Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Skrzat - komentarze do dziennika budowy

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

A to okna trzeba jeszcze jakoś dodatkowo na zimę zabezpieczać? :o :roll:

nieeee :lol:

ale pytam bo jak sie nie myle to Asia ma tylko na piankę :roll: chyba ze niedoczytałam. chodzi mi ze my obrabialismy prawie ze na gotowo od srodka bo wiesz jak jest :roll: wokół słyszałam ze jak zaczyna się okres zimowy i szybciej robi sie ciemno to panowie lepkkie rączki grasują i niejedne okna juz zgineły :cry:

aaałłłaaa! :o :cry: :x

Ja też zamierzam na zimę zostawić tylko opiankowane... :cry:

Trzeba będzie drut kolczasty kupić, bo na tynki to absolutnie już mnie w tym roku nie stać :cry: :cry: :cry:

Wystarczy, że przez okna dzieci będą całą zimę jeść chleb z dżemem ( z zeszłorocznych jabłek i śliwek) :wink: Bo smalcu nie lubią :evil: :wink:

Witaj Asiu :wink:

Wiem, jak to jest, ja tez jedne pokój mam taki, że i komp i TV w nim, mała ma swój, ale taki przechodzony - makabra...

Nu ale tylko patrzeć jak zleci czas -aby te guldeny tylko było, a jakoś człek się doczeka tej przeprowadzki :wink:

A do wiosny juz niedaleko, to jest tak:

zima -wiosna..bo zaraz budziet koniec jesieni :wink: :lol:

Uciekam na mam talent

cześc Asiu przyszłam się przywitć :D

nie oglądałam..mam talent

było cos ciekawego???

dość fajne było wczoraj......nikt mnie nie urzekł jakimś nadzwyczajnym talentem....ale śmiałam się kilka razy.....no chyba, że dzieciaczki 3 latki co wymiatały na skrzypcach :o :o :o :o :o :o :o :o ....nooooo kopara mi opadła.....Kuba mnie wnerwił tylko jak powiedział do dziewczynki która śpiewała:"że przyda się w programie zachrypnięty grubas" :o :evil: co za brak taktu!!!! dziecku na pewno bardzo przykro było....

Miłej niedzieli

Witaj Asiu :wink:

Wiem, jak to jest, ja tez jedne pokój mam taki, że i komp i TV w nim, mała ma swój, ale taki przechodzony - makabra...

Nu ale tylko patrzeć jak zleci czas -aby te guldeny tylko było, a jakoś człek się doczeka tej przeprowadzki :wink:

A do wiosny juz niedaleko, to jest tak:

zima -wiosna..bo zaraz budziet koniec jesieni :wink: :lol:

Uciekam na mam talent

guldeny Misia są jak najbardziej potrzebne,a teraz taki okres ,że trochę jak się uda to się naciuła :wink: ,więc brak czasu z tym związany.

a tak poza tym,to trochę będzie mi żal opuszczać to miejsce,ze względu na szkołę Małego,na miejscu ma praktycznie wszystko co potrzebuje szkołę,basen,tańce,różne kółka w szkole. A wiadomo jak to na wsi,nie będzie tego wszystkiego,chyba ,że się porwę na miasto i bedzie dojeżdżał,tzn będę go dowoziła,jak zrobię prawko jeszcze troche czasu mam :wink:

było cos ciekawego???

dość fajne było wczoraj......nikt mnie nie urzekł jakimś nadzwyczajnym talentem....ale śmiałam się kilka razy.....no chyba, że dzieciaczki 3 latki co wymiatały na skrzypcach :o :o :o :o :o :o :o :o ....nooooo kopara mi opadła.....Kuba mnie wnerwił tylko jak powiedział do dziewczynki która śpiewała:"że przyda się w programie zachrypnięty grubas" :o :evil: co za brak taktu!!!! dziecku na pewno bardzo przykro było....

Miłej niedzieli

ja tez ja też ja też ogladałam hihiih :lol: :lol: ten na garnkach jak grał :wink: :lol: :lol:

było cos ciekawego???

Miłej niedzieli

Witaj Małgosiu :lol: :lol: :lol:

Tego Wojewódzkiego wsadzają tylko po to aby wzbudzał czasami skrajne emocje :evil: On mi się kojarzy z kimś kto czegoś szuka i sam nie wie czego, może samego siebie. On powinien wziąć sam udział w końcu ma jak mało kto talent do wkur...ania :wink:

.........Kuba mnie wnerwił tylko jak powiedział do dziewczynki która śpiewała:"że przyda się w programie zachrypnięty grubas" :o :evil: co za brak taktu!!!! dziecku na pewno bardzo przykro było....

a mnie zastanawia czy rodzice decydujący się na występy swoich pociech w takim programie robią dobrze?....czy czasami oni nie wyrządzają większej krzywdy niż jury??

Witam :p

ja mam pytanie............dlaczego nie ma żadnych nowych zdjęc w dzienniku???? :lol: :lol:

bo na razie nic się nie dzieje :cry: :cry: :cry:

domek odpoczywa i czeka do wiosny,zobaczymy jak przetrwa zimę,czy coś sie będzie działo,co będzie do poprawki ,no i trzeba uzbierać trochę gotówki :-?

no ważne że wam juz domek stoi ,bo my dopiero bedziemy zaczynac wiosna :roll: ,byle do marca :wink: :D :D

Witam wieczorową porą :wink:

co słychać u skrzacika ?

okienka dobrze zabezpieczone na zimę ??? :o

Witaj Perłóweczka :lol: :lol: :lol:

Skrzacik jak pisałam odpoczywa i czeka na wiosnę :lol:

okienka są zabezpieczone mam nadzieję wystarczająco,trzeba tylko za 2 tyg. pojechać i do końca zabezpieczyć je przed zimą,bo mamy zostawione dziurki wentylacyjne po kołkach od okien. Zostawiliśmy je specjalnie niezapiankowane na razie ,aby choć trochę było cugu,to tynki lepiej wyschną