aniahubi 20.10.2009 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Wracając jeszcze do gniazdek - u mnie szczytem głupoty było zrobienie gniazdka w łazience, przy umywalce na tyle nisko, że teraz do umywalki musimy się schylać. Bo zorientowaliśmy się przy montażu umywalki, jak już płytki byly położone Przynajmniej dzieciom jest wygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 20.10.2009 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 przyszłam się przywitać jak masz za duzo słońca na zbyciu to podeślij bo bardzo potrzebne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 20.10.2009 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 przyszłam się przywitać jak masz za duzo słońca na zbyciu to podeślij bo bardzo potrzebne u mnie słońca też było jak na lekarstwo przez ok 10 min w południe,potem zaczął siąpić deszcz ale jak wyjdzie to Ci podeślę,bo wiem,że go potrzebujesz,ja tyle się przemizeruję .ułożony masz już strop? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 20.10.2009 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Wracając jeszcze do gniazdek - u mnie szczytem głupoty było zrobienie gniazdka w łazience, przy umywalce na tyle nisko, że teraz do umywalki musimy się schylać. Bo zorientowaliśmy się przy montażu umywalki, jak już płytki byly położone Przynajmniej dzieciom jest wygodnie Spytałam się małża i otrzymałam odpowiedź,że gniazdka w łazience mamy montowane na wysokości 110cm,tylko gniazdka od wanny i prysznica mamy niżej chyba na wysokości 30cm. Najbardziej martwia mnie w kuchni . Pojadę,zmierzę,zacznę chodzić po sklepach i wtedy będę się martwić Oby nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 20.10.2009 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 normalnie mgła konia mogłaby udusić nie no wy to mnie rozwalacie skad takie powiedzenia bierzecie?!!!!!!! dobre dobre u nas wczoraj rano taka mgła była co by niejednego konia mogła udusić,a dziś jest ok,ale deszczyk kropi. Ale co ja o deszczu bede pisac? ale u ciebie Asiu ida prace.Jako,że dlugo mnie nie byo to jestem pod wrażniem.ja mówię,że jak juz tynki sa to bliżej niz dalej do zamieszkania a co do prądu,to Ty sie nie przejmuj! każdy tak ma ze pozniej do przeróbki gniazdka by sie przydały.U mnie np 3 sa zrobione,ale znalazły sie za meblami....nie pasowały,nie ma do nich dostepu U nas teraz spokój,dom zapadł w zimowy odpoczynek,poczeka do wiosny,aż zbierzemy guldeny budowlane na ogrzewanie i ocieplenie poddasza. Tak właśnie się zastanawiam nad tym ociepleniem,czy to nie jest zbyt ryzykowne,robić ocieplenie poddasza w domu nieocieplanym zimą ? Proszę o podpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 20.10.2009 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 witaj!! szukam u Ciebie na fotkach tego gruzu _________________ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 20.10.2009 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/13651/Obraz_156.jpg taka kupka była do czerwca,teraz jest 2 razy taka część pójdzie pod taras,a część na skalniaki, bo wywieźć ten gruz to jest bolak,że szok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 21.10.2009 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 U nas teraz spokój,dom zapadł w zimowy odpoczynek,poczeka do wiosny,aż zbierzemy guldeny budowlane na ogrzewanie i ocieplenie poddasza. Tak właśnie się zastanawiam nad tym ociepleniem,czy to nie jest zbyt ryzykowne,robić ocieplenie poddasza w domu nieocieplanym zimą ? Proszę o podpowiedź Pewnie ocieplenie możesz zrobić, ale poprzestań na wełnie i folii paroizolacyjnej, bez płyt k-g, bo mogłyby się wypaczyć - zwłaszcza, że tynki nie doschły pewnie do końca. A wylewki masz (bo nie pamiętam )? Najlepiej wszystkie mokre prace zakończyć i płyty montować w suchym już domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 21.10.2009 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 eeee co to tyle gruzu.....nie widziałaś ile u mnie było lepiej poradzicie mi co zrobić z skrawkami płyt K-G??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 21.10.2009 09:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 U nas teraz spokój,dom zapadł w zimowy odpoczynek,poczeka do wiosny,aż zbierzemy guldeny budowlane na ogrzewanie i ocieplenie poddasza. Tak właśnie się zastanawiam nad tym ociepleniem,czy to nie jest zbyt ryzykowne,robić ocieplenie poddasza w domu nieocieplanym zimą ? Proszę o podpowiedź Pewnie ocieplenie możesz zrobić, ale poprzestań na wełnie i folii paroizolacyjnej, bez płyt k-g, bo mogłyby się wypaczyć - zwłaszcza, że tynki nie doschły pewnie do końca. A wylewki masz (bo nie pamiętam )? Najlepiej wszystkie mokre prace zakończyć i płyty montować w suchym już domu. Wylewek nie mam jeszcze,zamierzamy zrobić je na wiosnę po położeniu podłogówki w całym domu. Czyli można położyć wełnę i folię,nic jej nie będzie? No tak wełnębędzie chroniła folia paroizolacyjna Dziękuję Aniu za podpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 21.10.2009 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 eeee co to tyle gruzu.....nie widziałaś ile u mnie było lepiej poradzicie mi co zrobić z skrawkami płyt K-G??? A wiesz ,że Twój gruz gdzieś mi umknął To pewnie z powodu pięknego domu który niweczy brzydkie widoki wokół domu Co do tych skrawek to nie pomogę,bo jeszcze do tego nie dotarłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 21.10.2009 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 eeee co to tyle gruzu.....nie widziałaś ile u mnie było lepiej poradzicie mi co zrobić z skrawkami płyt K-G??? Nu jak to co zrobić... Mozaikę na ścianie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 21.10.2009 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 eeee co to tyle gruzu.....nie widziałaś ile u mnie było lepiej poradzicie mi co zrobić z skrawkami płyt K-G??? Nu jak to co zrobić... Mozaikę na ścianie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 21.10.2009 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Asiu bys widziała ile u mnie było kup gruzu i śmieci ale potem zawsze mozna znalesc jakis dołek na gruz wiec głowa do góry nam koparka wykopała dół na gruz i troche poszło w tarasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 22.10.2009 10:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 nam koparka wykopała dół na gruz i troche poszło w tarasy też o tym myślimy trochę gruzu tam wejdzie w końcu 2 tarasy bedą miały ok 35m2 A jutro lub w sobotę jadę do domku w końcu po miesiącu, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 22.10.2009 10:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 eeee co to tyle gruzu.....nie widziałaś ile u mnie było lepiej poradzicie mi co zrobić z skrawkami płyt K-G??? Nu jak to co zrobić... Mozaikę na ścianie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 22.10.2009 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 dzień dobrry eeee co to tyle gruzu.....nie widziałaś ile u mnie było lepiej poradzicie mi co zrobić z skrawkami płyt K-G??? Nu jak to co zrobić... Mozaikę na ścianie... zawsze jakieś wyjście jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 22.10.2009 11:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 dzień dobrry eeee co to tyle gruzu.....nie widziałaś ile u mnie było lepiej poradzicie mi co zrobić z skrawkami płyt K-G??? Nu jak to co zrobić... Mozaikę na ścianie... zawsze jakieś wyjście jest Kawika Ty wiesz chyba najlepiej,że budując dom trzeba mieć jakieś "WYJŚCIE AWARYJNE" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 22.10.2009 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 eeee co to tyle gruzu.....nie widziałaś ile u mnie było lepiej poradzicie mi co zrobić z skrawkami płyt K-G??? Nu jak to co zrobić... Mozaikę na ścianie... Dobre :lol:.....później powstanie książka pt. "Jak z niczego zrobić coś: arcydzieła KPzP (Kółka Pań z Przeszłością)" :lol: rozdział: "Jak ze skrawków płyt K-G zrobić mozaikę na ścianie" :lol: hahaha :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 27.10.2009 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 zdolne dziewczynki !!!!!!!!! i z bujna wyobraźnią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts