taka_ja taki_on 06.10.2009 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Ot i zaczęłam 17 stronę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 06.10.2009 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 a gdzie drogie Panie cichutko tu dziś Asiu co porabiasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 06.10.2009 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 hej laski!! co porabiacie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 07.10.2009 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 a może Miśka,ona ma wprawę w tańcach,to może właśnie tańcuje o trafne liiczby możliwe bo ona nie takie numery wykręcała Numerek trafiłam ale gdzieindziej W łóżku a ja nie grałam, bo to jak taka kumulacja to napewno nie wygram Moja mama miała szczęście, kiedyś były losy -Błyskawica, to wygrała pościel -to wtedy było coś, no i srebrną broszkę Ale sporo było takich, co wygrywało się nawet nastepny los A ja jak już wykreślę numery, to albo o 1 zamała, albo za duża cyfra, Misiek prędzej ma 3 -kę... Widocznie teraz nie czas na wygraną... Jeszcze bym zgłupiała i co!!!!! Strach pomysleć... czyli jednak trafiłaś 6tkę :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 07.10.2009 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 z córcią jest coraz lepiej!! to jeszcze zdrówka na zapas życzymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 07.10.2009 07:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 witam przepraszam,ale ostatnio wieczorami nie mam czasu,wiecie jak to jest popołudniami biegam z Młodym po różnych kółkach,wczoraj byliśmy w domu ok17-30,dziś będziemy po 18tej,potem obowiązki domowe itd. A najgorzej,że komp mamy w pokoju który pełni rolę gabinetu,sypialni,jadalni,bawialni i czasami trudno to pogodzić Zaczełam szukać pomału fachowców,ekipy od położenia podłogówki,zgłosiłam się do firmy polecanej przez Perłóweczkę ,zobaczę na ile mi wycenią, no i jeszcze wełna na poddasze,najlepiej taka,która nie pyli i nie sprawia kłopotu w układaniu laikom takim jak my pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 07.10.2009 07:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Ot i zaczęłam 17 stronę masz celne oko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 07.10.2009 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 najgorsza taka wykończeniówka a gdy dochodzi brak czasu na latanie, na szukanie, to już człowiek wysiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 07.10.2009 07:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 hej laski!! co porabiacie?? dziś właśnie teraz piję kawkę, do Grudziądza mam niedaleko,jak wyjdę na balkon na papierosa to widzę,więc może Ci podrzucę,to wypijemy razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 07.10.2009 08:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 najgorsza taka wykończeniówka a gdy dochodzi brak czasu na latanie, na szukanie, to już człowiek wysiada właśnie to przerabiasz ,moim zdaniem wszystko inne jest mniej znaczące przy limitach finansowych ,fakt braku guldenów budowlanych chyba najbardziej dobija człowieka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 07.10.2009 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 kamlotek.........jak tylko bedą na mojej budowie ludzkie ....to oczywiście kawke razem wypijemy!!!!!!!!!! z przyjemnością!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 07.10.2009 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Ja już bym chciała mieć ten etap za sobą, powiem szczerze, że przeraża mnie myśl o tym. Kompletnie tego nie widzę. Chyba zacznę nosić różowe okulary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 08.10.2009 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 dzien doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 08.10.2009 07:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 dzien doberek doberek,doberek choć deszczowy i pochmurny,ale na poprawę nastroju i humoru małe co nieco http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/13651/cappuccino_domowej_roboty_miniaturka_pionowa.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 08.10.2009 07:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 Ja już bym chciała mieć ten etap za sobą, powiem szczerze, że przeraża mnie myśl o tym. Kompletnie tego nie widzę. Chyba zacznę nosić różowe okulary. ania jeszcze trochę i tez będziesz przez to przechodzić,skończą sie problemy z papierologią,to zobaczysz jak wystartujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 08.10.2009 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 dzien doberek doberek,doberek choć deszczowy i pochmurny,ale na poprawę nastroju i humoru małe co nieco http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/13651/cappuccino_domowej_roboty_miniaturka_pionowa.jpg taka kawusię to ja poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 08.10.2009 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 proszę się czestować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropecka 08.10.2009 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 halo halo, czekam na nowsze wiadomości z placu budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 08.10.2009 11:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 kropecka wstyd się przyznać,ale na razie mamy przerwę do wiosny nic nas na razie nie goni,więc zbieramy siły,planujemy ,a najważniejsze to zbieramy brakujące guldeny budowlane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia80 08.10.2009 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 Hej hej Dopisuje się do fanek "Skrzata" Zapowiada się fajny i przytulny domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts