłałam kupon u nas na stacji Za to mój mąż "3" trafił - przynajmniej za kupony się zwróciło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 01.10.2009 07:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Witaj Kala -A. wczoraj było słonko,a dziś szkoda gadać,dobrze,że zdążyliście z impregnacją swojego pięknego domku, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 01.10.2009 07:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Hej, u nas tak samo Deszczowo-barowo choć jak napisałam te słowa zaświeciło słońce - oby tak dalej A kawy sobie nie mogę zrobić, bo...mleko mi się skończyło, a bez mleka nie pijam Chętnie poczęstuję się twoją naLeśniku, no niestety - wysyłałam kupon u nas na stacji Za to mój mąż "3" trafił - przynajmniej za kupony się zwróciło To się nazywa mieć farta " 3" ja niestety nic,ale mówię,że następna kumulacja i może trafię"3" co do pogody,to dobrze macie,że choć trochę słońce przebija się przez chmury,u nas się nie zapowiada na to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 01.10.2009 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 chciałam tylko się przywitać i gratulowac chociażby i 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 01.10.2009 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Witam,witam to nie mnie trzeba gratulować,nie miałam tyle szczęścia ,to aniahubi miała farta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts