Perłóweczka 08.10.2009 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 Witam wieczorową porą co słychać u skrzacika ? okienka dobrze zabezpieczone na zimę ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 08.10.2009 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 to ja tez się witam A to okna trzeba jeszcze jakoś dodatkowo na zimę zabezpieczać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 08.10.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 A to okna trzeba jeszcze jakoś dodatkowo na zimę zabezpieczać? nieeee ale pytam bo jak sie nie myle to Asia ma tylko na piankę chyba ze niedoczytałam. chodzi mi ze my obrabialismy prawie ze na gotowo od srodka bo wiesz jak jest wokół słyszałam ze jak zaczyna się okres zimowy i szybciej robi sie ciemno to panowie lepkkie rączki grasują i niejedne okna juz zgineły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 08.10.2009 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 aaałłłaaa! Ja też zamierzam na zimę zostawić tylko opiankowane... Trzeba będzie drut kolczasty kupić, bo na tynki to absolutnie już mnie w tym roku nie stać Wystarczy, że przez okna dzieci będą całą zimę jeść chleb z dżemem ( z zeszłorocznych jabłek i śliwek) Bo smalcu nie lubią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 09.10.2009 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 chciałam powiedzieć tylko dzień doberek i idę zaległosći nadrabiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 09.10.2009 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Witam ja mam pytanie............dlaczego nie ma żadnych nowych zdjęc w dzienniku???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 10.10.2009 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 Witaj Asiu Wiem, jak to jest, ja tez jedne pokój mam taki, że i komp i TV w nim, mała ma swój, ale taki przechodzony - makabra... Nu ale tylko patrzeć jak zleci czas -aby te guldeny tylko było, a jakoś człek się doczeka tej przeprowadzki A do wiosny juz niedaleko, to jest tak: zima -wiosna..bo zaraz budziet koniec jesieni Uciekam na mam talent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 10.10.2009 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 Uciekam na mam talent Ty z pewnością masz talent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 11.10.2009 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Witaj !!! nie oglądałam..mam talent było cos ciekawego??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 11.10.2009 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 cześc Asiu przyszłam się przywitć nie oglądałam..mam talent było cos ciekawego??? dość fajne było wczoraj......nikt mnie nie urzekł jakimś nadzwyczajnym talentem....ale śmiałam się kilka razy.....no chyba, że dzieciaczki 3 latki co wymiatały na skrzypcach ....nooooo kopara mi opadła.....Kuba mnie wnerwił tylko jak powiedział do dziewczynki która śpiewała:"że przyda się w programie zachrypnięty grubas" co za brak taktu!!!! dziecku na pewno bardzo przykro było.... Miłej niedzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 11.10.2009 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Ja nie oglądam takich programów jak mam talent, czy coś w tym stylu. Można powiedzieć, że prawie nic nie oglądam w telewizji. Mam tylko, posiadówki w czwartki i o 22 w soboty. [/u] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 12.10.2009 09:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Witaj Asiu Wiem, jak to jest, ja tez jedne pokój mam taki, że i komp i TV w nim, mała ma swój, ale taki przechodzony - makabra... Nu ale tylko patrzeć jak zleci czas -aby te guldeny tylko było, a jakoś człek się doczeka tej przeprowadzki A do wiosny juz niedaleko, to jest tak: zima -wiosna..bo zaraz budziet koniec jesieni Uciekam na mam talent guldeny Misia są jak najbardziej potrzebne,a teraz taki okres ,że trochę jak się uda to się naciuła ,więc brak czasu z tym związany. a tak poza tym,to trochę będzie mi żal opuszczać to miejsce,ze względu na szkołę Małego,na miejscu ma praktycznie wszystko co potrzebuje szkołę,basen,tańce,różne kółka w szkole. A wiadomo jak to na wsi,nie będzie tego wszystkiego,chyba ,że się porwę na miasto i bedzie dojeżdżał,tzn będę go dowoziła,jak zrobię prawko jeszcze troche czasu mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 12.10.2009 09:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Ja nie oglądam takich programów jak mam talent, czy coś w tym stylu. Można powiedzieć, że prawie nic nie oglądam w telewizji. Mam tylko, posiadówki w czwartki i o 22 w soboty. [/u] ja teraz choruje na brak czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 12.10.2009 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 cześc Asiu przyszłam się przywitć nie oglądałam..mam talent było cos ciekawego??? dość fajne było wczoraj......nikt mnie nie urzekł jakimś nadzwyczajnym talentem....ale śmiałam się kilka razy.....no chyba, że dzieciaczki 3 latki co wymiatały na skrzypcach ....nooooo kopara mi opadła.....Kuba mnie wnerwił tylko jak powiedział do dziewczynki która śpiewała:"że przyda się w programie zachrypnięty grubas" co za brak taktu!!!! dziecku na pewno bardzo przykro było.... Miłej niedzieli ja tez ja też ja też ogladałam hihiih ten na garnkach jak grał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 12.10.2009 09:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 cześc Asiu przyszłam się przywitć nie oglądałam..mam talent było cos ciekawego??? dość fajne było wczoraj......nikt mnie nie urzekł jakimś nadzwyczajnym talentem....ale śmiałam się kilka razy.....no chyba, że dzieciaczki 3 latki co wymiatały na skrzypcach ....nooooo kopara mi opadła.....Kuba mnie wnerwił tylko jak powiedział do dziewczynki która śpiewała:"że przyda się w programie zachrypnięty grubas" co za brak taktu!!!! dziecku na pewno bardzo przykro było.... Miłej niedzieli Witaj Małgosiu Tego Wojewódzkiego wsadzają tylko po to aby wzbudzał czasami skrajne emocje On mi się kojarzy z kimś kto czegoś szuka i sam nie wie czego, może samego siebie. On powinien wziąć sam udział w końcu ma jak mało kto talent do wkur...ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 12.10.2009 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Witam ja mam pytanie............dlaczego nie ma żadnych nowych zdjęc w dzienniku???? bo na razie nic się nie dzieje domek odpoczywa i czeka do wiosny,zobaczymy jak przetrwa zimę,czy coś sie będzie działo,co będzie do poprawki ,no i trzeba uzbierać trochę gotówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 12.10.2009 09:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Hej hej Dopisuje się do fanek "Skrzata" Zapowiada się fajny i przytulny domek witam w moich progach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 12.10.2009 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 .........Kuba mnie wnerwił tylko jak powiedział do dziewczynki która śpiewała:"że przyda się w programie zachrypnięty grubas" co za brak taktu!!!! dziecku na pewno bardzo przykro było.... a mnie zastanawia czy rodzice decydujący się na występy swoich pociech w takim programie robią dobrze?....czy czasami oni nie wyrządzają większej krzywdy niż jury?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 12.10.2009 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Witam ja mam pytanie............dlaczego nie ma żadnych nowych zdjęc w dzienniku???? bo na razie nic się nie dzieje domek odpoczywa i czeka do wiosny,zobaczymy jak przetrwa zimę,czy coś sie będzie działo,co będzie do poprawki ,no i trzeba uzbierać trochę gotówki no ważne że wam juz domek stoi ,bo my dopiero bedziemy zaczynac wiosna ,byle do marca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 12.10.2009 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Witam wieczorową porą co słychać u skrzacika ? okienka dobrze zabezpieczone na zimę ??? Witaj Perłóweczka Skrzacik jak pisałam odpoczywa i czeka na wiosnę okienka są zabezpieczone mam nadzieję wystarczająco,trzeba tylko za 2 tyg. pojechać i do końca zabezpieczyć je przed zimą,bo mamy zostawione dziurki wentylacyjne po kołkach od okien. Zostawiliśmy je specjalnie niezapiankowane na razie ,aby choć trochę było cugu,to tynki lepiej wyschną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts