Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Skrzat - komentarze do dziennika budowy

Recommended Posts

Zgadzam się z listami poleconymi. Dowód i czarno na białym. A co do reakcji tych drani - trudno powiedzieć. jak mają dużo klientów to Was oleją. Oddadzą zadatek i mają Was z czaszki. Jak mają mały obrót, starują albo coś w tym stylu, to będą starali się pewnie poprawić, co by klientów nie stracić i opinii se nie zepsuć...

tak mi się wydaje... :roll:

Choć do mnie, bo latamy po tych stronach jak kot z pęcherzem...

• Odpowiedzi 1,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

**___**

_**___**_________****

_**___**_______**___****

_**__**_______*___**___**

__**__*______*__**__***__**

___**__*____*__**_____**__*

____**_**__**_**________**

____**___**__**

___*___________*

__*_____________*

_*____0_____0____*

_*_______@_______*

_*_______________*

___*_____v_____*

_____**_____**

_______*****_______

Wesołego królika co po stole bryka,

Spokoju świętego i czasu wolnego,

Życia zabawnego w jaja bogatego

I w ogóle kurcze, wszystkiego najlepszego !

Witam . Wreszcie znalazłam kogoś z Kwidzyna.jak sie nie myle to po okolicach widze ze to Tychn....?ja jestem mieszkanką kwidzyna a buduje za kwidzynem 10 km w Grabówku. mam juz stan surowy zamkniety(ale inny projekt). zaczynamy po malutku w środeczku cos dzialac.ja nie prowadze dziennika ale śledze forum muratora. pozdrawiam. :p :p :p

Witam . Wreszcie znalazłam kogoś z Kwidzyna.jak sie nie myle to po okolicach widze ze to Tychn....?ja jestem mieszkanką kwidzyna a buduje za kwidzynem 10 km w Grabówku. mam juz stan surowy zamkniety(ale inny projekt). zaczynamy po malutku w środeczku cos dzialac.ja nie prowadze dziennika ale śledze forum muratora. pozdrawiam. :p :p :p

Cieszę się bardzo,widząc kogoś z Kwidzyna w moich skromnych progach :p

Miejscowość się zgadza.

Gratukuję SSO,nie kłamiąc było by miło popatrzeć na Twój dom,zapewne śliczny :o . Pomyśl o założeniu dziennika lub wrzuć do mnie parę zdjęć.Czy nie jesteś na Grupie kwidzyn i okolice...Zapraszam też do wpisów na białą i czarną listę wykonawców z Kwidzyna. Ja mam kłopot z tartakiem,a chciałabym się wystrzec kolejnych z innymi wykonawcami :evil: . I będzie mi o wiele lżej jak kogoś zatrudnię z polecenia :p .

Życzę powodzenia przy wykończeniówce

Hejka, właśnie czytam o więźbie i garażu.

Odnośnie więźby - super, że zrobili, niech tylko jeszcze ten wykonawca sprawdzi, żeby potem nosem nie kręcił. A rabat - kłóć się ile wlezie, a co! :lol: Za Twoją krwawicę to drewno, nie!:evil: :wink:

Odnośnie garażu: Pani, kochana :wink: Ty się nie przejmuj :lol: Żeby tylko takie przeróbki na budowie ludzie robili.... No szkoda tylko tego kanału :cry: A garaż w Skrzacie trzeba to uczciwe przyznać, trochę szumnie został nazwany. :roll: :-? Małe autko tam wstawić i nic więcej :cry: A gdzie wszystkie badziewia trzymać? 8) Ja tak myślę, że kiedyś, jak już spłacimy wszystkie długi i zamieszkamy w Skrzaciku, a nasze autka będą bardzo domagały się własnego domku :wink: to im postawimy wolnostojący dwustanowiskowy garaż. Co prawda będę musiała drugi podjazd robić :cry:, ale co mi tam. Na pewno wtedy będę strasznie bogata i wydam na ten podjazd lekką ręką :lol: :wink: Czego i Tobie życzę :lol: :lol: :lol:

pozdrawiam cieplutko i skowronkowo ( bo cała jestem w skowronkach :wink: :lol: )