Perłóweczka 16.04.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Asiu pozwól ze bedziemy po imieniu.własnie odkryłam twoje imie.to teraz ja sie przedstawie. : Gosia. bardzo mi milo Asiu cieszymy sie z tobą. wiemy jak czekałas na tą wiezbe. mam nadzieje ze pogoda bedzie ci sprzyjac i niedlugo zobaczymy piekny dach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 16.04.2009 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Miło mi i to bardzo Właśnie siedzę w necie i szukam czy środek impregnujący Fobos M4 którym pokryta jest nasza więźba ,zawiera BOR. Właśnie ten składnik niszczy film indukcyjny membrany. Na razie niczego nie znalazłam Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kobi033 19.04.2009 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 witamja mam pytanie do założyciela dziennika w temacie drenażu, na jednym ze zdjęć widziałem że rura była obwinięta geowłókniną i zasypana bezpośrednio ziemią, nie widziałem obsypki żwirowej i w związku z tym mam pytanie czy ten drenaż miał okazję już "zadziałać" i czy wszystko jest w porządku?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klara1980 19.04.2009 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 Hej Hej. Dawno nie było zdjęć, można by parę wstawić. Prosiemy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 20.04.2009 07:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 witam ja mam pytanie do założyciela dziennika w temacie drenażu, na jednym ze zdjęć widziałem że rura była obwinięta geowłókniną i zasypana bezpośrednio ziemią, nie widziałem obsypki żwirowej i w związku z tym mam pytanie czy ten drenaż miał okazję już "zadziałać" i czy wszystko jest w porządku? pozdrawiam Obsypka żwirowa jest. Rura do drenażu na razie leży i czeka na zakopanie ze spadem do rowu. Mamy co prawda studzienkę z 3 kręgów do której chcieliśmy podłączyć rurę drenażową i rurę od wody deszczowej z dachu. Jednak doradzono nam,że lepiej rurę drenażową nie podłączać do studzienki bo, gdy będzie zbyt dużo wody deszczowej to może cofać się woda do drenażu. Chyba niczego nie poplątałam i w miarę rozsądnie wytłumaczyłam W razie jakichkolwiek niejasności pytaj. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 20.04.2009 07:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Hej Hej. Dawno nie było zdjęć, można by parę wstawić. Prosiemy! Na razie nie było co wklejać ,ale już nadrabiam zaległości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 20.04.2009 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 przyszłam z rewizytą no, no wiosna na całego na budowie najchętniej się ogląda budowę, bo tu widać efekty pozdrawiam i spokojnej i szybkiej budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 20.04.2009 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Dziękuję, moje skromne progi cały czas stoją otworem do czytania i komentowanie moich trafnie lub błędnie podjętych decyzji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 20.04.2009 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 No no widzimy wiezbe wkoncu na swoim miejcu czyli na twojej budowie niemartw sie co do pogody napewno bedzie ładna jak zaczną u was wiezbe kłaść. co do dachóweczki to ja wlasnie tez myslalam o takim kolorze dachu wiec czekam az bedzie widoczna na twoim dachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 20.04.2009 10:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 To jeszcze może trochę potrwać,ale jestem dobrej myśli . Póki co dowiedziałam się przed chwilą,że męczą się z płatwiami koszowymi, trwa ułożenie 3, oby sprawnie i fachowo im poszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 20.04.2009 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 a ja znowu w ogóle nie orientuje się w terminologii budowlanej co to te płatwiamy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 20.04.2009 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 a ja znowu w ogóle nie orientuje się w terminologii budowlanej co to te płatwiamy??? chyba na dodatek źle to napisałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 20.04.2009 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 trzymamy kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 20.04.2009 11:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 a ja znowu w ogóle nie orientuje się w terminologii budowlanej co to te płatwiamy??? chyba na dodatek źle to napisałam płatwie koszowe,to są u nas długie na 10,5m( przypominają krokwie), są mocowane w czterech rogach , będą opierały się na nich i mają podtrzymywać cały dach. Chyba dobrze Ci tłumaczę mam nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 20.04.2009 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 a ja znowu w ogóle nie orientuje się w terminologii budowlanej co to te płatwiamy??? chyba na dodatek źle to napisałam płatwie koszowe,to są u nas długie na 10,5m( przypominają krokwie), są mocowane w czterech rogach , będą opierały się na nich i mają podtrzymywać cały dach. Chyba dobrze Ci tłumaczę mam nadzieję to też z drzewa ?? czyli rozumiem, ze też to posiadam, jeśli panowie mi już robią dach ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 20.04.2009 11:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 tego moja droga to ja nie wiem,ale chyba każdy dach powinien takie coś posiadać dłuższe bądź krótsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 20.04.2009 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 tego moja droga to ja nie wiem,ale chyba każdy dach powinien takie coś posiadać dłuższe bądź krótsze jak sobie pogadam z panami, to będę wiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 20.04.2009 11:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 spojrzałam na Twój projekt, bo coś nie mogłam sobie przypomnieć jaki masz dach. Ale teraz wiem 2 spadowy,i tam chyba nie ma płatwi koszowych. Ale cieśla Ci wyjaśni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 20.04.2009 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Asiu chciałam zapytac o twoją firme budowlaną czy jest z kwidzyna no i jak mozna wiedziec co to za firma . moze odp na prv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 20.04.2009 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Kawał super i w 100% zgadzam sie ze jest duzo takich sprzedawców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts