aneta-we 31.03.2010 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 http://grafika.redakcja.pl/Gift.obiekt2.aspx/400/0/Gift/c0bfbe4e-c25b-43e4-9e92-c094f955d01f_20090330041841_Wielkanoc-angielskie.jpghttp://www.familylobby.com/common/tt5208336fltt.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 31.03.2010 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 http://moje-kartki.com.pl/kartki/91/1/d/1136.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 31.03.2010 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Zdrowych, pogodnych Świąt Wielkanocnych, pełnych wiary, nadziei i miłości. Radosnego, wiosenngo nastroju oraz serdecznych spotkań w gronie rodziny i wśród przyjaciół życzy Monika z Rodziną http://www.fototube.pl/pix/img7/org/d41d86014f9ef6a3db801a92356d56c5.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 01.04.2010 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2010 Radosnych i pogodnych Świąt Wielkanocnych życzą Ania i Hubihttp://lh4.ggpht.com/_5epUv1e8bgg/S7Q6lx0E8OI/AAAAAAAAE1k/V0-0uu4RO3Q/s400/wielkanoc4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 01.04.2010 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2010 Z okazji świąt Wielkanocnychżyczę wszystkiego tego,co od Boga pochodzi.Oby skrzydła wiary przykryłykamienie zwątpieniai uniosły serca ponad przemijanie. http://i.wp.pl/a/i/kartki2/main/kartka1450.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 04.04.2010 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 spóźnione... http://img121.imageshack.us/img121/8105/wielkanocagp.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 06.04.2010 16:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Dziękuję wszystkim za życzenia i świąteczne kartki. Po tygodniu weszłam na muratora i co widzę? Nową szatę. Fakt-faktem jak próbowałam wejść w czwartek i piątek to nie mogłam> Ale na szczęście już po przymusowym odwyku od fm.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 06.04.2010 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Faktycznie ja też we czwartek nie mogłam wejść, bo mi błąd wyskakiwało. Czułam pismo nosem, że pewnie jakąś zmianę robią i się nie pomyliłam. Nam „starym” forumowiczom będzie najtrudniej to przełknąć, bo świeża krew od razu będzie musiała na tym pracować i nie będzie wiedziała jak było wcześniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 06.04.2010 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Cha, cha podoba mi się ta szybka odpowiedz, faktycznie jest szybka:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 06.04.2010 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 :welcome:Masz rację aniu nowy narybek bedzie miał łatwiej:yes: Ja po paru próbach wysłania odpowiedzi,wreszcie zakumałam gdzie są emotikony i,ze o wiele lepiej wysyłać odpowiedź z wersji zaawansowanej edycji:razz:. Teraz pomału przekonuje się,że nowy "byk" nie taki straszny:no:. Czytałam tylko,że są jakieś problemy z wstawieniem zdjęć. Jeszcze do tego etapu nie doszłam,może jutro spróbuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 09.04.2010 09:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Początek weekendu:D. Więc torba już spakowana i odliczanie czasu wyjazdu na budowę. Cały czas piszę budowa,a to chyba już dom:yes:. Dziś ulubiona czynność -patrzenie na coś nowego. WYLEWKI:lol2:. I rzecz nieulubiona płacenie za pracę wykonawcy i materiały w hurtowni:(.Pozdrawiam wszystkich czytających ,choć niepiszących:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 09.04.2010 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Pozdrawiam wszystkich czytających ,choć niepiszących:p Dziękuję za pozdrowienia Powodzenia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 09.04.2010 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Początek weekendu:D. Więc torba już spakowana i odliczanie czasu wyjazdu na budowę. Cały czas piszę budowa,a to chyba już dom:yes:. Dziś ulubiona czynność -patrzenie na coś nowego. WYLEWKI:lol2:. I rzecz nieulubiona płacenie za pracę wykonawcy i materiały w hurtowni:(. Pozdrawiam wszystkich czytających ,choć niepiszących:p Czasem coś piszę A teraz czekam na zdjęcia wylewek Udanego weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 09.04.2010 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Początek weekendu:D. Więc torba już spakowana i odliczanie czasu wyjazdu na budowę. Cały czas piszę budowa,a to chyba już dom:yes:. Dziś ulubiona czynność -patrzenie na coś nowego. WYLEWKI:lol2:. I rzecz nieulubiona płacenie za pracę wykonawcy i materiały w hurtowni:(. Pozdrawiam wszystkich czytających ,choć niepiszących:p Witam Asiu:D Właśnie nie wiem i ja jak to teraz pisać -budowa to bardziej budowanie domu a teraz to już prace w domu... Wyjeżdżasz z tą torbą? Czyzby na cały weekend? To ja czekam na fotki z domku -byłam w dzienniku ale tych ostatnich nie ma -są krzyżyki czerwone... Czekam na focie i powodzenia Asiu w dalszych pracach... Buziaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 09.04.2010 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Początek weekendu:D. Więc torba już spakowana i odliczanie czasu wyjazdu na budowę. Cały czas piszę budowa,a to chyba już dom:yes:. Dziś ulubiona czynność -patrzenie na coś nowego. WYLEWKI:lol2:. I rzecz nieulubiona płacenie za pracę wykonawcy i materiały w hurtowni:(. Pozdrawiam wszystkich czytających ,choć niepiszących:p Ciekawe, co w tej torbie, pewnie imprezka się szykuje. http://ggmania.eu/los/32.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 14.04.2010 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Gratuluję Kamlotku wyleweczek Podglądam i czytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 14.04.2010 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Cześć Kamlotku Wiem wiem starsznie okropnie dawno mnie nie było Słyszę że wyleweczki masz No to gratulacje wielkie Nie wiedzę tylko zdjęć, nie ładują mi się czy jeszcze nie ma? Co tam, kochana , u Ciebie? Bo stęskniłam się przeokrutnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 15.04.2010 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 Cześć Kamlotku Wiem wiem starsznie okropnie dawno mnie nie było Słyszę że wyleweczki masz No to gratulacje wielkie Nie wiedzę tylko zdjęć, nie ładują mi się czy jeszcze nie ma? Co tam, kochana , u Ciebie? Bo stęskniłam się przeokrutnie... Zdjęć M. nie wiem czemu nie ma,ale to są zdjęcia podłogówki,zdjęcia wylewek będą później,jak przywiozę aparat,który został w Skrzacie,pamięć mam dobrą,ale krótką czasami wręcz ulotną Gratuluję Kamlotku wyleweczek Podglądam i czytam Cieszę się,ale jakby coś było nie tak,to proszę o komentarz. Gdzie ja mam znowu te emotikony,bez nich jakoś tak bezpłciowo Ciekawe, co w tej torbie, pewnie imprezka się szykuje. http://ggmania.eu/los/32.gif Co może być u zapracowanej inwestorki? Ciuchy robocze dla całej naszej trójki,kanapki,2 termosy,soki,coś słodkiego do kawki,itd Witam Asiu:D Właśnie nie wiem i ja jak to teraz pisać -budowa to bardziej budowanie domu a teraz to już prace w domu... Wyjeżdżasz z tą torbą? Czyzby na cały weekend? To ja czekam na fotki z domku -byłam w dzienniku ale tych ostatnich nie ma -są krzyżyki czerwone... Czekam na focie i powodzenia Asiu w dalszych pracach... Buziaki. Wiem,wiem zdjęcia muszę poprawić,nie wiem czemu ich nie widać,coś poknociłam. A nowe zdjęcia będą niedługo,jak wrócę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 15.04.2010 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 Czasem coś piszę A teraz czekam na zdjęcia wylewek Udanego weekendu Ostatni weekend w połowie był udany. Pątek ok,ale sobota wiadomo dlaczego nie,poza tym lejący deszcz popsuł nam plany. Oby ta połowa weekendu była ciepła i słoneczna Dziękuję za pozdrowienia Powodzenia!!! Dziękuję ,nawzajem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 15.04.2010 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 Algiera 23 postaram się teraz zrobić zdjęcia ,to je wyślę. Dzięki za odwiedziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts