kamlotek 26.01.2010 22:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 aniamar -Przemroziłam sobie palec u rąk. aniamar -Ty uważaj na swoje kończyny, bo kto będzie wykańczał domek, a przy tym tyle robotyyyyyyyyyyyyyyyyyy Tak to jest jak się chce podgonić robotę. Okazało się, że dostaniemy małą pożyczkę, więc robota mi się pali w rękach, aby sobie wszystko przygotować by czegoś nie przegapić. Na dzwięk guldenów budowlanych człowiek powera dostaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 26.01.2010 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 aniamar -Przemroziłam sobie palec u rąk. aniamar -Ty uważaj na swoje kończyny, bo kto będzie wykańczał domek, a przy tym tyle robotyyyyyyyyyyyyyyyyyy Tak to jest jak się chce podgonić robotę. Okazało się, że dostaniemy małą pożyczkę, więc robota mi się pali w rękach, aby sobie wszystko przygotować by czegoś nie przegapić. Na dzwięk guldenów budowlanych człowiek powera dostaje Oj to prawda. Jak człowiek pomyśli, że dzięki temu szybciej się wprowadzi to od razu chce się działać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 27.01.2010 18:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Dziś rozpoczełam rysowanie projektu po raz 3 ,ale tym razem na papierze w kratkę. Po powrocie do domu wściekłam się bo zapomniałam,o najważniejszym zakupie dzisiejszego dnia-cyrklu . Zaczełam szukać rzeczy zamiennych w pokoju syna,różnych kółek 1cm,2cm,3cm,znaków i cuda niewidów. Zeby mieć do różnych roślin. Ale od godziny stoję w miejscu i nie wiem co wsadzić w północno-zachodni narożnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 27.01.2010 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 JAK TAM PROJEKT? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 27.01.2010 21:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Właśnie wkleiłam Dzisiaj przysiadłam,bo jutro muszę iść uzgodnić w sprawie komunii,a w piątek wyjeżdżamy po syna. Korzystam póki jego nie ma i mogę sobie poświęcić czas na zabawy w kółka,krzyżyki . Bo jak jest Młody to zawsze coś. U Was też tak mocno sypie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 28.01.2010 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Dzisiaj było okropnie, pomimo, że śniegu nie napadało dużo to za to był nieprzyjemny wiatr, który z dużą prędkością wiał i sprawiał wrażenie, że jest o wiele zimniej niż faktycznie było. Brrrrrrrrrrrrrrr niech ta zima nas tak nie pieści. Bardzo lubię zimę w szczególności jak jest dużo śniegu, ale zimnego wiatru nie toleruję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 29.01.2010 07:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Jak to było Huhu-ha, huhu-ha,nasza zima zła Dziś nie pada,ale zastanawiam się czy zdążymy w 1,5 godz przejechać 80km przez Grudziądz i Kwidzyn ? Zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 29.01.2010 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Jak to było Huhu-ha, huhu-ha,nasza zima zła Dziś nie pada,ale zastanawiam się czy zdążymy w 1,5 godz przejechać 80km przez Grudziądz i Kwidzyn ? Zobaczymy ?????? będziesz dzis w Grudziądzu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 29.01.2010 09:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Jak to było Huhu-ha, huhu-ha,nasza zima zła Dziś nie pada,ale zastanawiam się czy zdążymy w 1,5 godz przejechać 80km przez Grudziądz i Kwidzyn ? Zobaczymy ?????? będziesz dzis w Grudziądzu??? Będę przejeżdżała przez Grudziądz, Bo jadąc na budowę czy do rodziców,muszę przejechać przez "szczęśliwe miasto". Często jestem w Grudziądzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tysia623 02.02.2010 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 witam! Państwo są z Kwidzyna?? bo ja z okolic może wiecie gdzie dostać w Kwidzynie po tańszej cenie stemple???? pozdrawiam serdecznie i życzę powodzenia w budowie (fajnie znaleźć kogoś z okolic ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 02.02.2010 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 hejka ładny domek zimowy i ładny...numerek Lubię proste cyfry ja najbardziej boje się że dostaniemy numer typu: 286, 297 albo 276, 294 albo coś takiego. Dla mnie nie do zapamiętania Sąsiedzi dostali 244 - szczęściarze mnie się marzy 303 pozdróweczki cieplutkie M. PS. Zmobilizowałaś mnie też chyba zrzucę fotki zimowe z aparatu i dziennik odkopię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 03.02.2010 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 hejka ładny domek zimowy i ładny...numerek Lubię proste cyfry ja najbardziej boje się że dostaniemy numer typu: 286, 297 albo 276, 294 albo coś takiego. Dla mnie nie do zapamiętania Sąsiedzi dostali 244 - szczęściarze mnie się marzy 303 pozdróweczki cieplutkie M. PS. Zmobilizowałaś mnie też chyba zrzucę fotki zimowe z aparatu i dziennik odkopię... Odkpo ,odkop,choć po wczorajszym ataku "Miriam" będzie ciężko Mamy numer,ale mi się marzy nazwa ulicy . Najgorzej,że na naszej krótkiej ulicy z tyłu znajduje się warsztat i nie wiem czy właściciel poszedł by na to Wątpię . Przyjdzie wiosna,to się udam z miłą wizytą sąsiedzką i zacznę agitować na rzecz nadania nazwy dla naszej ulicy. Chodzi mi po głowie: _Krótka - Polna - Słoneczna - Piękna Wybór jest nieograniczony bo na razie jest tylko 1 ulica w naszej przyszłej miejscowości Czekam na zdjęcia niecierpliwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 03.02.2010 10:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 witam! Państwo są z Kwidzyna?? bo ja z okolic może wiecie gdzie dostać w Kwidzynie po tańszej cenie stemple???? pozdrawiam serdecznie i życzę powodzenia w budowie (fajnie znaleźć kogoś z okolic ) Stemple mieliśmy od naszego wykonawcy. Ale jeśli miałabym kupować to poszukałabym w tartaku lub u leśniczego. Dziękuję za odwiedziny,cieszę się,że odezwał się ktoś z okolic,bo póki co wydawało mi się,że ludzie z Kwidzyna wogóle nie wchodzą na fm,jakby ich nie było(poza nielicznymi wyjątkami) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 03.02.2010 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 a co sąsiadowi od warsztatu nazwa ulicy przeszkadza? Co do nazwy mnie się podoba Krótka i Polna. Pasują Zdjęcia odkopię, ale nie wiem czy tak szybko, bo małżonek pojechal ipo dwóch dniach wrócił... A wiadomo - chłop w domu - to wygórowane wymagania odnośnie prac gospodarczych trzeba spelniać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 04.02.2010 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 My mamy piekny numerek............... ul. M.dąbrowskiej 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 04.02.2010 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Kamlotku, ale fajnie z tą nazwa ulicy. Ja nie miałam wyboru ale tez jest ładna: Kalinowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 04.02.2010 10:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 a co sąsiadowi od warsztatu nazwa ulicy przeszkadza? Co do nazwy mnie się podoba Krótka i Polna. Pasują Zdjęcia odkopię, ale nie wiem czy tak szybko, bo małżonek pojechal ipo dwóch dniach wrócił... A wiadomo - chłop w domu - to wygórowane wymagania odnośnie prac gospodarczych trzeba spelniać... A to nie jest tak,że jak ma firmowe pieczątki z adresem,to po nadaniu nazwy ulicy,bedzie musiał zmienić je na własny koszt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 04.02.2010 10:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Kamlotku, ale fajnie z tą nazwa ulicy. Ja nie miałam wyboru ale tez jest ładna: Kalinowa Ładna -Kalinowa Muszę się postarać o nazwę. Ładniej brzmi np. Polna 33b ,niż nazwa miejscowości i 33b Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 04.02.2010 10:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 My mamy piekny numerek............... ul. M.dąbrowskiej 5 Witam kolejną szczęściarę z ładną ulicą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 05.02.2010 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Hej co słychać? Widze ze my wszystkie zapadłyśmy w zimowy sen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts