madmegs 06.04.2009 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Zgadzam się z listami poleconymi. Dowód i czarno na białym. A co do reakcji tych drani - trudno powiedzieć. jak mają dużo klientów to Was oleją. Oddadzą zadatek i mają Was z czaszki. Jak mają mały obrót, starują albo coś w tym stylu, to będą starali się pewnie poprawić, co by klientów nie stracić i opinii se nie zepsuć... tak mi się wydaje... Choć do mnie, bo latamy po tych stronach jak kot z pęcherzem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 08.04.2009 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Co to za wieżę kościelną masz na horyzoncie zza kuchennego okna? Cudna! Jakaś strasznie historyczna, chyba, ona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 08.04.2009 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 http://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/q/1/1/3/44050168_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 09.04.2009 08:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 To wieża sakralna,taka jak w każdej wsi i mieście...czyli zwyczajny kościół. Jeszcze w nim nie byłam,ale nadejdzie kiedyś taki dzień...Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 09.04.2009 08:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Dziękujemy za życzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta84 09.04.2009 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 http://images47.fotosik.pl/101/0f6db54d419a8d09.jpg Żeby Wielkanoc w tym roku przyszła z sukcesem u boku Aby żyło się Wam zdrowo prywatnie i zawodowo Wielu, wielu chwil radosnych i cudownej, ciepłej wiosny. życzy Aneta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 10.04.2009 05:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 **___**_**___**_________****_**___**_______**___****_**__**_______*___**___**__**__*______*__**__***__**___**__*____*__**_____**__*____**_**__**_**________**____**___**__**___*___________*__*_____________*_*____0_____0____*_*_______@_______*_*_______________*___*_____v_____*_____**_____**_______*****_______ Wesołego królika co po stole bryka,Spokoju świętego i czasu wolnego,Życia zabawnego w jaja bogategoI w ogóle kurcze, wszystkiego najlepszego ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyta_10 10.04.2009 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 Wielkiej Nocy czas nadchodzi, Cały dzień się każdy głodzi. By móc jutro o poranku Siąść za stołem przy śniadanku. Zjeść kosz cały z jajeczkami, Zającami i kaczkami. A już następnego ranka Wiadrem wody zlać baranka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 10.04.2009 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 Życzenia spokojnych, pogodnych i radosnych Świąt Wielkanocnych spędzonych w rodzinnym gronie składa Iwonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 10.04.2009 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 Witam . Wreszcie znalazłam kogoś z Kwidzyna.jak sie nie myle to po okolicach widze ze to Tychn....?ja jestem mieszkanką kwidzyna a buduje za kwidzynem 10 km w Grabówku. mam juz stan surowy zamkniety(ale inny projekt). zaczynamy po malutku w środeczku cos dzialac.ja nie prowadze dziennika ale śledze forum muratora. pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 10.04.2009 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 Wesołych Świąt.Zdrowia, szczęścia humoru dobrego, a, przy tym wszystkim stołu bogatego.Mokrego dyngusa, smacznego jajka.I niech, te święta będą jak bajka http://img25.imageshack.us/img25/5725/mailgooglecom7671574.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 15.04.2009 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Ale masz imponujące tempo budowy, tak trzymaj Jak tam sprawy w tartaku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 15.04.2009 08:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Nasze pismo coś pomogło,bo w piątek zadzwonoli do nas ,że zlecenie jest już zrealizowane ! Kamlot pojechał i według niego jest ok, dziś ma pojechać z wykonawcą,żeby on sam osobiście stwierdził czy więźba jest w porządku. Bo jak wyjedzie z tartaku,to po ptakach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 15.04.2009 09:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Witam . Wreszcie znalazłam kogoś z Kwidzyna.jak sie nie myle to po okolicach widze ze to Tychn....?ja jestem mieszkanką kwidzyna a buduje za kwidzynem 10 km w Grabówku. mam juz stan surowy zamkniety(ale inny projekt). zaczynamy po malutku w środeczku cos dzialac.ja nie prowadze dziennika ale śledze forum muratora. pozdrawiam. Cieszę się bardzo,widząc kogoś z Kwidzyna w moich skromnych progach Miejscowość się zgadza. Gratukuję SSO,nie kłamiąc było by miło popatrzeć na Twój dom,zapewne śliczny . Pomyśl o założeniu dziennika lub wrzuć do mnie parę zdjęć.Czy nie jesteś na Grupie kwidzyn i okolice...Zapraszam też do wpisów na białą i czarną listę wykonawców z Kwidzyna. Ja mam kłopot z tartakiem,a chciałabym się wystrzec kolejnych z innymi wykonawcami . I będzie mi o wiele lżej jak kogoś zatrudnię z polecenia . Życzę powodzenia przy wykończeniówce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 15.04.2009 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 witaj kamlotku. założyłam już właśnie małą galerie i tak więc zapraszam do środka.a czy można zapytać kto wam buduje wasz domek. moze odp na prv.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 15.04.2009 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Hejka, właśnie czytam o więźbie i garażu. Odnośnie więźby - super, że zrobili, niech tylko jeszcze ten wykonawca sprawdzi, żeby potem nosem nie kręcił. A rabat - kłóć się ile wlezie, a co! Za Twoją krwawicę to drewno, nie! Odnośnie garażu: Pani, kochana Ty się nie przejmuj Żeby tylko takie przeróbki na budowie ludzie robili.... No szkoda tylko tego kanału A garaż w Skrzacie trzeba to uczciwe przyznać, trochę szumnie został nazwany. Małe autko tam wstawić i nic więcej A gdzie wszystkie badziewia trzymać? Ja tak myślę, że kiedyś, jak już spłacimy wszystkie długi i zamieszkamy w Skrzaciku, a nasze autka będą bardzo domagały się własnego domku to im postawimy wolnostojący dwustanowiskowy garaż. Co prawda będę musiała drugi podjazd robić , ale co mi tam. Na pewno wtedy będę strasznie bogata i wydam na ten podjazd lekką ręką Czego i Tobie życzę pozdrawiam cieplutko i skowronkowo ( bo cała jestem w skowronkach ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 15.04.2009 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Dzięki Madzia Użycz jednego skowronka, niech i mnie będzie lżej. A jak ja zobaczę swoją więźbę to Ci oddam tego pożyczonego skowronka. Ale póki co czekam dalej cierpliwie na zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 15.04.2009 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 masz tu jednego, co mi tam http://plfoto.com/zdjecia_new/1232735.jpg Niech też Ci będzie skowronkowo :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 15.04.2009 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Jesteś niezastąpiona, a skowronek jest cudnyDziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 15.04.2009 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts