AGP 21.05.2010 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 I ja przyszłam skruszona... Wybacz... długo mnie tu nie było ;-( Ale obiecuję poprawę i będę śledzić na bieżąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 21.05.2010 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 I ja przyszłam skruszona... Wybacz... długo mnie tu nie było ;-( Ale obiecuję poprawę i będę śledzić na bieżąco A ja już myślałam,że całkowicie zapomniałaś, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 21.05.2010 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 Jakże bym śmiała Tylko ten czas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 23.05.2010 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 Byłam w dzienniku, ale nie mogę otworzyć Twoich zdjątek ocieplania poddasza, same czerwone krzyżyki i nie reagują na -pokaz obraz. Cosik z nimi nie tak:eek: Tak czytam o tych wylewkach -byłam w wątku, ale podam jeszcze raz tutaj środek Asiu. Dla naprawy, wzmocnienia dają to: http://www.ceresit.pl/produkty/produkty-do-wykonywania-i-napraw-posadzek/zaprawy-samopoziomujace-i-jastrychy/cn-69 Wiesz może nie musisz wszędzie tego dawać. Asiu no współczuję z tymi wylewkami. Zobaczysz będzie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
haneczkakrk 23.05.2010 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 No faktycznie coś nie tak... ja też nie widzę tych fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 24.05.2010 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 Asiu gdzie to mieszka nasza Perła, tam też walczą przed zalaniem.... Ona się martwi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 24.05.2010 15:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 Perłóweczka mieszka niedaleko Wisły. Nie jest wesoło,naprawdę. Normalnie jak wracam do domu to nie widzę Wisły,widziałam ją tylko jak wyszłam na balkon lub z 3 piętra klatki schodowej. Wczoraj wieczorem jak wróciliśmy już było widać z chodnika,a dziś rano,istna makabra,widać jak woda stoi przed wałami, a to jeszcze nie fala kulminacyjna,która dziś wieczorem ma dotrzeć do Chełmna. Co do Gosi wierzcie mi tam nie jest zbyt wesoło,wiem,bo mam znajomych w Sadlinkach niedaleko miejsca gdzie Gosia ma dom. Tam od dawna jak chyba wszędzie ziemia od kilku dni rusza się i jest miękka. Bo tam jest czarnoziem . Malbork będzie miał mniejszą falę ,bo leży nad Nogatem tak mi się wydaje. Nie mniej jednak bądźmy z nią myślami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 24.05.2010 15:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 No faktycznie coś nie tak... ja też nie widzę tych fotek Byłam w dzienniku, ale nie mogę otworzyć Twoich zdjątek ocieplania poddasza, same czerwone krzyżyki i nie reagują na -pokaz obraz. Cosik z nimi nie tak:eek: Tak czytam o tych wylewkach -byłam w wątku, ale podam jeszcze raz tutaj środek Asiu. Dla naprawy, wzmocnienia dają to: http://www.ceresit.pl/produkty/produkty-do-wykonywania-i-napraw-posadzek/zaprawy-samopoziomujace-i-jastrychy/cn-69 Wiesz może nie musisz wszędzie tego dawać. Asiu no współczuję z tymi wylewkami. Zobaczysz będzie dobrze. Za chwilę się poprawię,słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 24.05.2010 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 Próbuję po raz drugi wkleić zdjęcia ocieplenia poddasza I udało się z fotkami Przypilnuj aby dokładnie wełna była położona tak gdzie jest najbardziej upierdliwa, przy styku ze ścianą, przy oknach etc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 24.05.2010 15:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 I udało się z fotkami Przypilnuj aby dokładnie wełna była położona tak gdzie jest najbardziej upierdliwa, przy styku ze ścianą, przy oknach etc Dzięki Tomek,miło gdy człowiek ma udowodnione,że ktoś jeszcze czyta. A przy oknach to jak powinno być zrobione:confused:. Będę wdzięczna jak podpowiesz . Ja co prawda ich nie pilnuję,tylko wspólny,ja tylko poprzez zdjęcia , muszę siedzieć w domu (praca,szkoła synka). A dziś mój wspólny jechał zamiast 80km, to ok 180km. Wylała rzeczka,dopływ Wisły i musiał do Kwidzyna jechać przez Tczew:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 24.05.2010 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 (edytowane) Regularnie podczytuje Tylko od wprowadzenia "nowego lepszego" forum mam większą awersje do pisania Wody we Wrocławiu także dostatek... Przerażające jest lenistwo naszego wielebnego prezydencika, który przez 13 lat nic nie zrobił i znów pełne zaskoczenie... Szkoda gadać. Z jednej strony szkoda mi osób które zalało, z drugiej nie mogę się nadziwić ludzkiej odwadze (?) , aby brać kredyt na całe życie i budować się na terenie zalewowym Wracając do okien - baaardzo dokładnie trzeba poupychać wełnę przy robieniu obramowania z profili przy połaciówkach i posklejać folię z grubym zakładem. Chyba miałem u siebie fotkę okna w dzienniku przed założeniem płyt KG, Zakładam że wełnę wywijaliście na murłatę - na zewnątrz? Wywinięta wełna ma później dojść aż do styropianu elewacyjnego. Edytowane 24 Maja 2010 przez TMK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 24.05.2010 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 acha i podokręcajcie śruby od więźby! Później nie będzie już do nich dostępu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 25.05.2010 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 Witaj Asiu! Kurczę jak tam sytuacja u WAS, wiesz co jak tam u Gosi ? Ja zaczęłam szperać wczoraj o okolicach Kwidzyna i jedni twierdzą -wały są ok, drudzy - niewytrzymają. Nie wiem w końcu nic, czy udało im się obronić, bo jak pisała Gosia to i jej rodzice tam cięzko pracowali przy wale. Teraz wspomiano coś o Grudziądzu, że mineła fala Chełmno, że Grudziądz b. dobrze przygotowany. Woda spadła. To może ok tam u Gosi? Tylko ona wspominała o stawie... Asiu i ja widzę teraz zdjątka... poddasze ocieplone:wave: Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 25.05.2010 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 TMK dzięki:D , pierwsza warstwa wełny wychodzi na zewnątrz,będzie się łączyła z styropianem na zewnątrz. My murłatę mamy jakby obudowaną i jest tam włożony styropian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 25.05.2010 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 Misia dzięki:lol2:. Co u Gosi to ja nie wiem:confused: . Mam nadzieję ,że wszystko ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 26.05.2010 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Cześć Cioteczki.... Też martwi mnie sytuacja u Gosi http://emoty.blox.pl/resource/brak_miejsca.gif....najgorsze, że nie mamy od niej wieści, jak tam wygląda sytuacja na ich terenie...http://emoty.blox.pl/resource/583.gif......... Miejmy nadzieję, że się obronili...........straszne........to jest jednak żywioł...... Asiu, nadrobiłam zaległości w Twoim dzienniku i jestem pod wrażeniem prac jakie juz w tym sezonie wykonaliście....Wielkimi krokami zbliżasz się do najciekawszych a zarazem najtrudniejszych według mnie wyborów..........dotyczących płytek, paneli, kolorystyki itd.,itp.........ojjjj będzie się działo:cool: Już niedługo będę siedzieć z małą forumowiczką przy cycku i podziwiać Twoje wnętrza http://emoty.blox.pl/resource/4_1_107v.gif Ps. Cenne rady TMK co do upychania wełny zapisałam sobie na kartce i przeczytam ekipie jak przyjdą to robić.....:yes: całuski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 27.05.2010 08:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Regularnie podczytuje Tylko od wprowadzenia "nowego lepszego" forum mam większą awersje do pisania Wody we Wrocławiu także dostatek... Przerażające jest lenistwo naszego wielebnego prezydencika, który przez 13 lat nic nie zrobił i znów pełne zaskoczenie... Szkoda gadać. Z jednej strony szkoda mi osób które zalało, z drugiej nie mogę się nadziwić ludzkiej odwadze (?) , aby brać kredyt na całe życie i budować się na terenie zalewowym Wracając do okien - baaardzo dokładnie trzeba poupychać wełnę przy robieniu obramowania z profili przy połaciówkach i posklejać folię z grubym zakładem. Chyba miałem u siebie fotkę okna w dzienniku przed założeniem płyt KG, Zakładam że wełnę wywijaliście na murłatę - na zewnątrz? Wywinięta wełna ma później dojść aż do styropianu elewacyjnego. TMK szukałam u Ciebie zdjęć okien z zakładem i poupychaną wełną,ale nie znalazłam:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 27.05.2010 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Cześć Cioteczki.... Też martwi mnie sytuacja u Gosi http://emoty.blox.pl/resource/brak_miejsca.gif....najgorsze, że nie mamy od niej wieści, jak tam wygląda sytuacja na ich terenie...http://emoty.blox.pl/resource/583.gif......... Miejmy nadzieję, że się obronili...........straszne........to jest jednak żywioł...... Asiu, nadrobiłam zaległości w Twoim dzienniku i jestem pod wrażeniem prac jakie juz w tym sezonie wykonaliście....Wielkimi krokami zbliżasz się do najciekawszych a zarazem najtrudniejszych według mnie wyborów..........dotyczących płytek, paneli, kolorystyki itd.,itp.........ojjjj będzie się działo:cool: Już niedługo będę siedzieć z małą forumowiczką przy cycku i podziwiać Twoje wnętrza http://emoty.blox.pl/resource/4_1_107v.gif Ps. Cenne rady TMK co do upychania wełny zapisałam sobie na kartce i przeczytam ekipie jak przyjdą to robić.....:yes: całuski Tak,tak,niedługo pojawi się na świecie mała fanka fm:yes:, dzięki Margay za słowa uznania. A dobre rady forumowiczów są bardzo cenne:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 27.05.2010 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 TMK szukałam u Ciebie zdjęć okien z zakładem i poupychaną wełną,ale nie znalazłam:confused: Gdzieś takie zdjęcie wklejałem na forum. Generalnie ocieplone jak najdokładniej i dobrze rozożona i sklejona folia. W wątku nt poddaszy gdzie także wklejałaś zdjęcia były gdzieś wcześniej inne fotki, chyba RomKoma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 27.05.2010 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 wiem,że są,ale je znaleźć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts