Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Skrzat - komentarze do dziennika budowy

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Zdrowych, pogodnych Świąt Wielkanocnych, pełnych wiary, nadziei i miłości. Radosnego, wiosenngo nastroju oraz serdecznych spotkań w gronie rodziny i wśród przyjaciół życzy Monika z Rodziną :D

http://www.fototube.pl/pix/img7/org/d41d86014f9ef6a3db801a92356d56c5.jpg

Faktycznie ja też we czwartek nie mogłam wejść, bo mi błąd wyskakiwało. Czułam pismo nosem, że pewnie jakąś zmianę robią i się nie pomyliłam. Nam „starym” forumowiczom będzie najtrudniej to przełknąć, bo świeża krew od razu będzie musiała na tym pracować i nie będzie wiedziała jak było wcześniej.

:welcome:Masz rację aniu nowy narybek bedzie miał łatwiej:yes: Ja po paru próbach wysłania odpowiedzi,wreszcie zakumałam gdzie są emotikony i,ze o wiele lepiej wysyłać odpowiedź z wersji zaawansowanej edycji:razz:. Teraz pomału przekonuje się,że nowy "byk" nie taki straszny:no:;). Czytałam tylko,że są jakieś problemy z wstawieniem zdjęć. Jeszcze do tego etapu nie doszłam,może jutro spróbuję:cool:

Początek weekendu:D. Więc torba już spakowana i odliczanie czasu wyjazdu na budowę. Cały czas piszę budowa,a to chyba już dom:yes:. Dziś ulubiona czynność -patrzenie na coś nowego. WYLEWKI:lol2:. I rzecz nieulubiona płacenie za pracę wykonawcy i materiały w hurtowni:(.

Pozdrawiam wszystkich czytających ,choć niepiszących:p

Początek weekendu:D. Więc torba już spakowana i odliczanie czasu wyjazdu na budowę. Cały czas piszę budowa,a to chyba już dom:yes:. Dziś ulubiona czynność -patrzenie na coś nowego. WYLEWKI:lol2:. I rzecz nieulubiona płacenie za pracę wykonawcy i materiały w hurtowni:(.

Czasem coś piszę8)

A teraz czekam na zdjęcia wylewek :)

Udanego weekendu :)

Witam Asiu:D

Właśnie nie wiem i ja jak to teraz pisać -budowa to bardziej budowanie domu a teraz to już prace w domu...

Wyjeżdżasz z tą torbą? Czyzby na cały weekend?

To ja czekam na fotki z domku -byłam w dzienniku ale tych ostatnich nie ma -są krzyżyki czerwone...

Czekam na focie i powodzenia Asiu w dalszych pracach...;) Buziaki.

Ciekawe, co w tej torbie, pewnie imprezka się szykuje.

http://ggmania.eu/los/32.gif

Cześć Kamlotku :)

Wiem wiem starsznie okropnie dawno mnie nie było :oops:

Słyszę że wyleweczki masz :o No to gratulacje wielkie :lol:

Nie wiedzę tylko zdjęć, nie ładują mi się czy jeszcze nie ma?

Co tam, kochana , u Ciebie? :D

Bo stęskniłam się przeokrutnie...

Zdjęć M. nie wiem czemu nie ma,ale to są zdjęcia podłogówki,zdjęcia wylewek będą później,jak przywiozę aparat,który został w Skrzacie,pamięć mam dobrą,ale krótką czasami wręcz ulotną

Gratuluję Kamlotku wyleweczek :)

Podglądam i czytam :)

Cieszę się,ale jakby coś było nie tak,to proszę o komentarz.

Gdzie ja mam znowu te emotikony,bez nich jakoś tak bezpłciowo

Ciekawe, co w tej torbie, pewnie imprezka się szykuje.

http://ggmania.eu/los/32.gif

Co może być u zapracowanej inwestorki? Ciuchy robocze dla całej naszej trójki,kanapki,2 termosy,soki,coś słodkiego do kawki,itd

Witam Asiu:D

Właśnie nie wiem i ja jak to teraz pisać -budowa to bardziej budowanie domu a teraz to już prace w domu...

Wyjeżdżasz z tą torbą? Czyzby na cały weekend?

To ja czekam na fotki z domku -byłam w dzienniku ale tych ostatnich nie ma -są krzyżyki czerwone...

Czekam na focie i powodzenia Asiu w dalszych pracach...;) Buziaki.

Wiem,wiem zdjęcia muszę poprawić,nie wiem czemu ich nie widać,coś poknociłam. A nowe zdjęcia będą niedługo,jak wrócę

Czasem coś piszę8)

A teraz czekam na zdjęcia wylewek :)

Udanego weekendu :)

Ostatni weekend w połowie był udany. Pątek ok,ale sobota wiadomo dlaczego nie,poza tym lejący deszcz popsuł nam plany. Oby ta połowa weekendu była ciepła i słoneczna

Dziękuję za pozdrowienia ;-) Powodzenia!!!

Dziękuję ,nawzajem