aniamar 29.12.2009 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Nasz Mały został na ferie Świąteczne u dziadków,więc mamy labę można robić rzeczy których nie zrobisz jak brzdąc jest w domu . Np można pojechać do kina lub wyjść sobie na piwko lub grzańca. Witam, Mi się wydaję, że robicie to co Kazik Staszewski śpiewał: Wyjechali na ferie wszyscy nasi podopieczni Gdy nie ma dzieci w domu - to jesteśmy niegrzeczni Wyjechali na ferie wszyscy nasi podopieczni Gdy nie ma w domu dzieci - to jesteśmy niegrzeczni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 29.12.2009 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Pomocy PKWiU na podpórkę łaty kalenicowej potrzebuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 29.12.2009 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Trzeci raz piszę -a niech tam -jeden u mnie, jeden u animar trzeci u Asi Znalazłam PKWiU w vacie muratora - 28.11.23-74.00... Nie baw się z tymi symbolami -sprawdzaj co do odliczenia co niez-zaznaczaj na FV pozycje -odliczaj brutto i vat... tych, które nie są do odliczenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 29.12.2009 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Nasz Mały został na ferie Świąteczne u dziadków,więc mamy labę można robić rzeczy których nie zrobisz jak brzdąc jest w domu . Np można pojechać do kina lub wyjść sobie na piwko lub grzańca. Witam, Mi się wydaję, że robicie to co Kazik Staszewski śpiewał: Wyjechali na ferie wszyscy nasi podopieczni Gdy nie ma dzieci w domu - to jesteśmy niegrzeczni Wyjechali na ferie wszyscy nasi podopieczni Gdy nie ma w domu dzieci - to jesteśmy niegrzeczni ahahaaaaaaaaaaaaaaaaa dokładnie.... Oj szalała szalała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 29.12.2009 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Trzeci raz piszę -a niech tam -jeden u mnie, jeden u animar trzeci u Asi Znalazłam PKWiU w vacie muratora - 28.11.23-74.00... Nie baw się z tymi symbolami -sprawdzaj co do odliczenia co niez-zaznaczaj na FV pozycje -odliczaj brutto i vat... tych, które nie są do odliczenia... Dzięki Miśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 30.12.2009 12:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 Trzeci raz piszę -a niech tam -jeden u mnie, jeden u animar trzeci u Asi Znalazłam PKWiU w vacie muratora - 28.11.23-74.00... Nie baw się z tymi symbolami -sprawdzaj co do odliczenia co niez-zaznaczaj na FV pozycje -odliczaj brutto i vat... tych, które nie są do odliczenia... Dzięki Miśka Jak dobrze mamy z Miśką,zawsze gotowa do pomocy Dobry duszek fm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 30.12.2009 12:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 Nasz Mały został na ferie Świąteczne u dziadków,więc mamy labę można robić rzeczy których nie zrobisz jak brzdąc jest w domu . Np można pojechać do kina lub wyjść sobie na piwko lub grzańca. Witam, Mi się wydaję, że robicie to co Kazik Staszewski śpiewał: Wyjechali na ferie wszyscy nasi podopieczni Gdy nie ma dzieci w domu - to jesteśmy niegrzeczni Wyjechali na ferie wszyscy nasi podopieczni Gdy nie ma w domu dzieci - to jesteśmy niegrzeczni ahahaaaaaaaaaaaaaaaaa dokładnie.... Oj szalała szalała... Z tymi szaleństwami,to wiesz tak w miarę,bo wiek zbliża się stateczny A wczoraj byliśmy w kinie na 'Avatar" oglądając go czułam się jak 8 letnie dziecko,te krajobrazy,zwierzęta no i postacie. Tak się zastanawiam czy ten film nie byłby dobry dla mojego syna,ale nie Berbeć ma dopiero 8 lat. Chociaż nie ma w filmie żadnych ostrych scen,morderstw czy przekleństw. Po prostu ładna baśń,podobna wg mnie do " powieści z Narni". Polecam film,osobiście uwielbiam filmy sci-fi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 30.12.2009 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 a mi w święta jak rozporek się nagle przy wygłupach powiększył aż do kroku -jak zszywałam tak igła znowu zaginęła... :lol: a może to od tych smakołyków,które przygotowałaś hihihi O i Izka do mnie zawitała po długiej nieobecności .Jak miło Podejrzewam,że to nie od smakołyków,Miśka szczupła jest,a poza tym dwie wizyty na budowie i zgubi ewentualny nadmiar poświąteczny Nio wreszcie się zmobilizowalam .....nie martw się,jak wszystkie zaczniemy latać na budowie,to każda zgubi coś tu i tam .....miotła w dłonie i razd dwa zamiatanie ......i już się spala......... A na "Avatar" też mieliśmy iść i może przejdziemy się,jak mówisz,że ładny film Ostatnio oglądaliśmy "2012" i powiem szczerze,że jak poszłabym na to do kina,to zawiodłabym się niesamowicie,bo czasami takie tkliwe i mdłe było,że masakra ....chociaż nie powiem - efekty super :o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 30.12.2009 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 Oj, kiedy ja byłam z mężem w kinie. Było to tak dawno, że nawet nie pamiętam. Nie jednak sobie przypomniałam na „Pasji”. To szmat czasu. Tak to tylko z dzieckiem na te bajki chodzę, ale i to nie za często. Ostatnio byłam z nim na „potwory kontra obcy”. Jak dla niego bajka super a ja troszkę się wynudziłam. Jest jeszcze za mały by go samego puścić, więc muszę z nim chodzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 30.12.2009 13:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 Oj, kiedy ja byłam z mężem w kinie. Było to tak dawno, że nawet nie pamiętam. Nie jednak sobie przypomniałam na „Pasji”. To szmat czasu. Tak to tylko z dzieckiem na te bajki chodzę, ale i to nie za często. Ostatnio byłam z nim na „potwory kontra obcy”. Jak dla niego bajka super a ja troszkę się wynudziłam. Jest jeszcze za mały by go samego puścić, więc muszę z nim chodzić. Znam to Ania,kiedy babcie daleko,to można sobie pomarzyć o wyjściu do kina,może sprawę załatwiłaby niańka na 1 wieczór,ale ja takiej nie znam,dodnej zaufania,po prostu nigdy nie szukałam. Ewentualne braki kulturalno-oświatowo-degustujące załatwiamy kiedy brzdąc jest u babci Czytałam,że ostro wzięłaś się za wypełnianie vzm, gratuluję,a zdążysz do jutra,czy odkładasz to do Nowego Roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 30.12.2009 13:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 a mi w święta jak rozporek się nagle przy wygłupach powiększył aż do kroku -jak zszywałam tak igła znowu zaginęła... :lol: a może to od tych smakołyków,które przygotowałaś hihihi O i Izka do mnie zawitała po długiej nieobecności .Jak miło Podejrzewam,że to nie od smakołyków,Miśka szczupła jest,a poza tym dwie wizyty na budowie i zgubi ewentualny nadmiar poświąteczny Nio wreszcie się zmobilizowalam .....nie martw się,jak wszystkie zaczniemy latać na budowie,to każda zgubi coś tu i tam .....miotła w dłonie i razd dwa zamiatanie ......i już się spala......... A na "Avatar" też mieliśmy iść i może przejdziemy się,jak mówisz,że ładny film Ostatnio oglądaliśmy "2012" i powiem szczerze,że jak poszłabym na to do kina,to zawiodłabym się niesamowicie,bo czasami takie tkliwe i mdłe było,że masakra ....chociaż nie powiem - efekty super :o Witam zmobilizowaną Izę jeśli lubisz bajki i super efekty specjalne to polecam,efekty z "2012" to pikuś w porównaniu do "Awatara". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 30.12.2009 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 Asia wzięłam się za to, ale pomału to mnie już trafia. Mam dużo faktur gdzie nie mam PKWiU i tak siedzę i szukam. Może troszkę ciebie pomęczę? Do domu wzięłam te faktury gdzie nie było w ogóle tego numeru i szukam w Internecie, aby dopasować, ale to żmudna robota. U teściowej nie ma Internetu, więc nie mogłam tego sprawdzić. Teraz jak tak przeglądam to zobaczyłam, że te faktury, co już przeglądnęłam i napisałam na brudno pójdą do poprawki, bo znalazłam kilka pozycji, które dałam z teściową do rozliczenia a nie można ich odliczyć. Nie zdążę już w tym roku złożyć. Za mało czasu. Faktur mam dużo, więc jest trochę roboty. Na fakturze mam produkty ale nie mam PKWiU. Znalazłam takie numery dla nich - blacha aluminiowa -27.42.24 -podpórka łaty kalenicowej GW -28.11.10-35.59 -spinka do dachówki ceramicznej MD-PL -28.11.10-35.59 -taśma kalenicowa VENT-ROLL -28.11.23-76.51 -taśma TOP FLEX -28.11.23-76.51 Te PKWiU znalazłam sama i nie jestem pewna czy dobrze. Czy można te produkty odliczyć? Jakbyś czasem wiedziała coś na ten temat to napisz będę wdzięczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 30.12.2009 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 http://gfx.efotek.pl/images/o7rzjih591bzhjyj2ys.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 30.12.2009 17:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 Asia wzięłam się za to, ale pomału to mnie już trafia. Mam dużo faktur gdzie nie mam PKWiU i tak siedzę i szukam. Może troszkę ciebie pomęczę? Do domu wzięłam te faktury gdzie nie było w ogóle tego numeru i szukam w Internecie, aby dopasować, ale to żmudna robota. U teściowej nie ma Internetu, więc nie mogłam tego sprawdzić. Teraz jak tak przeglądam to zobaczyłam, że te faktury, co już przeglądnęłam i napisałam na brudno pójdą do poprawki, bo znalazłam kilka pozycji, które dałam z teściową do rozliczenia a nie można ich odliczyć. Nie zdążę już w tym roku złożyć. Za mało czasu. Faktur mam dużo, więc jest trochę roboty. Na fakturze mam produkty ale nie mam PKWiU. Znalazłam takie numery dla nich - blacha aluminiowa -27.42.24 -podpórka łaty kalenicowej GW -28.11.10-35.59 -spinka do dachówki ceramicznej MD-PL -28.11.10-35.59 -taśma kalenicowa VENT-ROLL -28.11.23-76.51 -taśma TOP FLEX -28.11.23-76.51 Te PKWiU znalazłam sama i nie jestem pewna czy dobrze. Czy można te produkty odliczyć? Jakbyś czasem wiedziała coś na ten temat to napisz będę wdzięczna. Wg mnie 1) blacha-tak 2) podpórka-tak 3) spinka-tak 4,5)taśma nie,ale spytajmy się belladonny lub zefirka oni się na tym znają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 30.12.2009 17:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 http://gfx.efotek.pl/images/o7rzjih591bzhjyj2ys.jpg Dziękuję piękna psiaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 30.12.2009 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 W Nowym Roku, tuż po balu, Oprócz szczęścia, zdrowia, szmalu, Proś niebiosa by Ci dały Dużo seksu i gorzały. Do Siego Roku życzy........... kala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 30.12.2009 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 http://republika.pl/blog_vv_729779/1396082/tr/901.jpgNiech wam Nowy Rok przyniesiezłotych monet całą kieszeń.Złota i pieniędzy,by nie było w domu nędzy.Niech bogaty każdy będzie,niech dostatek gości wszędzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 30.12.2009 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 Oto kartka animowana ode mnie: http://www.jacquielawson.com/preview.asp?cont=1&hdn=3&pv=3111904 Stary Rok odchodzi wielkimi krokami, niech więc złe chwile zostaną za nami. Niech Nowy Rok przyniesie dużo zdrowia, radości a przede wszystkim morze miłości! http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14937/Nowy_Rok3.gif http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14937/normal_Nopwy_Rok_1.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 31.12.2009 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 POMYŚLNOŚCI W NOWYM ROKU!!! http://www.ekartki.pl/cards_files/29/29659_sylwester.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 31.12.2009 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 http://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/x/5/5/0/52051813_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts