kamlotek 30.11.2009 09:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 witam buziaki zostawiam Perłóweczka gdzieś Ty była ,tak długo żadnych wieści od Ciebie nie było Nie znikaj na tak długo . Lecę do Ciebie ,aby poczytać co słychać ciekawego u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 30.11.2009 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Perłóweczka gdzieś Ty była odcieli mnie od świata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 30.11.2009 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 O masz Kala to wiesz co -współczuję Tobie takiej teściowej -bo wiem jak to mieć TAKĄ ... nu taką wredotę Asia a miałaś jakiś program do tego? Jezoo muszę usiąść już do tego, jutro jadę z Miśkiem ogarnąc ciut...dzisiaj dokończyliśmy drzwi i takie inne pierdułki A czas goni... Własnie na początku grudnia ma dać mi fakturę za blachodachówkę... Perła napisała: odcieli mnie od świata Niedobroty jedne te Irlandczycy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 01.12.2009 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Miśka ja tak po staremu papier i długopis mam ściągnięty od Zuzka program,ale jakoś poleciałam ręcznie Dziś złożyłam papiery w US,właśnie wróciłam, wcześniej biegając między ksero a Us,bo pani zażyczyła sobie jeszcze xero aktu własności działki, xero 2 pozwoleń na budowę. Wykryłam jeden babol w US,otóż niezgadzała mi się liczba faktur . Na drukach vzm1 miałam 77 faktur ,a jak liczyłam xero faktur to wychodziło mi 78faktur. Byś może nie wciągnęłam jakiejś f-ry korygującej . No cóz -zostanę wezwana do poprawienia A jak tam dziewczyny przygotowania do Świąt Bo ja jeszcze czuje smak mazurka,a tu już pierniki pachną . Pocieszam się,że jeszcze czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 01.12.2009 10:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Perłóweczka gdzieś Ty była odcieli mnie od świata i nadal będziesz odcięta ,czy już podłączyli Cię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 01.12.2009 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 witam dawno mnie nie było co tam nowego na budowie się dzieje? przeprowadzacie się juz? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 01.12.2009 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Perłóweczka gdzieś Ty była odcieli mnie od świata a w jaki sposób? ale już jesteś z nami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 01.12.2009 11:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 witam dawno mnie nie było co tam nowego na budowie się dzieje? przeprowadzacie się juz? pozdrawiam witaj anetina u nas na razie przestój zimowy,na wiosnę coś się ruszy trzeba póki co uzbierać troche grosza na dalsze wykończanie się lub domu Przeprowadzać to ja będę się za 2 lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 01.12.2009 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 dopiero? chociaż wykończeniówka wykańcza w takich momentach żałuję, że górę wykańczamy razem z dołem ale z drugiej strony ta radość dziecka, ze ma taki zarąbisty pokój (jego słowa), jest bezcenna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 01.12.2009 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Perłóweczka gdzieś Ty była odcieli mnie od świata a w jaki sposób? ale już jesteś z nami? poprostu tak długo czekałam na internet po zmianie adresu ale juz mam podłączenie , więc jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 02.12.2009 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Perłóweczka wogóle chyba wszystkim stracha napedziła swoją długa nieobecnością Ale ważne ,że się odnalazła cała i zdrowa Kurcze,komlotk;a właśnie mi przypomniała,że musze jakiegoś fanego przepisu na pierniczki poszukać bo mam jeden,ale nie specjalne wychodzą...Jakbyscie coś miały to dawac do koła gospodyń przepisy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 02.12.2009 10:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Ja nie mam sprawdzonego przepisu na pierniki,ale wyczytałam u Miśki,że ona robiła więc ją trzeba pomanować o przepis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 02.12.2009 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Tu są przepisy forumowe: pierniczki Dziś, najpóźniej jutro się za nie biorę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 02.12.2009 11:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Dziękuję aniahubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 02.12.2009 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 siemanko wpadłem się przywitać pozdrowionka dla inwestorki i nie tylko szybko zmykam aby na zakrętach wyrobić bo ostatnio z tym ciężko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 02.12.2009 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 No dziewczyny jestescie niezastapione!!! Zaraz ide zobaczyc teprzepisy na pierniczki. aniahubi a Ty już mówisz,że się za nie zabierasz? to tak na próbe,czy juz na święta? Pierniki może lubia poleżeć,żeby lepsze bły.... ja nie wiem. To napiszcie jak to znimi jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 02.12.2009 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 No dziewczyny jestescie niezastapione!!! Zaraz ide zobaczyc teprzepisy na pierniczki. aniahubi a Ty już mówisz,że się za nie zabierasz? to tak na próbe,czy juz na święta? Pierniki może lubia poleżeć,żeby lepsze bły.... ja nie wiem. To napiszcie jak to znimi jest To ciasto powinno kilka tygodni, a co najmniej kilka dni poleżeć w chłodzie (lodówce, spiżarce itp) PRZED pieczeniem. A samo pieczenie pewnie odbędzie się parę dni przed świętami, żeby dzieci miały zajęcie jak już ferie w szkole będą Mam nadzieję, że mimo degustacji coś na święta zostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 02.12.2009 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Ja nie mam sprawdzonego przepisu na pierniki,ale wyczytałam u Miśki,że ona robiła więc ją trzeba pomanować o przepis Ciasteczka cynamonowe piekłam ostatnio A ciasto na pierniczki mi dojrzewa w lodówce -już kilka tygodni będzie -piekę tak za 1,5 tygodnia je aby zdążyły zmięknąć do świąt Na cynamonowe przepis jest u mnie i w przepisach Perły -Pań z Koła Asiu sporo -i to bardzo sporo miałaś faktur -u mnie to z 20 ścia Ale wiesz wcześniej kupowaliśmy co nieco taniej -bez faktury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 02.12.2009 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 heloł co tam Aśka słychać? To u Ciebie już się pierniki piecze? Ja jeszcze z jesienią nie skończyłam, róże nie okryte, a święta to normalnie mnie z ręką w nocniku zastaną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 03.12.2009 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 No dzieki dziewczyny!!!! to ja w takim razie dziś kupuje co potrzeba,zarabiam ciasto i do lodówy z nim Jak to dobrze mieć strasze....,doswiadczone koleżanki a dzieciaki na pewno beda miały radochę jak nie wiem! nawet pewnie mój 2 letni bedzie chciał pomóc za to o sprzataniu wolę nie mysleć. I jeszcze na pewno jakiś przepis na ciasto z koła gospodyń wypróbuję,ale na razie nie moge sie zdecydowac,które... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts