aniamar 26.04.2010 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 Praca wre!!!!!!! Wyleweczki równiutkie, ogrodzenie się kończy. Super to wszystko wychodzi. Mam nadzieję, że tynk zew. szybko nałożysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 26.04.2010 17:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 Praca wre!!!!!!! Wyleweczki równiutkie, ogrodzenie się kończy. Super to wszystko wychodzi. Mam nadzieję, że tynk zew. szybko nałożysz. Jutro ma zadzwonić do mnie jeszcze jeden spec z wyceną, ile życzy sobie za położenie tynków. Więc jutro najpóźniej do czwartku powinien być koniec castingu na ekipę od tynków . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 27.04.2010 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 (edytowane) Gosia przyjdzie czas i Ty b��ziesz mia�� wszystko zrobione. Już i tak masz dużo zaplanowane, wiadomo cz��wiek by chcia��dużo zrobi��ale robi tyle na ile ma czasu,pieni��zy i zdrowia. My b��ziemy robili do czasu,aż pieni��ze si��nie sko��z��na ten rok. A później ,si��zobaczy. Przypomnij mi kochana na kiedy te szcz���iwy termin u Ciebie przypada? Pozdrawiam Asiu, masz rację oby tylko zostało szczęśliwie zrobione to co zaplanowaliśmy....a poza tym nic mnie nie goni......mieszkanie mamy, małe ale damy radę.....zresztą teraz kiedy powiększy się nam rodzina trzeba się będzie skupić na maluszku i dalej spyrlać na przysłowiową kupkę Termin mam na 2 sierpnia........to jeszcze 3- mce..........tak jak już pisałam nie lubię ostatniego trzeciego trymestru.....przy Tomku też miałam ciężko.......dużo wód płodowych i dziecko urodziło się na 4 kg.....to było co dźwigać......już teraz odczuwam bóle kręgosłupa i jak leżę to miejsca sobie znaleźć nie mogę.....poza tym chciałabym już trzymać córcie w ramionach....nadal nie mogę uwierzyć że to będzie dziewczynka.......jestem taka szczęśliwa....... Dzisiaj byłam na wizycie kontrolnej i wszystko jest OK. No........ to byle do 2 sierpnia;) papa Edytowane 27 Kwietnia 2010 przez margay Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 27.04.2010 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 A nie mówiłam że tylko ja jestem na tym forum opóźniona technicznie:mad::bash: pierwszy raz używałam cytatu i od razu wyszły jakieś hieroglify egipskie.....musiałam edytować moją odpowiedź, bo była taka jak cytat ...... 10....9....8....7....6.....5.....4.....3.....2....1 już jestem spokojna........ufffffffffff:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 27.04.2010 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 margay - gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 27.04.2010 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 kochaniutka.......dziekuje Ci za trzymanie dziś kciukasów!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 28.04.2010 08:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 Asiu, masz rację oby tylko zostało szczęśliwie zrobione to co zaplanowaliśmy....a poza tym nic mnie nie goni......mieszkanie mamy, małe ale damy radę.....zresztą teraz kiedy powiększy się nam rodzina trzeba się będzie skupić na maluszku i dalej spyrlać na przysłowiową kupkę Termin mam na 2 sierpnia........to jeszcze 3- mce..........tak jak już pisałam nie lubię ostatniego trzeciego trymestru.....przy Tomku też miałam ciężko.......dużo wód płodowych i dziecko urodziło się na 4 kg.....to było co dźwigać......już teraz odczuwam bóle kręgosłupa i jak leżę to miejsca sobie znaleźć nie mogę.....poza tym chciałabym już trzymać córcie w ramionach....nadal nie mogę uwierzyć że to będzie dziewczynka.......jestem taka szczęśliwa....... Dzisiaj byłam na wizycie kontrolnej i wszystko jest OK. No........ to byle do 2 sierpnia;) papa Cieszę się razem z Tobą,że badania wyszły ok,zresztą nie ma innej opcji. Rzeczywiście Tomek ważył swoje;), ja gdy chodziłam w ciąży to przy usg ,zawsze lekarz mierzył,ważył Mateusza. I czasami ostrzegał,że dziecko za szybko rośnie:eek:. Ale jak się urodził,to mieścił się w "normie" 3550g i 56cm. Ale ja byłam matką wysokiego ryzyka. Małgosia zobaczysz ten kwartał zleci jak z bicza trzasnął. Niedawno powiedziałaś nam radosną nowinę, a już wnet bedziesz szykować się do porodu. Zapisałaś się już do szkoły rodzenia;). Uważaj na siebie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 28.04.2010 08:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 A nie mówiłam że tylko ja jestem na tym forum opóźniona technicznie:mad::bash: pierwszy raz używałam cytatu i od razu wyszły jakieś hieroglify egipskie.....musiałam edytować moją odpowiedź, bo była taka jak cytat ...... 10....9....8....7....6.....5.....4.....3.....2....1 już jestem spokojna........ufffffffffff:rolleyes: Jak Kaszpirowski:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 28.04.2010 08:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 kochaniutka.......dziekuje Ci za trzymanie dziś kciukasów!!!!!!!! Dziś też trzymam. Piszę nosem,palcami u nóg;),ale kciuki trzymam:wiggle: Mój syn otrzymał dyplom za udział w stypendiacie. Z konkursu ortograficznego i czytelniczego był najlepszy wśród 2 klasistów, zdobył 37 i 35 punktów na 50 możliwych. Z matmy był 3 od końca zdobył 8 punktów na 50 możliwych:cool:. Ale to był jego pierwszy test tak poważny. Zobaczymy jak poszło mu w kangurku. 11.05 bierze udział w konkursie ortograficznym o pióro burmistrza. Więc muszę cały czas trzymać kciuki. Tak mocno,że poszły mi 2 paznokcie i trzeba znowu iść je poprawić przed komunią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 28.04.2010 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 kamlotku-zdolny syncio! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 28.04.2010 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 margay - gratuluję Dziękuję Megana:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 29.04.2010 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 Hejka Troszke mnie tu nie było, a tu taaaaakie postepy! GRATULUJĘ!!!!!!! Aśka, Ty już masz i tynki i wylewki, podłogóweczkę i płot. Toś Ty już na wykończeniu jest... Kiedy mam na te parapetówę przyjechać? W sierpniu mam urlop Buziaki m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 29.04.2010 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 Hejka Troszke mnie tu nie było, a tu taaaaakie postepy! GRATULUJĘ!!!!!!! Aśka, Ty już masz i tynki i wylewki, podłogóweczkę i płot. Toś Ty już na wykończeniu jest... Kiedy mam na te parapetówę przyjechać? W sierpniu mam urlop Buziaki m. Sierpień jak najbardziej odpowiada,ale za rok;). Bo jeszcze parapetów,nie mam wybranych:jawdrop:,a czas goni. Za 2 tygodnie wchodzi facet od cekolu i parapety wew. powinny być już na swoim miejscu. Co do płotu,to znowu daliśmy ciała. Przecież nie zgłosiliśmy do starostwa,że chcemy stawiać płot. Płot już stoi ,a my nie mamy zgody na jego postawienie. Teraz będzie stawiany płot z siatki,od strony pola i sąsiadów,ale na niego nie musimy mieć zgody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 29.04.2010 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 M. Z tego szoku w jakim jestem ,gdy zobaczyłam Ciebie,zapomniałam się przywitać i powiedzieć,jak miło,że znowu jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 29.04.2010 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 kamlotku............gratuluje synka zdolniachy !!! ....u nas na szczęście dziś zakończyły sie egzaminy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 29.04.2010 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 hej piękne ogrodzenie się szykuje. widze ze ruszyliscie na całego . gratulacje dla synka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 03.05.2010 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 Asiu ogrodzenie b. łdnie się prezentuje;) A podmurówkę dajecie? Gratulacje dla Synka - teraz Biały Tydzień Nu ciotka tyle zrobione w domku, że chyba te święta BN to w nowym domku;). Z tym pozwoleniem na ogrodzenie to i ja w szoku jestem:eek:. Życzę szybkiej kaski z US za WZM -1a, ja dawno wydałam, a teraz chcę złożyć kolejne aby na jesieni do pieca dołożyć. Znowu sporo brałam bez FV, bo opłacało się. Asiu buziaki, coś dzisiaj muli mi się strasznie murr, nie wiem dlaczego. Ale wkurza mnie to, bo szybko otwierały się strony, a teraz makabra - może dzisiaj przeciążony serwer, czy jak... Powodzenia Asiu:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 03.05.2010 17:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 Miśka dzięki, od czwartku chodzimy dzień w dzień do kościoła. Jeszcze 2 dni i koniec tzn, jutro i w czwartek. Co do zamieszkania to najprawdopodobniejsza data to lipiec 2011. Wiadomo najmocniej trzyma praca. Ale jeszcze się zobaczy,nigdy niczego nie można być pewnym w 100%. Na płot trzeba mieć zgodę na prace budowlane nie wymagające pozwolenia na budowę,jeśli płot graniczy z drogami gminnymi. Jeśli masz granicę między sąsiadami,to nie musisz mieć takowej zgody ,o ile Twój płot nie przekracza 2,20cm wysokości. A u nas z 2 stron mamy drogę,a z 2 stron mamy sąsiadów i tam mamy dowolność do 2,20cm;). Co do zwrotu z US to nadal czekam i zobacz Ty składałaś po mnie i już o nich nie pamiętasz,a ja mam jeszcze 1 m-ąc,zobaczymy kiedy konto się choć ździebko ugnie;). A zapomniała bym, w imieniu syna dziękuję. Również serdecznie pozdrawiam i ściskam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 03.05.2010 18:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 hej piękne ogrodzenie się szykuje. widze ze ruszyliscie na całego . gratulacje dla synka. Dzięki Gosia:D, chcemy zrobić,jak najwięcej w miarę możliwości ,ale co z tego wyjdzie:confused:- zobaczymy;). Niedługo rusza pan od gładzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 04.05.2010 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Czeszko Melduję się posłusznie że w zasadzie już jestem Pewnie minie 100 tysięcy lat świetlnych zanim nadrobię zaległości, ale cóż... Ciesze się ze u Ciebie wszystko super, a ogrodzenia to normalnie Ci zazdroszczę jak jakaś wredna małpa Ostatnio o niczym innym nie marze jak o płocie. W zasadzie jakimkolwiek. Byle by mi sąsiad po różach nie jeździł Tymczasem daję buziaki gorące PS Musimy pogadać o tynkach i wylewkach Poślij mi jakiegoś normalnego maila na priva, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts