madmegs 31.10.2009 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2009 Hello Podaję jakie mam na fakturze PKWiU (lepiej późno niż wcale ) -kabel energetyczny miedziany YKY 5x10 0,6/1kV - 31.30.13-70.3 -przewód instalacyjny YDYP 3x1,5 450/750V biały - 31.30.13-70.90 -przewód instalacyjny YDYP 3x2,5 450/750V biały - 31.30.13-70.90 -peszel PCV 40/30 (43/36) 320N - 25.21.21-55.10 na inne rzeczy "prądowe" nie mam PKWIU pozdrwiam cieplutko M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 02.11.2009 10:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Dzięki M. na kabel i przewód mozna odliczyć,te peszle już nie tak samo jak ten środek skrzynki tzw różnicówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 03.11.2009 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 peszli nie mozna odliczyc??? a u mnie wszystko w peszlach !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 04.11.2009 08:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 peszli nie mozna odliczyc??? a u mnie wszystko w peszlach !! tak mi powiedziały panie w US, ale spróbuj u siebie,bo tak jest ,że co US to inne przepisy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 04.11.2009 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Witammmmmmmmmmmmm wpadłam się szybciutko przywitać, zaraz uciekam... No i czytając WAs przypomniało mi się że mam i muszę wziąć się tez za ten vat... Ile podawałyście za metr? Sama mam to robić - odliczać, to chyba jakoś dam radę, najwyżej będą poprawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 04.11.2009 09:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Witaj Miśka cena 1m2-3.924zł mówię Ci czarna magia,deliberowanie co można,a co nie można,a może by to podciągnąć pod coś co można odliczyć Jeszcze mam czas do końca listopada,taki dałam sobie termin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 06.11.2009 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 witam przesyłam pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 08.11.2009 12:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 witam przesyłam pozdrowionka http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/h010.gif http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/h010.gif http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/h010.gif Witam ,witam pakujesz się już , a właściwie przylatujesz sama czy z dziewczynkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 08.11.2009 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Witaj Miśka cena 1m2-3.924zł mówię Ci czarna magia,deliberowanie co można,a co nie można,a może by to podciągnąć pod coś co można odliczyć Jeszcze mam czas do końca listopada,taki dałam sobie termin Ło matko nie strasz mnie - ja tak nie cierpię pepierków, w ogóle jak mam załatwiać jakieś sprawy urzędowe to szlag mnie trafia... Asia no faktycznie trzebaby tak do listopada końca to rozliczyć, bo wrazie poprawek, to oni liczą od daty złożenia? Ale wrazie poprawek to żeby wsio było na cacy, to lepiej faktycznie wczesniej złożyć, bo u nas juz zapowiadała -6 bite miesiączków, po 6-ściu wypłacają. wiesz w ogóle to co do nie których rzeczy to paranoja, dlaczego np. gwoździ nie można odliczać... Tyle ich idzie -zreasumować to uzbierało by się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 09.11.2009 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Miśka nic nie mów,jak patrzę na swoje faktury i na to co moge odliczyć,to od razu nóż mi się sam otwiera . Zawsze wiatr w moje oczy kuźwa wieje . Widzisz gwoździ nie odliczysz,ale na forum o zwrocie Vat-u znalazłam,że odliczysz deskę sedesową . Normalnie dziwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 09.11.2009 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Hejo wpadam tylko się przywitać jak tam walka z fakturami? pozdróweczki cieplutkie M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 09.11.2009 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 cały czas trwa ,mam nadzieję,że do końca listopada zdążę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 09.11.2009 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 zdążysz Co masz nie zdążyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 10.11.2009 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 dzien doberek z tym vatem sie nie przejmuje bedzie dobrze ,a co tam na budowie słychac działać cos nie cos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 10.11.2009 09:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 niestety nie ,póki co przerwa jesienno-zimowa, na razie zbiórka guldenów i wybieranie materiałów na ogrzewanie podłogowe. na razie nam się nie spieszy,ruszamy z pracami na wiosnę,teraz to ja tylko moge poczuć tą adrenalinę budowlaną,której mi strasznie tak brakuje u innych którzy budują,wykańczają. Ja znów odżyję na wiosnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 10.11.2009 10:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 zdążysz Co masz nie zdążyć... no pewnie,że zdążę pieniążki jak najbardziej potrzebne,od wczoraj zaczęłam szczególnie dbać o skrzydłokwiat,podobno ma szczególną zdolność przyciągania pieniędzy . I teraz już wiem,czemu cięgle mi ich brak,bo mój skrzydłokwiat jest taki MARNY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 10.11.2009 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 niestety nie ,póki co przerwa jesienno-zimowa, na razie zbiórka guldenów i wybieranie materiałów na ogrzewanie podłogowe. na razie nam się nie spieszy,ruszamy z pracami na wiosnę,teraz to ja tylko moge poczuć tą adrenalinę budowlaną,której mi strasznie tak brakuje u innych którzy budują,wykańczają. Ja znów odżyję na wiosnę nie przejmuj sie, do wiosny juz nie tak daleko bedą swieta ,a po swietach szybko zleci i bedzie znowu wiosna my tez dopiero wiosna ruszamy i ja tez narazie moge sledzic poczynania innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 10.11.2009 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Uszy do góry. Może św. Mikołaj będzie w tym roku hojny i wrzyci przez komin (wreszcie ma przez co ) troszę moniszczy, albo lepiej biletów NBP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 10.11.2009 10:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 jessi zleci szybko,tylko tym mozemy się pocieszać ,wspomnisz moje słowa,że budowa wciaga jak fm . Kiedyś zastanowiły mnie słowa mojego szwagra,który po wybudowaniu 2 domu,stwierdził,że już moze go sprzedać i zacząc budować następny,jak sami zaczeliśmy budować,to wtedy go zrozumiałam . zawsze jest coś co wychodzi później,co byś zrobiła inaczej,z innych materiałów,a poza tym niektórzy ludzie mają potrzebę ciągłych zmian i wyzwań. Ale póki co dla zwykłego człowieka,wg mnie jest wybudowanie domu bez zobowiązań 30 letnich, bo kiedyś jak zamaży mi się zmiana,to sprzedam,dolożeę i wybuduję sobie coś nowego ,chociaż mój mówi,że ze mną trzeba do lekarza wyższej specjalności,skoro jeszcze nie miweszkam,a już mi się marzy inny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 10.11.2009 10:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2009 Uszy do góry. Może św. Mikołaj będzie w tym roku hojny i wrzyci przez komin (wreszcie ma przez co ) troszę moniszczy, albo lepiej biletów NBP właśnie ja mam 2 i to nie małe,mam nadzieję,więc szeroki worek wypełniony guldenami na pewno się zmieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts