30Agulka 21.06.2010 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 (edytowane) Zgadzam się to pomoże,ale ja jestem wciąż niezdecydowana .Podobają mi się wszystkie których ja nie mam. Zapewne skończy się to akcją "na hura' i tyle;) bo za duzo oglądasz ................ no i za duzo tego do ogladania, wybór jest niesamowicie bogaty................ kiedy moje juz sie kładły to podobały juz mi się zupełnie inne, więc przestałam ogladać Oki zmykam do wyrka.............. dobrej nocy życzę Edytowane 21 Czerwca 2010 przez 30Agulka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 21.06.2010 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 Jeszcze mam czas do piątku na zastanawianie się. Spoko coś na pewno wybiorę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 21.06.2010 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 A ha zapomniałam powiedzieć,że muszę przekazać glazurnikowi,że chcę taką półkę z płyt k-g . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 23.06.2010 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Płytki wybrane??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 23.06.2010 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Aga ale mnie popędzasz;). Mówiłam,że mam czas do piątku:p, bo w piątek rozdanie świadectw i ruszamy po południu,jak nic znowu nie pokrzyżuje planów:no:. Na razie panowie dzień po dniu poprawiają ocieplenie na poddaszu. W przyszłym tygodniu mają zabrać się za glazurę i terakotę w pomieszczeniach gdzie nie ma podłogówki (pom. gosp. i spiżarnia). Właśnie czy ktoś wie ile powinna wygrzewać się podłogówka:confused: ,wylewka była wylana 3 m-ce temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 23.06.2010 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Oj tam zaraz popędzam...................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 23.06.2010 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Nie no co Ty;), taki osobisty motywator zawsze jak najbardziej wskazany;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 23.06.2010 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Nie no co Ty;), taki osobisty motywator zawsze jak najbardziej wskazany;) :rolleyes: u nas zaczęły sie juz pielgrzymki ogladających:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 23.06.2010 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Czytałam:). nas jeśli ktoś odwiedzi,to się dziwnie uśmiecha;). jak mówimy,że mamy zamiar wprowadzić się w sierpniu:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
30Agulka 23.06.2010 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Czytałam:). nas jeśli ktoś odwiedzi,to się dziwnie uśmiecha;). jak mówimy,że mamy zamiar wprowadzić się w sierpniu:eek: hihihih przeciez najwazniejsze, by na głowe nie kapało i nie wiało prze dziury w ścianach czyt, okna i drzwi ........................ a tak to mozna mieszaka;)ć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 23.06.2010 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 święta prawda:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 23.06.2010 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Witammm Przybiegłam szybko sie przywitać U nas zaczeło tez się szpachlowanie -narazie początki, jutro pierwsza warstwa, jak nie zmienia sie plany to i MY pojedziemy do marketu po płytki. Dobrej nocki (dzionka -jak odczytasz jutro;)). A jak chłopaki -dalej tak pracują ładnie? Grunt, że wszystko już dobrze i podłogówka grzeje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 23.06.2010 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Misia Ty zawsze działasz jak balsam na moje skołatane serce (inwestorki). Trzymam kciuki i życzę udanych zakupów:yes:. Jak coś wybierzesz,to koniecznie się pochwal:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LenaM 27.06.2010 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2010 hej jak tam postepy budowy? chciałam Ci uprzejmie donieść iż mój slubny kręcąc sie po okolicy i rózne dachy oglądając poinformował mnie, ze przy Twoim śkrzacie parkuje niezidentyfikowany zielony pojazd zwany powszechnie samochodem - mam nadzieję, że to swój?było to 17/06/2010 - jestem w posiadaniu zdjęcia z tego zdażenia ale obawiam sie publikacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 27.06.2010 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2010 Czytałam:). nas jeśli ktoś odwiedzi,to się dziwnie uśmiecha;). jak mówimy,że mamy zamiar wprowadzić się w sierpniu:eek: Skąd ja to znam Zresztą do tej pory niektórzy nie mogą zrozumieć jak wprowadzaliśmy się do domu, mając zrobiona prowizoryczną kuchnię, łazienkę i sypialnie... Przecież można zamieszkać jak wszystko będzie skończone... Chyba za 10 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 28.06.2010 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 Witam, Wpadłam się przywitać. Mam nadzieję, że płytki wybrane. Oj ile z tym kłopotu. Przeraża mnie ten etap. Mimo chodem oglądam ekspozycje i stwierdzam, że u nas nowości w ogóle nie ma. Wszystko z 3 lat, nic nie pozmieniali, a jak oglądam łazienki u innych to jestem w szoku, jakie teraz płytki potrafią być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 28.06.2010 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 Kamlotku, TMK ma rację. Z tą przeprowadzką, to każdy sam wybiera moment przeprowadzki. My również mamy prowizoryczna kuchnię, dom będzie nieotynkowany, brak podbitki, brak z jednej strony siatki i bramy, i nie zrobiona droga. Ale za to jak się wprowadzimy, to będzie więcej czasu, żeby coś zrobić i nie tyrać w dwa dni ( sobota i niedziela ) do upadłego. Nie będę sprzątać w mieszkaniu ( Michał jest wtedy na wsi), a później przyjeżdżamy na wieś i znowu do roboty. Mieszkanie chcemy wynająć, więc opłaty mniejsze. Tak więc nasz czas przeprowadzki już nadchodzi dużymi krokami i to nic, że jeszcze tyle do zrobienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 30.06.2010 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Hej Kamlotku po prośbie u Ciebie na privie chodzę... Zajrzysz? dzięki i buziak m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 30.06.2010 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Witammmmmmmmmmmmmmm Niestety Kamlotkową gdzieś chyba wcięło... Nic tylko teraz jeździ za płytkami po Polsce:rotfl:Ale pewnie niedługo wróci;). Asiu nu nie byłam jednak po te płytki, stwierdzilismy, że narazie to trza dokończyć te szpachlowanie i tak dzisiaj zacieraliśmy 1 etap. Ale cieszę się, że najbardziej kurzące sie prace będą zrobione. Ja wczoraj... co to dzisiaj za dzień? E nie, przedwczoraj! Wkurzyłam się z Miśkiem, bo okazało się, że potrzebna jest NOWA mapa od geodety. Jedna Pani powiedziała nam, że najlepiej na samym początku mieć na takiej mapie wszystko wykazane odrazu - prąd, gaz, woda + kanalizacja i najlepiej ogrodzenie. Wtedy koszt jeden. Tylko dlaczego nawet nasz PAN robiący całe zagospodarowanie terenu -nie podpowiedział nam? Poszedł Misiek do geodetki i okazało się, że warto mieć taką mapę faktycznie, ale przy odbiorze i tak trzeba aktualną a nie np. z roku 2009 i z wykazem takim co jest faktycznie na działce. więc koszt TAK czy SIAK - podwójny. Koszt takiej mapki teraz -600 zł. Oczywiście Pani zajmie się taka mapką, ale trzeba teraz poczekać znowu kilka tygodni. Ni siak z niczym ruszyć, aby coś podciągnąć - wodę, kanalizację Pisz kobietko jak tam u WAS, jak ekipa nowa? Mam wrażenie, że Kamlotkowa + mąż + syn = przyczepa kampingowa obok domu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 30.06.2010 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Hej ciotka jak tam płyteczki ? widziałam ze gdzies tam w innych watkach pytałas o FIJI ? a te płyteczki kochaniutka to ja mam w swoim domku ale w czesci u rodzicow. są boskie wiem bo sama wybieralam tylko u nas tak ciezko uchwycic je na zdjeciu bo strasznie wąska jest łazienka. ale fajnie powiekszają ja optycznie . teraz opowiadaj co wybralas ? nic sie nam tu niechcesz chwalic ? czekamy ........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts